M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: AAvalon jednaa, ja da ti iskreno kazem prvi put cujem da imamo nutricioniste. prijatno sam iznenadjena. nadam se da nutricionista zaista i zna nesto o inzulinskoj rezistenciji i pravilnoj ishrani, mada sam skepticna molim te javi nam se sa svojim iskustvima, jer ja doslovno po internetu cackam preporuke i sama sebi krojim prehranu ima, ima kako nema, uh, kako me dr. serdarevićka izbacila iz ordinacije, samo tako, ja trudna, rizična trudnoća, više sam po bolnici nego kući i dr. MAšić i Stevanović napišu nalaz i molbu da me dotična primi, ja nazovem vrazovu kažem trudna sam rizična trudnoća, mogu li dobiti termin, može ja dođem taksijem iz vogošće i čekam, čekam, ulaze njene pacijentice, a mene niko ne proziva,a meni i sjedenje napor, jer mi beba pritišće, još neki pjan joj dođe ljubi je cmaće, ma fuj, i ja uđem i ona mene odmjeri, pogleda, pa one nalaze i poče se zaliti kako ona i kolegica imaju problem sa menadžemntom, kako je njoj poun kufer svega, kako jednom moraju napraviti rez i reči dosta kako ona mene neće primiti,ja stala gledam, ne mogu da vjerujem, molim je da mi pogleda nalaze, da mi pomogne ona veli neću, i samo sputi glavu i poče nešto po monitoru kao da čita, ja ko posrana, ko zadnja fukara pokupim onemoje krpice, nalaze i plačući izađem, tako mi je bilo teško, pisala sam mjelove upravi Vrazove, ali niko ništa, al dok sam živa to zaboraviti neću i pričat ću o dotočnoj na sav glas
|