|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
13.1.2009 8:25:28   
mamyca
Cestitke za zubiceuser posted image ,mivice ja ga ne bih vodila doktoru,to je sigurno zbog zubica,nadam se da ce mu ubrzo niknuti i da ce biti bolje.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Lenka)
Neposredna veza do poruke: 326
13.1.2009 11:39:53   
ziki
user posted image user posted image user posted image cestitke za zubice. Mi smo dobili jos jedan zubic, grebe pored prvog pravo. Mada je jos uvijek nervozan, usta stavlja sve, skroz slabo spava, izgleda nece ni gornji zubici kasnit.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 327
13.1.2009 15:29:56   
mivica
Hvala na odgovorima, i naravno iskrene cestitke za sve male zubice user posted image user posted image user posted image  

Bakir, 21.06.2008.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 328
16.1.2009 8:59:33   
mišur
Luka je prije 3 dana dobio drugo zubić, tačno 11 dana poslije prvog!user posted image
I imali smo sreće i sa ovim, skoro da ga nismo ni osjetili...
Malo se češće budio po noći, ali nije plakao, duša moja mala...

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 329
17.1.2009 7:17:07   
mamyca
Bravo za zubiceuser posted image user posted image .Hamzi je napokon probio prvi gornji zubicuser posted image a pored njega samo sto nije i drugiuser posted image user posted image .
Sad cemo i on biti cetverozubi.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 330
17.1.2009 8:24:13   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image bravo za sve male zubiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamyca)
  Neposredna veza do poruke: 331
17.1.2009 10:39:29   
ziki
user posted image user posted image user posted image  cestitke za zubice i male mise, neka su im bijeli i zdravi.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 332
17.1.2009 21:36:25   
lida
Bravo za zubice user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi jos uvijek muku mucio da izadje treciuser posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 333
17.1.2009 22:49:37   
Anoniman
Danas drugi zubicuser posted image user posted image

(odgovor članu lida)
  Neposredna veza do poruke: 334
18.1.2009 16:27:54   
mišur
Čestitamo na drugom zubiću!user posted image user posted image user posted image

Kad izbijaju gornji zubići?
Mislim, koliko otprilike poslije donjih ili je to individualno?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 335
23.1.2009 22:09:27   
adannn

Moja nejra je dobila prvi zubić u 9 mjesecu i drugi nekoliko dana posle,ali danas već 2 mjeseca poslije toga nema više nijednog.....Mada primjetim da je jako nervozna pa očekujemo..Čestitam svim bebicama zekama.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 336
26.1.2009 9:06:32   
bebano
Da se napokon i ja javim na ovoj temi user posted image . Mom sincicu su juce izbile obje donje jedinice hehehe nismo ih ni osjetili. 2 dana prije nego sto ce napuniti 8 mjeseci user posted image .

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 337
26.1.2009 9:37:49   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za drugara Luku i dva bisera

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 338
26.1.2009 9:50:18   
mamy Sabina
Čestitke za dva zubića odjednom,Luka je pravi junačina!user posted image user posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 339
26.1.2009 10:06:35   
bebano
Hvala vam zenice. Koliko ih dugo cekamo nije ni moglo manje od 2 odjednom user posted image .

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 340
29.1.2009 0:08:37   
lejlašh
Čestitke malom Luki i ostalim bebarama na novim biserima. Da i mi napokon prijavimo treći zubić- gornja desna jedinica je napokon ugledala svjetlo dana sa 14,5 mjeseci, a i četvrti će ga slijediti jako brzo, aBd.
Nije bilo nekih problema, samo malo više bali i naravno sve trpa u usta

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 341
29.1.2009 12:52:33   
bebacha
Cestitamo nove zubice.Mi smo dobili treci zub.To nebi bilo nista cudno da nije u pitanju gornja dvica.A gornjih jedinica nema.samo dvije donje.jel neko ima iskustva s ovim,jel to normalno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 342
30.1.2009 21:54:15   
ziki
user posted image user posted image user posted image  za Ajlicu i treci zubic.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 343
31.1.2009 1:40:21   
MELLI
Evo da se i mi prijavimo,
Haris je dobio prvi zubićuser posted image ,a mama izgriženu sikuuser posted image .
Toliko me jako ugrizao da mi je evo napravio ranu na bradaviciuser posted image .Tek je vrh izbio,pa je jaaaaaaaaako oštro,ne usuđujem se staviti ga da doji.Sva sam u grču.
Kako  ste preživjele ovouser posted image .
Hanna nikada nije ni pokušala da me ugrize,a ovaj oštrozubić se pravo nameračio češat desni o moje bradavice.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 344
31.1.2009 2:20:17   
stella
Moja Hana ne grize za sada.
Mene interesuje jeli normalno da pauza izmedju keceva i dvica bude veca od 3mjuser posted image
Evo vec je proslo 3 mj a jos nije izasla gornja dvica,a odavno su "nabubrile"

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 345
31.1.2009 2:27:21   
stella
user posted image Redosled rasta zubica

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 346
31.1.2009 6:47:27   
mamyca
Stella normalno jeuser posted image ,Hamzi je tek neki dan probila druga gornja dvica,a isto je odavno nabubrila.I sad imamo cetiri zubauser posted image user posted image user posted image .
Cestitke i ostalim hrabrim bebicama.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 347
31.1.2009 8:06:37   
Emina*
Cestitke na zuicima  user posted image  user posted image  user posted image
I mene interesuje, koliko je vremenski,
ako se sjecate proslo kod vasih beba od nicanja donjih,
do prvih gornjih zubica....

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 348
31.1.2009 8:12:35   
mamyca
Kod Hamze je razlika izmedju zubica tacno 2 mjeseca,sad sam pregledala svoje postove.user posted image

< Poruku je uredio mamyca -- 31.1.2009 8:15:10 >

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 349
31.1.2009 8:38:44   
Romali
Meni se nedavno učinilio da je Omar dobio 5.đub, ali ipak nije. Muče ga pošteno.
Jako davno su iznikle sve jedinice i odavo ništa. Ima sigurno više od 3 mjeseca.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *