Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 27.12.2013 0:10:44
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: canim
Hanady to je to super su ispale i nisam dodala prasak za pecivo ali jesam malo limuna, hvala
eto muaa
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 27.12.2013 0:42:41
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: shej
Help, cime ocistiti kamenac sa stakla u tus kabini?
limuntosom i soda bikarbona i alkoholno sireć...bljesne namah
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 27.12.2013 8:20:38
dambolina
eh da vas cujem: na dva prozora u kuci imam smedje tonirana stakla, ono kao ogledalo efekat i nekako su mi se uflekala i kako god da cistim, ne mogu da uklonim te neke mrlje. Ima neko ideju cime da pokusam?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 27.12.2013 11:27:24
shej
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Sa vodom izmjesati, naprskati i ostaviti ili moram riiiiibaaatiiii ? Ja bih to ono - baaaang! I prljavstina nestane Dambolina, ja pojma nemam, ja sam tutmak po pitanju fleka
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 27.12.2013 11:31:29
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Sa vodom izmjesati, naprskati i ostaviti ili moram riiiiibaaatiiii ? Ja bih to ono - baaaang! I prljavstina nestane Dambolina, ja pojma nemam, ja sam tutmak po pitanju fleka
najlakše u prskalicu onu od steleksa stavi limunots i sodu...zalij do pola boćčice vodom...naprskaj nek stoji jedno pola sata...isperi...pa onda nrpskaj sirćetom razumćenom u vodi i saperi...
dambolin ne znam kako bih ti pomogla sem da porbaš starinski način... topla oda dterdžent za suđe. ispiranje vodom druga faza, treća telex ili staklica i novina pa opali glanc...ako nakon toga ima fleke...do stakla je nije do čišćenja
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.1.2014 9:38:50
Mirkica
Evo i slikica
imal recept od ovoga muza bih bas obradovala a i Ishak voli tamo u obnadistu se gusi hahhahahahaha ja to nisma nikada pravila a voljela bih napraviti mojim momcima , ustavri pravila sam davno neke 97hahahahah
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.1.2014 9:42:26
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Mirkica imal recept od ovoga muza bih bas obradovala a i Ishak voli tamo u obnadistu se gusi hahhahahahaha ja to nisma nikada pravila a voljela bih napraviti mojim momcima , ustavri pravila sam davno neke 97hahahahah
Imaš na prethodnoj stranici, Hanady je pisala baš taj što je canim pravila.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.1.2014 9:43:14
Mirkica
hvala zene odoh bas pogledat
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 17.1.2014 20:21:44
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra26
Da li je neko od vas u trudnoći pio caj od komoraca hippov i kako dozirati? Da li uopste ga smiju piti trudnice?
pisah na chatu...al sma malo fulila doziranje... la nađoh tačno http://www.hipp.hr/fileadmin/HR/editors/produkt/artikel_pdf/HR3777.pdf za djecu piše 2 kapike čajne čaja -200 ml vode predviđen i za djecu i dojenčad i ne vidim ništa loše da trudnica pije ja pila kao dojljica da bebi olakšam grčeve...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.1.2014 15:48:52
Daliyah92
Trebam savjet, pomoc.
Juce sam pravila kolac "cudo od cokolade" i pogrijesila sto sam stavila u kremu cokoladu koja ima 99% kaka, i sad mi je dosta grko. Iako u receptu pise samo jedna kasika secera u kremu, ja sam stavila 4-5 i opet ne valja.
Sta mogu uraditi? Ili da se pomirim s tim i jedem grko
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.1.2014 16:29:01
Daliyah92
Ja bih stavila na to kremu od vanile. Nesto tipa kreme kao za torte ili sl. vjerujem da ce biti lakse za pojesti.
Hajd vidjet cu da to probam. A bi li mogao slag? Samo da stavim malo vise secera nego inace
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.1.2014 16:49:35
canim
Ma moze sto ne bi moglo,cak na kolac mozes naredati jedan sloj izrezanih banana ili sl pa na to sloj slaga.Pospes jos kokosom na kraju. Ja bih u slag pored secera stavila i jednu kesicu vaniljinog secera