Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: Sedina 30 Aerodromsko, bio poštar :)
meni jos nije dosao...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Porodiljska naknada bila u N. Sarajevu 447 KM. Pitanje svima, da li neko zna zasto nam tako drasticno varira porodiljska naknada iz mjeseca u mjesec i kako je moguca tolika oscilacija u visini iznosa, ako se ravnaju prema prosjecnoj plati u Kantonu, a koliko ja znam ona ne varira po 100 KM iz mjeseca u mjesec pa da nama mogu isplacivati jedan mjesec 420, pa 490, pa opet sad 447 KM??? Pojasnite mi molim Vas, ako znate.
Ja mislim da se gleda i broj radnih dana u mjesecu pa zato varira i iznos. Kada mjesec ima 23 radna dana tad je naknada najveca, to je bila oktobarska, a novembarska je manja sada jer su 2 manje radna dana. Neznam ni ja ali mislim da je i do toga i plus do prosjecne plate Federacije.
Hvala na odgovoru, to bi bilo logicno, mada kada pogledas isplatu za septembar 2013 tada smo dobile 421 cini mi se, a mjesec je imao takodjer 21 radni dan, malo zbunjujuce....
Ima li jos iko sa kosevskog brda? Je li ikome donio naknadu? Ja sam se porodila 6,10 a rjesenje mi je doslo 12,12. Upadam li uopste u ovu turu.?... Vidim da su ostale oktobarske mame dobile ...
Dobrinja 2, postar upravo bio. Iako sam se porodila 250g oktobra, naknada je za novembar. Tako da nista od tih par dana oktobra kako je neko ovdje pisao da ce se dobijati, al opet dobro je!
Dobrinja 2, postar upravo bio. Iako sam se porodila 250g oktobra, naknada je za novembar. Tako da nista od tih par dana oktobra kako je neko ovdje pisao da ce se dobijati, al opet dobro je!
pa koliko si novca dobila, garant malo više nego ostale