Galicia
|
IZVORNA PORUKA: KIKIRIBA prije svega da pozdravim sve forumasice , clan sam jako dugo, al et jednostavno nisam imala prilike da se druzim s vama.sto zbog kvara komp., sto zbog obaveza oko djece....nego da ne duzim, vec da i ja iznesem svoj problem.... u braku sam vec 6 punih godina i imamo dvoje predivne djece, djevojcicu od 3,5 godine i djecaka od 1.5 godinu. do unazad 9 mjeseci izmedju MM i mene sve je bilo prilicno super, ali sada je nemoguce.... MM je samo do izlasaka i to s jaranima, ja sama s djecom kod kuce.kad kazem da izadjemo on nemoze, kao umoran, a nakon 5min zove ga jaran i odmah moze.i dolazi kasno kuci, a ja sam kao sluga, cistim, radim, djecu cuvam,idem na posao,....a njemu je sve tesko.cak je poceo i u drugoj sobi spavati, iz neznam kojeg razloga, valjda mu smeta kada djeca placu, il sta vec.bilo sta da kazem, pobunim se il neznam sta vec,ja ne valjam ja kao radim po svom.ja radim po svom, a on koji je skoro non-stop po kafana(osim kad radi) je kao savrsen.kad trazim da prestane izlaziti, on kaze da ce sad namjerno jos vise. ma ne mogu vise s njim ni o cemu razgovarati, apsultutno ni o cemu, bilo kakav razgovaor da pocenem on samo suti.a pored toga jos zivimo sa njegovim roditeljima i to me pojede, jer on uopste ne razmislja da selimo, a ja sam vise sita i njih i svega.sve sto sam bolja, sve sam im gora.cak sam mu i govorila da cu otici, al njemu svejedno, kaze da radim sta hocu. dodje mi da odem sa svojom djecom i da iznajmin stan, jer imam finansijskih uslova za to, a on ako hoce nek cuva mamu, babu i brata. malo sam oduzila, al to je to, ukratko, iako ima jos nekih sitnica, al da vas ne gnjavim odmah Nadji dobrog advokata, odseli se, i kreni svojim zivotom bez njega. On nije zainteresovan za tebe i tacka.