Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Porodila sam se pred kraj oktobra, tacnije 26og. Mada mislim da bismo trebale dobiti za novembar i decembar te dvije naknade i ne znam da li se ista dobija za tih par dana do kraja mjeseca tj.oktobra?!
Porodila sam se pred kraj oktobra, tacnije 26og. Mada mislim da bismo trebale dobiti za novembar i decembar te dvije naknade i ne znam da li se ista dobija za tih par dana do kraja mjeseca tj.oktobra?!
sarajevskazima,dobićes sada za tih nekoliko dana oktobra i za novembar,a za decembar tek u februaru,jer jedna kasni svima. Usput,nas postar maloprije rekao svekrvi da su dobili čekove i da se nada da bi isplata mogla biti sutra (Novi Grad)
Sinoć na dnevniku bilo da do daljnjeg nema isplata uz budzeta zbog ove situacije sa ministrom... A s druge strane,postar juče rekao mojoj sveki da očekuje da bi naknada mogla biti danas (Novi Grad) Pa sad...
Ja sam prijavljena u radni odnos 15 jula. a termin porodjaja 14. januar. Interesuje me da li se uzima u obzir datum otpusta iz bolnice ili dan porodjaja?? Ako iko zna link pravilnika, zakona o ovim naknadama, bila bih jako zahvalna, ili ustanova u kojoj se mogu informisati...
Ja sam sad zvala svoju opštinu (Vogošća) i teta mi reče da e jučer zvala kanton i da oni još uvijek nemaju nikakvu informaciju Znači bar danas od moje opstine nema nista, mozda ce druge opstine imati vise srece pa koja god da bude samo nek se pocne s podjelom
Ja sam maloprije zvala Opcinu(Ilidza),jer sam na porodiljskom od 2.septembra,pa cisto da se informisem kad cu dobiti naknadu:)Usput su mi rekli da nema jos nista za novembar ali da ocekuju...
Ma znam to,ali ja sam rodila tek 6.oktobra,a rjesenje dobila 4.11.pa mi kaze gospodja koja se javila,da od rjesenja uglavnom treba da prodju 2 mjeseca,jer nas ima puno,i da cu dobiti razliku,tj.za tri mjeseca odjednom....I da li je visina naknade u iznosu koji je naveden u rjesenju???
Ja sam na porodiljskom od septembra,rodila 07.10. zvala prosli mjesec opstinu dobicu sad za dio septembra,oktobar i novembar tako da ces i ti sigurno...
Ma znam to,ali ja sam rodila tek 6.oktobra,a rjesenje dobila 4.11.pa mi kaze gospodja koja se javila,da od rjesenja uglavnom treba da prodju 2 mjeseca,jer nas ima puno,i da cu dobiti razliku,tj.za tri mjeseca odjednom....I da li je visina naknade u iznosu koji je naveden u rjesenju???
E pa da..zato nisi dobila već. A visina naknade nije kao na rjesenju,visa je :) Znam da je za oktobar bila 490 KM.
Bas lijepo,jer listajuci po forumu vidim da se govori o nekoj cifri preko 400,pa mi nije bilo jasno,jer u rjesenju stoji 360:)super...a jesam u radnom odnosu,u skoli radim,znaci i od toga ovisi