Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jesu li mame dobile prvu porodiljsku naknadu. Ja sam se porodila 06.10. A rjesenje dobila ima mjesec dana... A postara nigdje :-) opcina centar je u pitanju...
Drage moje,jeli mi moze neko dati informaciju ako zna.Ja sam na porodiljskom od 03.12.2012. porodila se 19.12 znaci trebam primitijos za novembar jer kasne,zanima me dali cu dobiti nesto u decembru .
3.12.-3.1 3.1-3.2 3.2-3.3 3.3-3.4 3.4-3.5 3.5-3.6 3.6-3.7 3.7-3.8 3.8-3.9 3.9-3.10 3.10-3.11 3.11-3.12...ovo ti je dvanesta naknada, novembraska koju primaš u decembru,ako si uredno primila od 3.12.prethodne godine do 1.1 naknadu umanjenu za 2 dana iz toga mjeseca tebe samo kači taj novembar još
Mislim da sa uplatom naknada ima veze ova frka sa smjenom ministra finansija...znam da prosvjetari još nisu dobili novembarsku platu koja je trebala biti uplaćena krajem decembra... Nadam se da će biti uskoro kako god...
Mislim da sa uplatom naknada ima veze ova frka sa smjenom ministra finansija...znam da prosvjetari još nisu dobili novembarsku platu koja je trebala biti uplaćena krajem decembra... Nadam se da će biti uskoro kako god...
DRAGE MAME, NEMA NIKAKVE VEZE FEDERALNI NIVO SA KANTONALNIM NIVOOM! NA FEDERALNOM NIVOU JE DOŠLO DO SMJENE MINISTRA FINANSIJA. OVI IZ SOCDEMPARTI ĆE NAS UNIŠTITI! ISPLATE NA KANTONU IDU. KADA NE ZNAM! KO BUDE IMAO INFORMACIJU NEKA JE PUSTI!
Ja maloprije zvala Ministarstvo i teta kaze da nema nikakvu informaciju i da se ceka da Trezor pusti sredstva a kad ce to ona ne zna... Diiivan pocetak nove godine...
sarajevskazima,ja sam se takodje porodila u oktobru i očekujem naknadu sada u januaru.Jedna naknada svima kasni,tako da bi smo mi trebale dobiti za 2 mj.tj.za oktobar (ili dio oktobra-zavisi otkad si na porodiljskom) i novembar. Ima li neko kakvu noviju informaciju danas?
Pozdrav za sve! Ja sam se porodila u oktobru, pa me zanjima ako neko zna iz iskustva, kada mogu ocekivati naknadu? Na birou sam i kanton Sa je u pitanju. Zahvalna.
sarajevskazima,ja sam se takodje porodila u oktobru i očekujem naknadu sada u januaru.Jedna naknada svima kasni,tako da bi smo mi trebale dobiti za 2 mj.tj.za oktobar (ili dio oktobra-zavisi otkad si na porodiljskom) i novembar. Ima li neko kakvu noviju informaciju danas?
I da...ja nisam na birou,al mislim da isto vremenski čekamo..
Kod mene jutros poštar uredno podijelio penzije, kaže da još uvijek nemaju nikakav nalog za podjelu porodiljskih naknada. Ma samo se nadam da će biti uskoro...