Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.12.2013 20:56:39
toncica
drage moje prijateljice na svako izgovorenoj rijeci podrske , na razumijevanju , strpljenju i svemu ostalom. . Stvarno ste mi bile podrska . Ovo vam je pouka da nikad netreba odustati. Mozete li zamisliti koliko smo sretni nas dvoje . Samo nam je bebac falio da upotpuni nasu ljubav i nasu srecu . I eto hvala bogu docekali smo i to . Sve vas vucem za nosic i ako bog da da nastavite gdje sam ja stala . Izvinite sto vam se nisam odmah javila . Non stop su zvonili viberi , mobilni , fiksni i skajpovi . Nemogu svima da stignem da se javim . Prvo smo morali nas dvoje doci sebi . Oplakali smo u duetu zajedno od srece i jedva se smirili . Jos jednom vam hvala sto ste moju srecu podijelile sa nama dvoma . I meni je bila cast da je podijelim sa vama . Stvarno ste divne . Evo od nas dvoje da nazdravite i da se pocastite
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.12.2013 14:51:21
toncica
Hvala vam drage moje svima na nesebicnoj podrsci i razumijevanju . Sve vas vucem za nosice . Cula sam se sa DR Sanjom . Ukljucila mi prgesteron injekcije , zbog onog sto mi je bilo pomalo smedje .Strogo mirovanje do UZ . Za 7-10 idem na UZ . Zene moje mi jos nemozemo da vjerujemo da smo trudni Svima drzim fige i navijam da svi krenete mojim stopama . Sve vas ljubim i volim I da danas sam posebno sretna moj drug dandi je trudna i jako sam sretna zbog nje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.12.2013 21:11:22
toncica
IZVORNA PORUKA: Jelena86
Tončice, draga moja, čestitam. Konačno je dugih 13 godina truda urodilo plodom :) presretna sam zbog tebe, suze radosnice su krenule
Jelena86 draga moja saborko hvala ti mila moja .Mozes zamisliti koliko smo sretni . Nasoj sreci nema kraja . Ako bog da da sve bude uredu . Tebi mila zelim da sto prije ugledas Ljubi te tvoj drug i drzim fige da sto prije dodje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.12.2013 13:13:04
gami
Draga TONCICE, od srca ti želim sve najljepše i čestitam tebi i tvom suprugu na tako slatkom bebastom uspjehu!!! Tebi, sebi i naravno svim curama na forumu želim da dočekamo tu istu radost u Novoj 2014.godini, a prije svega da smo zdrave i srećne uz svoje mužiće!!! SREĆNA VAM NOVA 2014.GODINA!!! LJubim vas!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.12.2013 14:15:18
ema38
draga moja tnciceneka ti do kraja trudnoce bude svaki dan lijep i sretan i da neosjetis ni jamanju nelagodu ovi 9 mjeseci zeli ti ema od posle mog neuspjeha donijela si veliku radost na ovaj forum cuvaj se pazi se i uzivaj u svakom danu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.12.2013 8:12:50
VTO pacijentica
Dodjoh da vam pozelim srecnu 2014. i imam sta da vidim: divne vesti kod Tonci! Cestitam, draga, zasluzila si, bila si tu za sve nas, sve smo ti rekle da ce ti se vratiti brzo! Nek bude najsladja beba na svetu i nek ti srce puni samo radoscu!
Curama koje su zabebile takodje cestitam, onima kojima nije uspelo zelim da im nova godina donese po dva komada odjednom, a svima ostalima, koje ce te u posttupak prvo zelim zdravlja da mogu sve to lepo da podnesu i prolete kroz celu pricu lagano, a da ce uspeti mora!
Nek se ove stranice u 2014. ispune slonicima koji skacu!
Sve vas ljubimo i vucemo za nosice moj nemirko u stomaku i ja. Mahanje iz osmog meseca!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.12.2013 9:56:45
toncica
gami draga moja puno ti hvala . Naravno i ja tebi zelim da sto prije krenes mojom stopama . Vucem te za nosic ema38 mila moja neizmjerno ti hvala na lijepim zeljama. I ja tebi takodje zelim da sto prije ugledas . Uspjeces mila i ti nebrini . Kad je uspijelo jednom uspijece opet . Ljubi mallenog . VTO pacijentica hvala draga puno . Ja sam presretna zajedno sa svojim muzicem . Vec se polako primice dan kad ce tvoje sunasce biti sa tobom . Sjecam se kad si nam javila da si trudna. Mila zelim ti ugodan i lak porod Sve ostale moje saborke ljubim i grlim
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.1.2014 12:52:39
toncica
Drage moje saborke , truudnice , cekalice i mamice Zelim vam svima na prvom mjestu puno zdravlja , srece i veselja i naravno najvise bebica . Da nam ovaj mjesec i ova godina bude plodnija od prosle . Zelim vam da nam se uskoro javi i prva trudnica ove godine . Zelim vam puno srece , ljubavi da se slazete i volite sa svojim muzicima . . SRETNO , SRETNO svima .