Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica/muz... 27.1.2009 18:43:01
tweety
Nisam nigdje mogla naći sličnu temu pa me zanima koje ste vi pjevače/pjevačice ili muzičke grupe obožavali?
Ja sam bila ludaaaaa za grupom Backstreet Boys Prije njih sam bila "luda" za Peter Andre-om uh to tijelo ali BSB su mi definitivno bili nr.1 Čak sam nočila sa nekoliko cura ispred sale u kojoj je trebao biti koncert,kako bi ugrabile prvi red ispred bine A da negovorim o sobi koja je bila sva u posterima,šalovima,majicama od BSB Video kasete sa raznih koncerata,intervjui,knjige itd.Tad je meni moj otac govorio sve će te ovo proći a ja ono "ma nema šanse" Mrzila sam N´Sync jer su oni kao bili konkurenti Imam i sad negdje slika sa koncerta i to,a bila sam tako ponosna kad je izašla slika jednog od njih(meni najdražim) sa mojim medom u ruci,jer sam mu ga ja bacila na binu a on ga uhvatio i tu ga je fotograf uslikao
Žao mi je što nisam bila u mogućnosti otići na njihov reunion koncert u Oslu prošle godine.
Da čujem vas
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 18:48:46
Anoniman
Magazin,oduvijek sam voljela tu grupu i dan danas al sad kad je došla ona pjevačica (kćerka Miše Kovača) nekako mi nije to to svaka je imala sličan skoro isti glas ova pjevačica malo odudara,al Magazin zaista volim.
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 18:54:04
Romali
Bila sam zaljubljena u Žeru ,a sad se jedva natjeram da mu pogledam intervju. Baš je nekakav . Luda bila i za New Kids on the Block- Step by step , a neke iz tih dana i dan danas volim, kao npr.Robbie Williams.
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 18:58:44
tweety
Jao mene ma bravo Romali ja skroz zaboravila,prije Peter Andrea i BSB,bili su naravno Take That Da nisi spomenula Robbie Williams-a ne bih se sjetila.Tad mije bio simpa a sad vala nije
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 19:22:31
Visnja RR
ma bona mladi smo jos uvjek al nekad davno (u srednjoj skoli) sam voljela Duran Duran ...kasnije se ukus promjenio i slusala sam nesto tvrdju muziku sada za sebe kazem da sam svastara tj slusam sve osim turbofolka
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 19:36:30
mnn
IZVORNA PORUKA: tweety
Nisam nigdje mogla naći sličnu temu pa me zanima koje ste vi pjevače/pjevačice ili muzičke grupe obožavali?
Ja sam bila ludaaaaa za grupom Backstreet Boys Prije njih sam bila "luda" za Peter Andre-om uh to tijelo ali BSB su mi definitivno bili nr.1 Čak sam nočila sa nekoliko cura ispred sale u kojoj je trebao biti koncert,kako bi ugrabile prvi red ispred bine A da negovorim o sobi koja je bila sva u posterima,šalovima,majicama od BSB Video kasete sa raznih koncerata,intervjui,knjige itd.Tad je meni moj otac govorio sve će te ovo proći a ja ono "ma nema šanse" Mrzila sam N´Sync jer su oni kao bili konkurenti Imam i sad negdje slika sa koncerta i to,a bila sam tako ponosna kad je izašla slika jednog od njih(meni najdražim) sa mojim medom u ruci,jer sam mu ga ja bacila na binu a on ga uhvatio i tu ga je fotograf uslikao
Žao mi je što nisam bila u mogućnosti otići na njihov reunion koncert u Oslu prošle godine.
Da čujem vas
nisama nažalost nikada bila na njihovom koncertu...jednom sam trebala otiči dok su bili na turneji po Njemačkoj...u Hanoferu jer tamo tata ima sestru...ali eto nismo otišli...žao mi je zbog toga...ali volim ih i dan danas...
ipak sam odrasla uz njih i preslatkog Nica Cartera...kako smo ludovale ja i prijateljice za njim....
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 19:40:46
mnn
joj voljela sam i New kids.....bila sam mala tada ali kad se sjetim prve kasete koju sam kupila...sa sestrom...kako smo samo štedile...bila su to vremena dobra...
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 19:44:30
emy
joj voljela sam i New kids.....bila sam mala tada ali kad se sjetim prve kasete koju sam kupila...sa sestrom...kako smo samo štedile...bila su to vremena dobra...
I kod mene je isto. Imam stariju sestru koja je tada imala veci dzeparac od mene i naravno vise prava na koristenje kasete . Kakve smo samo koreografije imale . Soba obljepljena posterima u prirodnim velicinama. Bas su to bila dobra stara vremena
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 19:55:53
tweety
IZVORNA PORUKA: mnn
nisama nažalost nikada bila na njihovom koncertu...jednom sam trebala otiči dok su bili na turneji po Njemačkoj...u Hanoferu jer tamo tata ima sestru...ali eto nismo otišli...žao mi je zbog toga...ali volim ih i dan danas...
ipak sam odrasla uz njih i preslatkog Nica Cartera...kako smo ludovale ja i prijateljice za njim....
Meni najdraži bio A.J. a sestri Kevin
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 27.1.2009 22:00:50
mamsi
Joj kad se sjetim tih dana i BSB hehehe,ali kratko je ta faza moje zaluđenosti njima trajala,onda sam se zaljubila u starijeg brata moje prijateljice a on slušao samo metal i tako i ja počela,opsjednuta sam bila Metallicom,Nirvanom,Sepulturom,Panterom,a od naših Galija i Riblja čorba... da sad sve ne nabrajam.A definitivno sam maštala najviše o James Hetfieldu ,joj kad se sjetim
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 28.1.2009 0:48:38
Lorna
Joj kad se sjetim... Plavi orkestar mi je bio br. 1. zaljubljena bila u Ceru bubnjara do usiju... Pored PO, obozavala Parni valjak, Balasevica i Prljavo kazaliste, odavljivala na "... moj bijeli labude..."i "nedelju" Od stranih je tada bila popularna Nena i 99 balona i Cindy Lauper... Uh sto se ostarilo...Uh, pa WHAM, joj kad se sjetim...
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 28.1.2009 9:00:15
leli§
definiraj "mladji"
ja znam da je moja prva omiljena grupa bila New Kids on the Block
na drugom mjestu mi je bilo bijelo dugme...a brena mi je bila strasno draga...cak sam jednoj lutkici koja je imala plavu kosu dala ime brena sama sam sebi sada smjesna...ali sta cu "ja sam jugoslovenka" (bila tad:))
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 28.1.2009 9:09:35
tweety
I meni su bili dragi New kids on the block,Brena,Tajči,Bijelo Dugme,ali je to bilo dok sam bila dijete.Ovo za BSB je ono malo kasnije tj. prije nekih 11-12 godina sa mojih 16-17 godina
RE: Ko su bili vaši najdraži pjevač/pjevačica... 28.1.2009 9:58:37
Gigana
Ja sam isto bila luda za New Kids On The Block (Jordan mi se sviđao), a pored njih sam voljela i Queen (i danas ih rado slušam), Madonnu, Michael Jacksona, Paula Abdul (sjećate se pjesme Rush Rush), Public Enemy, MC Hammer, itd.
a od domaćih definitivno Prljavo Kazalište i to pjesma "Na badnje veče", pa onda Parni Valjak, Magazin, Plavi orkestar, Čola, Danijel Popović (on mi je bio presladak), Bijelo Dugme (bila sam jedno vrijeme zaljubljena u Alena Islamovića), a i Brena je bila neprevaziđena.