|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: X factor
17.12.2013 23:18:06   
canim
Ja nisam pratila od pocetka, ali vidjela sam da je Ilma tu, vjerovatno ce na kraju reci ko je ispao.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 226
17.12.2013 23:19:35   
InLove
Aha,drugarica mi rece da je ispala,a vidim je tu zato pitam

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 227
17.12.2013 23:23:39   
canim
Cuj, how was the delivery room user posted image it seems he was born 2 mins ago user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 228
17.12.2013 23:37:34   
Medić*
Iz ove Sandal grupe user posted image Haris i Lukijan su mi najbolji, onog Harisa malog bih izljubila tako, srce drago, malo.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 229
17.12.2013 23:48:50   
MicoTico
Meni su Tamara i Lukijan najbolji. Baš se naježim kad pjevaju.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 230
18.12.2013 0:05:38   
Medić*

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni su Tamara i Lukijan najbolji. Baš se naježim kad pjevaju.

O da i Tamara svakako.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 231
18.12.2013 0:07:02   
MicoTico
Mala Ilma prođeuser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 232
18.12.2013 0:07:28   
Hanady RR
joj ja sad gledam ništa ovo ne kontam...šta se dešava...
jaoooooooooooo
kad je repriza ovoga...znal neko...samo recite iza 16 plzzzzzzzzzuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 233
18.12.2013 0:13:37   
canim
Ide ti Haris dalje, dont worry, nemoras gledati user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 234
18.12.2013 0:14:08   
zvončica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jaoooooooooooo
kad je repriza ovoga...znal neko...samo recite iza 16 plzzzzzzzzzuser posted image

Pros'o Haris, prosla Ilma i sta 's vise user posted image

I nek' nije onaj dupljak Cola pros'o........ja sto je ufuran piiiiiiih user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

Neposredna veza do poruke: 235
18.12.2013 0:14:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: canim

Ide ti Haris dalje, dont worry, nemoras gledati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

joj divnoooooooooooooo
baš se radujem...
hvalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 236
18.12.2013 0:15:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zvončica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jaoooooooooooo

Pros'o Haris, prosla Ilma i sta 's vise user posted image

I nek' nije onaj dupljak Cola pros'o........ja sto je ufuran piiiiiiih user posted image

e to vdijeh...vizdra Čola...
koji mu je ...sav se uspičio neštauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 237
18.12.2013 0:17:40   
canim
Mr.Sandal likes Percoli user posted image a jeli to nije prosao user posted image

< Poruku je uredio canim -- 18.12.2013 0:18:17 >

Neposredna veza do poruke: 238
18.12.2013 0:19:20   
MicoTico
I prođe Tamara, moja miljenicauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 239
18.12.2013 8:36:47   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: shej

Ovaj Percoli mi je uzasan... U svakom pogledu, a Mr.Sandal je kralj, totalno ignorise Eminu a ona u njega gleda kao u Boga user posted image

ja baš nisam imala taj dojam, mislim jeste svako malo gledal au njega, ali ona živi život sa njim, i kako on reče ovo mi je jedinstvena prilika da donesem neku odluku, jer u našoj kući ti si glavna,

a sad X factor, više sam se nekako za dečake, što rekla emina sekirala, jer je bašp jaka konkucerncija, onaj minđušar mi je odmah ispao, nekako mi se ne ukalapa ondje, a ČAto do suza me je doveo, zaista sam u jednom momentu pomislila da je ispao, ali samo zbog godina, i još nešto svi koji su bacali kamenje na Joksu kada mu je rekao da pjeva sedvah i slično, mislim da su sinoć vidjeli koliko je taj čovjek upravu i koliko želi dobro našem Haretu.

A Perčoli ili Perčola, a prije FakeČola, hahahah, je toliko se ufurao da to nije humano, on je trebao ispasti prošli put , jer jeupao kolegi u dionicu i pjevao je gdje nije trebalo, ali namjerno su ga pustili da ga malo slava podigne i onda treh, i neka su, on da je prošao dalje ne bi se mogao snositi.

Drago mi je za Ilmu, ali ipak Hare mi je draži

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 240
18.12.2013 8:39:20   
niki83

IZVORNA PORUKA: canim

Cuj, how was the delivery room user posted image it seems he was born 2 mins ago user posted image

Jeee tacno..komentar mi je user posted image bezveze..
Al' kad ga zenica poljubi..muzeka svog..user posted image user posted image

Eh da jos vidimo Maida sljedece sedmice user posted image a cisto sumnjam da ce ga Zeljko pustiti dalje user posted image

N&N

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 241
18.12.2013 9:07:28   
saritaa
Kad je repriza, ja sam totalno zaboravila sinoc na x faktor ?

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 242
18.12.2013 9:28:22   
niki83
Mislim da bude nekad oko 13h na pinku..nisam sigurna tacno u koliko..ali tako nekako user posted image

N&N

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 243
18.12.2013 9:38:50   
Skvo RR
meni se ovaj mali haris ne dopada..isto minder puza..samo mu kahva i kocka fali...jednostavno mi se nimalo ne dopada.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 244
18.12.2013 12:42:04   
shej
Mali stvarno ima odlican glas, ali i na mene ostavlja takav dojam.. Doduse, jos uvijek je dijete pa to pripisujem godinama..
Meni je ona Aleksandra Brkovic razvalila, zenska predobro otpjevala, ali pobogu sta je s onim grimasama.. user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 245
18.12.2013 12:48:20   
mum82
evo repriza je upravo na pink bh...user posted image

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 246
18.12.2013 13:27:06   
Medić*
IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: shej

Ovaj Percoli mi je uzasan... U svakom pogledu, a Mr.Sandal je kralj, totalno ignorise Eminu a ona u njega gleda kao u Boga user posted image

ja baš nisam imala taj dojam, mislim jeste svako malo gledal au njega, ali ona živi život sa njim, i kako on reče ovo mi je jedinstvena prilika da donesem neku odluku, jer u našoj kući ti si glavna,

a sad X factor, više sam se nekako za dečake, što rekla emina sekirala, jer je bašp jaka konkucerncija, onaj minđušar mi je odmah ispao, nekako mi se ne ukalapa ondje, a ČAto do suza me je doveo, zaista sam u jednom momentu pomislila da je ispao, ali samo zbog godina, i još nešto svi koji su bacali kamenje na Joksu kada mu je rekao da pjeva sedvah i slično, mislim da su sinoć vidjeli koliko je taj čovjek upravu i koliko želi dobro našem Haretu.

A Perčoli ili Perčola, a prije FakeČola, hahahah, je toliko se ufurao da to nije humano, on je trebao ispasti prošli put , jer jeupao kolegi u dionicu i pjevao je gdje nije trebalo, ali namjerno su ga pustili da ga malo slava podigne i onda treh, i neka su, on da je prošao dalje ne bi se mogao snositi.

Drago mi je za Ilmu, ali ipak Hare mi je draži

Bas suprotno. Slozila bih se mama Almom. Ako gleda u njega ne gleda zato sto joj treba njegovo odobrenje i mora biti po njegovom, vec zena prati tu neverbalnu komunikaciju i sta se dopada njenom muzu, ipak je on kod nje u Beogradu musafir user posted image

Drago mi je za Ilmu, Hareta volim onako i volim sto je prosao, jeste da mi je nekako ko kavav mali razmazenko ali dobro pjeva i zasluzuje sto je prosao :)
Percoli mi je presmijesan.

< Poruku je uredio medic slatki -- 18.12.2013 13:29:06 >

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 247
18.12.2013 13:28:24   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

meni se ovaj mali haris ne dopada..isto minder puza..samo mu kahva i kocka fali...jednostavno mi se nimalo ne dopada.

ne odpada se ni meni onako fizicki,user posted image dijete je svakako ali moram priznati dobro pjeva :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 248
18.12.2013 14:33:50   
M kao Mama
Ma, haris je jedna dobrica, on je još uvijek mlad, premlad, ja ga lično znam i sad je u onoj nesretnoj fafi puberteta, ja sam gal slušala recimo prije tri,četri godine, ma to je puca dvorana, dok se on malo izvuće iz ovog puberteta, vidjet će te, meni se kod njega sviđa što je preskroman, i to će mu puno donijeti, zaista, i kako duša draga reče bit će to sve dobro akobogda, baš je još dijete, a jedva čekam narednu epizodu da vidim mog druga MAida, ja mislim da će njega željko pod svoje uzeti

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 249
18.12.2013 14:59:38   
canim
Medic koliko ja primjetih sa snimka nije mr.Sandal u Beogradu misafir vec su oni njemu u Istanbulu misafiri user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *