Medić*
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: shej Ovaj Percoli mi je uzasan... U svakom pogledu, a Mr.Sandal je kralj, totalno ignorise Eminu a ona u njega gleda kao u Boga ja baš nisam imala taj dojam, mislim jeste svako malo gledal au njega, ali ona živi život sa njim, i kako on reče ovo mi je jedinstvena prilika da donesem neku odluku, jer u našoj kući ti si glavna, a sad X factor, više sam se nekako za dečake, što rekla emina sekirala, jer je bašp jaka konkucerncija, onaj minđušar mi je odmah ispao, nekako mi se ne ukalapa ondje, a ČAto do suza me je doveo, zaista sam u jednom momentu pomislila da je ispao, ali samo zbog godina, i još nešto svi koji su bacali kamenje na Joksu kada mu je rekao da pjeva sedvah i slično, mislim da su sinoć vidjeli koliko je taj čovjek upravu i koliko želi dobro našem Haretu. A Perčoli ili Perčola, a prije FakeČola, hahahah, je toliko se ufurao da to nije humano, on je trebao ispasti prošli put , jer jeupao kolegi u dionicu i pjevao je gdje nije trebalo, ali namjerno su ga pustili da ga malo slava podigne i onda treh, i neka su, on da je prošao dalje ne bi se mogao snositi. Drago mi je za Ilmu, ali ipak Hare mi je draži Bas suprotno. Slozila bih se mama Almom. Ako gleda u njega ne gleda zato sto joj treba njegovo odobrenje i mora biti po njegovom, vec zena prati tu neverbalnu komunikaciju i sta se dopada njenom muzu, ipak je on kod nje u Beogradu musafir Drago mi je za Ilmu, Hareta volim onako i volim sto je prosao, jeste da mi je nekako ko kavav mali razmazenko ali dobro pjeva i zasluzuje sto je prosao :) Percoli mi je presmijesan.
< Poruku je uredio medic slatki -- 18.12.2013 13:29:06 >