|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
7.12.2013 20:04:57   
R&T@
http://www.ringeraja.ba/forum/m_2006525/mpage_1/key_/tm.htm#2006528

Posebna tema user posted image

RR swap (Prva razmjena RR kreativki)

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio R&T@ -- 7.12.2013 20:08:41 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emina08)
Neposredna veza do poruke: 901
7.12.2013 20:30:18   
scarlett

IZVORNA PORUKA: DM

IZVORNA PORUKA: scarlett

Ja inače ne volim da bilo gdje učestvujem, ali eto ... da me organizatorica ne bi prozivala ... user posted image

Prijavljujem sebe i sestru koja nije članica foruma, Scarlett & Yasemin (4 predmeta). Ja radim nakit, broševe, oslikavanje stakla, sestra radi nakit, heklanje, pletenje, dekupaž i prodaje repromaterijal za nakit.

Je li tvoja sestra sa tvojim malcem danas bila na Ilidži?

Jeste! user posted image

A štoooo?user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 902
7.12.2013 20:47:57   
DM

IZVORNA PORUKA: DM

Ja inače ne volim da bilo gdje učestvujem, ali eto ... da me organizatorica ne bi prozivala ... user posted image

Prijavljujem sebe i sestru koja nije članica foruma, Scarlett & Yasemin (4 predmeta). Ja radim nakit, broševe, oslikavanje stakla, sestra radi nakit, heklanje, pletenje, dekupaž i prodaje repromaterijal za nakit.

Je li tvoja sestra sa tvojim malcem danas bila na Ilidži?

Jeste! user posted image

A štoooo?user posted image

Da budem sigurnauser posted image
Znam ti sestruuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 903
7.12.2013 21:31:42   
scarlett
Pa kako znaš da mi znaš sestru kad mene ne znaš? user posted image Il si zaključila iz moje priče? Morala sam je nazvati da je pitam. Jestel' vas dvije danas stajale na stanici?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 904
7.12.2013 21:35:17   
DM

Pa kako znaš da mi znaš sestru kad mene ne znaš? user posted image Il si zaključila iz moje priče? Morala sam je nazvati da je pitam. Jestel' vas dvije danas stajale na stanici?

Jesmo, skontah iz priče(nakit jasemin, repromaterijal....) i eto tako.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 905
8.12.2013 6:06:26   
D_K
IZVORNA PORUKA: vila_7

D_K nema problema user posted image Nego ove sad nisam uspjela lakirati (citala sam da je za FIMO najbolji lak za camce pa sam taj i kupila) , nego prijateljica me zove pita kako smije prati pa sam rekla rucno al kontam valjda je OK ako nije lakirano user posted image

izvini, mislila sam da ti je mekana fimo pa hoces da je ucvrstis lakom user posted image
moze se prati. lagano da ne spadnu ukrasi ali konta to i ona sigurno. jesi li ukrase zalijepila ili si ih prije pecenjapricvrscivala na osnovu - to uvijek mozes malo ljepilom pojacati jer mogu spasti.
ako si preko presla lakom onda je sve ok, i ovi maleni ukrasi se pod lakom fiksiraju i to je u redu a i mogu se prati.
sad lakiras ravne predmete pa nije frka, ja sam na neke fimo kuglice stavljala lak za camce pa se znao guliti. na ravnim povrsinama to nije slucaj. skontala sam za kuglice da sam natrackala previse, moguce je da treba staviti samo taaanki sloj na njih.

< Poruku je uredio D_K -- 8.12.2013 6:07:01 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 906
9.12.2013 16:00:25   
EEDITH
koju vrstu papira da kupim za sjenilo za lampu?

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 907
10.12.2013 7:27:39   
almondray

IZVORNA PORUKA: eldinky

koju vrstu papira da kupim za sjenilo za lampu?

Lupam sad...možda rižin?

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 908
10.12.2013 7:39:37   
almondray
Ima li tu neka glinamol majstorica?
Htjela bi napravit hand jewelry display .
E sad dali je izvodivo da utisnem svoju ruku u glinamol da bi dobila kalup , sa obje strane posebno , pa recimo to onda sastavim i izlijem gips (meni zvuči neizvodivo).
Ili da probam sa vajanjem pa kud puklo da puklo user posted image

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 909
10.12.2013 8:20:46   
DM

IZVORNA PORUKA: almondray

Ima li tu neka glinamol majstorica?
Htjela bi napravit hand jewelry display .
E sad dali je izvodivo da utisnem svoju ruku u glinamol da bi dobila kalup , sa obje strane posebno , pa recimo to onda sastavim i izlijem gips (meni zvuči neizvodivo).
Ili da probam sa vajanjem pa kud puklo da puklo user posted image

Po ovaj savjet odi kod stomatologa/zubnog tehničara da ti objasni kako se uzima otisak(ne znam kako0 se zove materijal kojim oni to rade) i onda se u taj otisak nalijeva gips koji se osuši i imaš ruku(na isti princip rade pripremu za proteze).
Ako ti nije suviše ružno-uzmi medicinske rukavice i nalij u njih gips i ëto to ruke!

Neposredna veza do poruke: 910
10.12.2013 14:59:30   
Miracle*3
Jao ne mogu ti sad poslati link ali je skroz jednoszavno.
Izmes postolje u kuje stavis 2-3 sarafa ili eksera. A smjesu gipsa iulzlijes u onu malo deblju rukavicu gumenu za ciscenje. I onda dok se skroz ne stvrdne stavis tu dasku da ekseri udju u gips. Kad se stvrdne okrenes i rasporis rukavice

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 911
11.12.2013 8:31:18   
almondray

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Jao ne mogu ti sad poslati link ali je skroz jednoszavno.
Izmes postolje u kuje stavis 2-3 sarafa ili eksera. A smjesu gipsa iulzlijes u onu malo deblju rukavicu gumenu za ciscenje. I onda dok se skroz ne stvrdne stavis tu dasku da ekseri udju u gips. Kad se stvrdne okrenes i rasporis rukavice

Misliš li na ovo?
Možda bi sa S brojem i da nekako spriječim širenje prstiju ličilo na neštouser posted image
DM mislim da je njihov materijal preskup , a na kraju krajeva možda bude i to rješenje.
Hvala na savjetima!

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 912
11.12.2013 8:51:55   
bebacha
zubni tehnicari koriste obicni alabaster gips i plavi gips radi preciznosti al tebi taj nije plavi nije potreban

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 913
11.12.2013 9:08:42   
vila_7

IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: vila_7

D_K nema problema user posted image Nego ove sad nisam uspjela lakirati (citala sam da je za FIMO najbolji lak za camce pa sam taj i kupila) , nego prijateljica me zove pita kako smije prati pa sam rekla rucno al kontam valjda je OK ako nije lakirano user posted image

izvini, mislila sam da ti je mekana fimo pa hoces da je ucvrstis lakom user posted image
moze se prati. lagano da ne spadnu ukrasi ali konta to i ona sigurno. jesi li ukrase zalijepila ili si ih prije pecenjapricvrscivala na osnovu - to uvijek mozes malo ljepilom pojacati jer mogu spasti.
ako si preko presla lakom onda je sve ok, i ovi maleni ukrasi se pod lakom fiksiraju i to je u redu a i mogu se prati.
sad lakiras ravne predmete pa nije frka, ja sam na neke fimo kuglice stavljala lak za camce pa se znao guliti. na ravnim povrsinama to nije slucaj. skontala sam za kuglice da sam natrackala previse, moguce je da treba staviti samo taaanki sloj na njih.

hvala mnogo na objasnjenju..... SAd imam par narucenih,pa znaci posto ih ne lijepim, samo da ih tankim slojem lakiram i to ide poslije pecenja jelde? I koliko dugo treba da se osuse? Jel ih najbolje kistom lakirati?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 914
13.12.2013 12:59:57   
D_K
ja lakiram kistom i poslije ga operem u razredjivacu.
tanki sloj jer se odlicno razlijeva. sav visak bi ti kapao.
samo tanko user posted image
ja ostavim preko noci da se osusi - to je najsigurnije.

Onaj pogled :))))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 915
15.12.2013 15:20:04   
scarlett
Neki novi pokušaji

http://imageshack.us/photo/my-images/801/v3nb.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/28/uus2.jpg/

< Poruku je uredio scarlett -- 15.12.2013 15:21:49 >

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 916
15.12.2013 15:21:24   
salmy

Neki novi pokušaji

http://imageshack.us/photo/my-images/801/v3nb.jpg/

divno je..svjecnjak je li?

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 917
15.12.2013 15:26:07   
scarlett
Može biti, ali ne mora. Ukoliko je svjećnjak, treba malo veća svijeća, jer ne male ne mogu da se stave pa upale, nije ih moguće dokučiti.

Ovo je napravljeno od tegli, malo ukrasne trake, ljepilo, akrilne i konturne boje, gliteri :)

Trenutno sam u tom folu user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 918
15.12.2013 15:31:56   
scarlett
Suprug će mi poluditi kad se vrati s puta. user posted image
Kad radim nakit i broševe, danima nam je dnevna okićena repromaterijalom, gotovim nakitom spremnim za slikanje, nemaš se kud okrenut. Stalno prigovara, nema kud sa svojim stvarima. Sve ladice i police su prekrivene mojim knjigama i pripremama i kad radim i kad ne radim.
Sad sam i kuhinjski sto zauzela bojama, teglama, ljepilima,... user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 919
15.12.2013 15:36:35   
almondray

Suprug će mi poluditi kad se vrati s puta. user posted image
Kad radim nakit i broševe, danima nam je dnevna okićena repromaterijalom, gotovim nakitom spremnim za slikanje, nemaš se kud okrenut. Stalno prigovara, nema kud sa svojim stvarima. Sve ladice i police su prekrivene mojim knjigama i pripremama i kad radim i kad ne radim.
Sad sam i kuhinjski sto zauzela bojama, teglama, ljepilima,... user posted image

I kod mene je isto ovako bilo ali od kad je beba stigla sve sam dovela u red.Sad sam sve preselila u hodnik , mm mi je nabavio komodu samo za moje džidže , sve je super uredno ali kreativnosti i inspiracije nema user posted image otišla sa neredomuser posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 920
15.12.2013 15:47:03   
scarlett
Ma ja mislim da i kada bih kupila neku komodu, ne bi mnogo pomoglo, jer imam lošu naviku da volim da mi je sve pri ruci u navali inspiracije user posted image

Dok bih ja to spakovala i otpakovala iz komode, uhhh...

To što nemaš trenutno inspiracije je sasvim normalno, vjeruj to je smao prolazna faza, ja cijelo ljeto ništa nisma pipnula, a sada ne znam šta bih prije, svašta nešto mi pada na pamet, idem na neke radionice, al' teško se fokusirati i krenuti u nekom pravcu.

Meni su super oni tvoji kompletići za bebe. Mislim da to moraš malo bolje izreklamirati, onda ti ne bi trebala inspiracija, imala bi sigurno dosta posla. user posted image

Neposredna veza do poruke: 921
15.12.2013 19:13:44   
Vinetu
Pratim vas redovno... k'o kakvu super emisiju ; ))
SUPER STE KREATIVNE!!!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 922
15.12.2013 20:21:45   
almondray

Dok bih ja to spakovala i otpakovala iz komode, uhhh...

Meni su super oni tvoji kompletići za bebe. Mislim da to moraš malo bolje izreklamirati, onda ti ne bi trebala inspiracija, imala bi sigurno dosta posla. user posted image

Prođe me volja za svim.
Ma ja sam polijena i što se reklame tiče user posted image ,možda do ljeta poradim na tomeuser posted image
Vinetu user posted image generacijo naša mala jeste dobro?

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 923
15.12.2013 21:10:39   
Vinetu
Virnem ja tu i tamo svaki dan... al' pritisle obaveze pa se ne stignem javiti. Čekam raspust.

Neposredna veza do poruke: 924
16.12.2013 9:03:04   
almondray
Miracle*3 nemam smajlija sa šibom a rado bi te kritikovalauser posted image pa sto nam nisi javila na vrijeme za emisiju?Ili sam ja jedina neupućenauser posted image
Ima li još medijskih ličnosti među vama?user posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *