Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da li ce uzv dojke u periodu ovulacije dati pravu sliku, da tako kazem? Naime napipala sam "nesto" na lijevoj dojci bolno na dodir pa bih se zakazala na pregled. Medjutim, sad mi je ovulacija pa rekoh, mora li se cekati pocetak ciklusa da se uradi UZV?
Budući da ja godina pratim "nešto" što imam u dojci, ja uvijek 10 do 15 dana nakon menstruacije, tako su mi svi dr. rekli da je nabolje stanje, kad se može vidjeti tako da eto to je moje iskustvo
vec skoro vise od dva mjeseca me boli desna dojka, nekad je bol jaci nekad ne, prije 10dana u blizini bradavice se pokazao i mali cvoric, ona izgleda nekako kao kad mlijeko nadolazi vise i ne znam....isla sam ginekologu ona mi je rekla mastopatija i poslala me hirurgu, kako procitah nije nesto opasno...prije mozda nekih 9 godina sam imala problem sa prolaktinom, a sada deveram sa polnim hormonima...da li e neko imao slicno iskustvo...
Nije me bilo izvjesno vrijeme, pa se nazalost javljam na ovoj temi. NAIME PRIJE 7 MJESECI DIJAGNOSTICIRALI SU MI KARCINOM DOJKE. Odradila sam kemoterapije, prije 15 dana sam operirana, hvala Allahu na vrijeme je otkriveno sa dobrom prognozom. Prosla sam period borbe, padanja, ustajanja, i na kraju sam se izborila hvala Allahu.Pisem knjigu, nadam se da ce jednog dana ugledati svjetlo dana
ako bude trebala kome kakva inforamcija , da se bori sa istim ili slicnim problemom bujrum neka mi se javi...
VASA Amanullah
< Poruku je uredio amanullah -- 15.12.2013 20:48:41 >
Da li ce uzv dojke u periodu ovulacije dati pravu sliku, da tako kazem? Naime napipala sam "nesto" na lijevoj dojci bolno na dodir pa bih se zakazala na pregled. Medjutim, sad mi je ovulacija pa rekoh, mora li se cekati pocetak ciklusa da se uradi UZV?
Veca vjerojatnost je da su ciste u pitanju nego nesto strašnije, ali svakako preporucujem da svaka od nas s vremena na vrijeme ode na uzv preventive radi.
Nije me bilo izvjesno vrijeme, pa se nazalost javljam na ovoj temi. NAIME PRIJE 7 MJESECI DIJAGNOSTICIRALI SU MI KARCINOM DOJKE. Odradila sam kemoterapije, prije 15 dana sam operirana, hvala Allahu na vrijeme je otkriveno sa dobrom prognozom. Prosla sam period borbe, padanja, ustajanja, i na kraju sam se izborila hvala Allahu.Pisem knjigu, nadam se da ce jednog dana ugledati svjetlo dana
ako bude trebala kome kakva inforamcija , da se bori sa istim ili slicnim problemom bujrum neka mi se javi...
VASA Amanullah
Velika sreca je da je otkriveno na vrijeme. Divim ti se na snazi i tako pozitivnom razmisljanju, vjerujem da je to jako bitna stvar da se ustraje u borbi i da sve zavrsi uspjesno i sretno
VASA Amanullah
Velika sreca je da je otkriveno na vrijeme. Divim ti se na snazi i tako pozitivnom razmisljanju, vjerujem da je to jako bitna stvar da se ustraje u borbi i da sve zavrsi uspjesno i sretno
mila moja hvala ti
Radilo se o invazivnom tumoru koji je za mjeseca dana sa 14 mm porastao na 34 mm..
Prosla sam 6 kemoterapija, normalno funkcionirala jer ima troje pilica..
Poslala 100 mail-ova na sto adresa, uzela najbolje informacije i lijekove u borbi sa onim sto se moze desiti insanu..Nakon druge kemo tumor nestao, pred operativni zahvat uradim MR na kome uopce nije bilo naznaka da je uopce bio karcinom...
Nemoj te se zbuniti kada vam kazu fibrocisticna masa..
I meni su rekli, nakon UZ, MAMOGRAFIJE, no na moje inZistiranje uradim CORE BIOPSIJU i naravno potvrdi se da se radi o karcinom malIgnog karktera..
svaka 3 zena u Federaciji boluje od karcinoma , porazavajuci podatak, zato OPREZ ZENE..
< Poruku je uredio amanullah -- 15.12.2013 20:57:14 >
VASA Amanullah
Draga mojaaaaaaaaaaaaa
Tvoja dobrota i pozitiva i snaga koju imaš i moraju iznjedriti samo dobro...
Amanullah Da budeš duuuuugo živa i zdrava svojim pilićima.
hvala mico , oni su mi bili motiv da se borim, davali su mi snagu kada sam padala, ljubili moju celavu glavu, drzali posudu kada sam povracala i govorili da sam najsladja mama na svijetu
Amanullah Da budeš duuuuugo živa i zdrava svojim pilićima.
hvala mico , oni su mi bili motiv da se borim, davali su mi snagu kada sam padala, ljubili moju celavu glavu, drzali posudu kada sam povracala i govorili da sam najsladja mama na svijetu
VASA Amanullah
Draga mojaaaaaaaaaaaaa
Tvoja dobrota i pozitiva i snaga koju imaš i moraju iznjedriti samo dobro...
hanady, uistinu duhovnost, borba, dobri prijatelji, obitelj, su u mojoj borbi bili dodatni motiv da izadjem jaca i snaznija...