Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2013 16:41:56
Mya_81 RR
Henna, hebiga, sve se nesto poklopilo ovih dana, a intenzivno sredjujem svoj novi radni prostor, jos ima nekih novih poslova uz to, tako da mi veceras ak i sat vremena puno znaci.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2013 16:59:24
Ninushka
Ja dolazim. maloprije sam u kuću ušla, slažem neki kasni ručak i izlazim opet. Dolazimo moja ružičasta šmizla i ja. Nadam se da ćemo još nekoga zateći. Znači 19h uTC-u onaj cafe na spratu?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2013 17:02:00
ananas_ze
mojim gostima dosla ne znam cija sestra kasnit cu 15ak min al dolazim
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2013 17:37:21
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
mojim gostima dosla ne znam cija sestra kasnit cu 15ak min al dolazim
jest mi potrajao... helem ne da mi se, dolaze mi drugi gosti, sta bi, jako smo druzeljubiv par ovaj mm i ja, a tako mi je zao ninushka jubi mi cezu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2013 17:40:09
Ninushka
Taman sam htjela da te vidim da ti pomilkim pupu. Hajde nema veze. Jeste bezobrazne vi čekate da vam se neko najavi, ja sam to odhebala, rekla izlazim i bye bye!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.11.2013 17:48:09
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Taman sam htjela da te vidim da ti pomilkim pupu. Hajde nema veze. Jeste bezobrazne vi čekate da vam se neko najavi, ja sam to odhebala, rekla izlazim i bye bye!
ovaj put je mm kriv meni se sve
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2013 10:01:41
Hannica
Da se zahvalim zenicama na druzenju,falilo nam je vremena da razradimo sve teme,ali bit ce i drugi put. Hvala Nedi na prevozu. Ninuska djecica su ti predivna,oboje su bas,bas premedeni.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2013 14:08:08
Ninushka
Palachinken, ja ne odustajem od te ideje
Hannice hvala mila. Ispade samo ja dovedem kindere na kafu Sljedeći put ću reći mužeku da se drži kuće dok sam na kafi, čim mi Dunjče zaspalo on se pomolio A sljedeće godine će def biti zanimljivo, tek tada će jedini uslov da se nađemo na kafi biti da tate ostanu kući s djecom...i nikako drugačije
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2013 16:45:25
Hannica
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Palachinken, ja ne odustajem od te ideje
Hannice hvala mila. Ispade samo ja dovedem kindere na kafu Sljedeći put ću reći mužeku da se drži kuće dok sam na kafi, čim mi Dunjče zaspalo on se pomolio A sljedeće godine će def biti zanimljivo, tek tada će jedini uslov da se nađemo na kafi biti da tate ostanu kući s djecom...i nikako drugačije
Ma Dunjica je hila divna,ji osjetili nismo da je tu,samo me poprijeko pogledala par puta. A Sradjan...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.12.2013 18:33:49
ananas_ze
ja mislila neka kafa se dogovara, a ono strumfovi ja sam vidjala u Komzumu ako se nije prodalo, a i na pijaci bi moglo biti, nije vjerovatno neki kvalitet al moglo bi biti...