|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici
29.10.2013 22:16:58   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Beboo jel ti sincek ide u djeciji grad ?

da........ali boravi isključivo u sobi i ne dolazi u dodir sa trpezarijom u kojoj se poprilično osjeti hrana.....user posted image

LB...a ja kontala to kao jača hrana od moje.....user posted image imam dojam da u toj hrani ima 50% luka.......user posted image

ma nema luka nikako nego je to način na koji se ta hrana priprema....

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1026
29.10.2013 22:19:30   
bebaa
mislim možda nije za ovu temu ali je povezano s njima....jeli normalno da dijete danas ima dva obroka onih čoko i sličnih lina.........user posted image ja sve nešto izbjegavam da mu i kuči dajem,ne znam koliko je to zdravo......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1027
30.10.2013 7:57:25   
djoisa

mislim možda nije za ovu temu ali je povezano s njima....jeli normalno da dijete danas ima dva obroka onih čoko i sličnih lina.........user posted image ja sve nešto izbjegavam da mu i kuči dajem,ne znam koliko je to zdravo......user posted image

meni se to takodje nije svidjalo i to je bio jedan od razloga sto smo promijenili vrtic..ja kuci to nikad ne kupujem..a u vrticu u grupi 0-3 to je redovan dorucak i uzina..

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1028
14.11.2013 12:14:48   
assmiras
Ja sam juce ostala paf kad mi je ucieljica rekla da djeci ne donosimo vise flasice s vodom posto im ne trebaju, sad je hladno vrijeme i dovljno je da djeca piju ujutro uz dorucak i u podne uz rucak..... mislim meni to nije ok i iskreno ne znam kako da se ponasam. Kao ako su oni zedni, mogu trazit vodu........ Molim vas za vasa iskustva

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1029
14.11.2013 12:53:35   
dambolina
pa meni je to OK skroz, jer djeca ako su zedna ona i traze. Ne znam koliko ti je dijete, ali ti se mozda sa djetetom mozes dogovoriti da mu ostavis flasu u ruksaku pa da ono pije ako bude zedno. Ja sam svojoj tako ostavljala, ali je gotovo uvijek vracala punu flasu.

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1030
14.11.2013 12:55:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: assmiras

Ja sam juce ostala paf kad mi je ucieljica rekla da djeci ne donosimo vise flasice s vodom posto im ne trebaju, sad je hladno vrijeme i dovljno je da djeca piju ujutro uz dorucak i u podne uz rucak..... mislim meni to nije ok i iskreno ne znam kako da se ponasam. Kao ako su oni zedni, mogu trazit vodu........ Molim vas za vasa iskustva

Ja vec jako dugo ne nosim nista...mozda godinu dana...a nisam ni primjetila da ostali roditelji donose...
Pa S je velika zna traziti kad je zedna user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1031
14.11.2013 13:05:58   
assmiras

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja vec jako dugo ne nosim nista...mozda godinu dana...a nisam ni primjetila da ostali roditelji donose...

Ma zna trazit, samo sto ona svakako ne voli pit, a jos kad treba trazit, pa nece ni pit nisa dodatno :)....
mene je vise izritiralo to da je hladnije doba i kao dooljno im je da piju uz dorucak i rucak.... ja ipak mislim da djeca trebaju stvarati naviku da piju cio dan a ne uz odredjene rituale. Ne znam mozda pretjerujem......

Selma, mamino sunce.....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1032
14.11.2013 13:09:55   
Lady26

Ma zna trazit, samo sto ona svakako ne voli pit, a jos kad treba trazit, pa nece ni pit nisa dodatno :)....
mene je vise izritiralo to da je hladnije doba i kao dooljno im je da piju uz dorucak i rucak.... ja ipak mislim da djeca trebaju stvarati naviku da piju cio dan a ne uz odredjene rituale. Ne znam mozda pretjerujem......

Joj ne znam... L inace strasno puno pije tecnosti, bilo ljeto bila zima user posted image , voda, sok, ne bira...
I kad je zedna trazi tetama...bar kaze da trazi...
Mada, desava se nekad, da kad je pokupimo iz vrtica bude zedna i popije sok do kuce...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1033
14.11.2013 14:00:38   
assmiras

Joj ne znam... L inace strasno puno pije tecnosti, bilo ljeto bila zima user posted image , voda, sok, ne bira...
I kad je zedna trazi tetama...bar kaze da trazi...
Mada, desava se nekad, da kad je pokupimo iz vrtica bude zedna i popije sok do kuce...

Pa to ti kazem., a ona moja jos nesto nije luda za picem, mozes mislit. Ma nece ni trazit :(.........
I onako s njom borbu vodimo, svaki dan kad dodjemo po nju, cim izadjemo iz vrtica ona mora piskit, znaci da i to ne ide redovno..........

Selma, mamino sunce.....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1034
14.11.2013 14:04:53   
Lady26
A da malo skrenes tetama paznju na to, da je malo cesce nude vodom user posted image
Nisam bas pametna...
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1035
14.11.2013 14:09:23   
assmiras

A da malo skrenes tetama paznju na to, da je malo cesce nude vodom user posted image
Nisam bas pametna...
user posted image

to sam jutros uradila, ostavila sam joj flasicu u torbu i to sam i rekla uciteljici, pa eto da moze pit ako bude htjela

Selma, mamino sunce.....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1036
20.11.2013 8:35:27   
bebaa
da li znate kakva je situacija sa paketićima u vrtićima.....da li se šta priređuje,da li se mogu uplatiti paketići.......sve hoću da pitam tetu pa zaboravim i sjetim se kad dođem kući....baš bi voljela da bude Djed Mraz......user posted image user posted image

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1037
20.11.2013 13:49:47   
hanabanana

da li znate kakva je situacija sa paketićima u vrtićima.....da li se šta priređuje,da li se mogu uplatiti paketići.......sve hoću da pitam tetu pa zaboravim i sjetim se kad dođem kući....baš bi voljela da bude Djed Mraz......user posted image user posted image

Da nije malo rano za priču o paketićima?

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1038
20.11.2013 21:45:10   
bebaa
meni nije rano.....jedva čekam...to nam je prvi paketić u svjesnom stanju.......prošlu Novu smo imali 3 mj. i bili smo nesvjesni događanja a sad očekujemo čupanje za bradu.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1039
21.11.2013 8:32:01   
ninuska

meni nije rano.....jedva čekam...to nam je prvi paketić u svjesnom stanju.......prošlu Novu smo imali 3 mj. i bili smo nesvjesni događanja a sad očekujemo čupanje za bradu.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne bude plakanje user posted image

Sala, valjda nece :). Moja je plakala.

I, da, i ja bih voljela znati

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1040
21.11.2013 8:37:10   
bebaa
hihihiihih valjda neće.....samo ne znam ko će plakati moj ili djed.........user posted image a niko da nam kaže kako je bilo ranije....hajd možda se nađe neko nagodan.....user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1041
21.11.2013 8:42:13   
R&T@
Proteklih godina su imali podjelu paketica...

To su paketici koje dobiju iz inostranstva od Caritasa, cini mi se...
U papirom oblozenoj kutiji od obuce su sitnice koje daruju djeca...
Svi paketi su razliciti, ali je sadrzaj slican i zavisi od uzrasta...

Roditelji su se pismeno izjasnjavali zele li da im DM uruci taj paketic, ako ne zele dobiju ga nakon "priredbe"...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1042
21.11.2013 8:45:00   
bebaa
hvala rita.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1043
21.11.2013 8:52:02   
Malenaoduvijek
kod nas je bila podjela paketica tako se dogovorili na roditeljskom.mi smo imali i paketice ove sto im neka organizacija daje i mi smo skupljali po 10 KM i kupili u bingu a DM je bio dedo od jedne curice i bila priredba i bas bilo lijepo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1044
25.11.2013 1:09:23   
scarlett
Zna li neko, da li sutra radi vrtić "Dječiji grad"' na Mojmilu?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1045
25.11.2013 1:13:08   
bebaa

IZVORNA PORUKA: scarlett

Zna li neko, da li sutra radi vrtić "Dječiji grad"' na Mojmilu?

radi,oni su uvijek dežurni.......user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1046
10.12.2013 12:34:34   
fatimica09
Zna li iko ima li Masnica ili Kekec i jaslice? Mada bi meni valjda po nekim pravilima trebale samo jaslice...curica od godinu i druga od 2,5 user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1047
10.12.2013 12:48:29   
assmiras
Masnica ima, za kekec ne znam :)

IZVORNA PORUKA: fatimica09

Zna li iko ima li Masnica ili Kekec i jaslice? Mada bi meni valjda po nekim pravilima trebale samo jaslice...curica od godinu i druga od 2,5 user posted image

Selma, mamino sunce.....

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 1048
10.12.2013 12:50:24   
škorpija
ima i kekec

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1049
10.12.2013 12:52:59   
fatimica09
hvala vam punooo

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *