|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
1.12.2013 12:00:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Irisica)
  Neposredna veza do poruke: 6701
   RE: Mršajmo zajedno !
1.12.2013 12:04:01   
bebaa
pa dobro mico oko 13-14 kg....majke ti ne tješi me.......user posted image user posted image
ma ne vidi se ono na meni,lice žgoljavo a stomak ko lopta.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6702
1.12.2013 12:07:01   
MicoTico
Nemojte se ljutiti žene na mene, ali moram nešto napisati:
Nekad sam bila srećnica koja je mogla jesti šta god hoće i da nemam ni grama viška. Sad to više nije tako.
Ja se trudim, ali zaista trudim da održim svoju težinu. Vježbam svaki dan, ne pijem sokove, ne jedem grickalice( nekad kokice, možda jednom sedmično), slatkiše sam svela na minimum.
Jedem male česte porcije, pijem dosta vode.
Meni moje kile nisu pale s neba, žestoko se ja trudim da održim i zadržim.
Uz to , moj tata je teški dijabetičar, imam genetske predispozicije da i ja jednog dana budem i stvarno moram na sebe paziti.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6703
   [Obrisana poruka]
1.12.2013 12:11:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 6704
1.12.2013 12:11:51   
Hannica
MT i mi smo se potrudile za svoju liniju,mislis da kile padaju s neba.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6705
1.12.2013 12:12:26   
bebaa
joj mico sve je to divno i krasno...i nabrijem se esad ču i ja...i kod mene su s mamine strane svi šećeraši haman........ali džaba...jednostavno nekad se stisnem pa ko fol neću i traje to i smršam 4 kg kao sd ovaj put ali evo sam sve vratila....ali evo ću se potruditi s vama da uspijem bar te 4 kg da skinem...........samo mi je teško vježbati,nemam vremena a i lijena sam za to,radije uzmem poradim kuču,i to je neka vježba hebiga...dok usisam preznojim se......

evo par dana nisam jela slatko od kako me hanady nalijepi zbog trnoružice da ne smijem pa sam povukla ručnu,jesam sinoć i jutros pojela po jedan keksić.......samo...inače pojedem odma pola kutije uz kafu.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6706
1.12.2013 12:35:27   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Hannica

MT i mi smo se potrudile za svoju liniju,mislis da kile padaju s neba.user posted image

ma znam, ali eto ima srećnica koje se ne moraju truditi. Ja, na žalost, nisam jedna od njihuser posted image
I znaš onu priču: lako je tebi, ti nemaš viška. Ma nije mi lako, zato i nemamuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6707
1.12.2013 13:43:58   
Daliyah92
I mene uvrstite u tabelu, za mjesec dana sam udebljala 4kg i jos od prije imala par kg viska...
Bar 4-5 kg moram skinuti.
Visina 152cm, tezina 55,3kg.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6708
2.12.2013 9:13:50   
canim
Prijavljujte se jos danas pa sutra da napravimo tabelu, ko ne zeli nemora kilazu prijaviti vec samo da hoce na listu, pa cemo unositi samo minuse...minusi su najbitniji, kilaza nije.

user posted image
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1452109_583414705047181_1435285693_n.jpg

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6709
2.12.2013 9:49:25   
Mirkica
Prijavite me na listu :)) 64,1 kg hmmm cilj mi je 60 ali ne tako brzo do ljeta hahhahaha do nove bih bilo ok 63 :)))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6710
2.12.2013 16:22:45   
malatea
mozete li mene dodati na listu?visoka sam 175cm i jucer sam se vagala bilo je 82.2kg.od jucer sam pocela sa UN dijetom pa vidjecu koliko cu moci izdrzati.svakodnevno vas citam al nikako da vam pisem.nadam se da ce mi kile vise ici dole ako nekom budem javljala sedmicnu kilazu poz

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6711
2.12.2013 16:32:48   
azra I ADI
Ja se ovih dana lijepo kontrolišem, umjesto hljeba napravim sebi prohu-od kukuruznog brašna i super mi je, volim je i sa slanim jesti ali i slatko sa mlijekom.
Prijavih se sinoć za onu fitnes revoluciju, ali nikakav mail nisam dobila, valjda sam zakasnila sa prijavom....
Malatea sretno u skidanju kilica, i meni je lakše kada ovdje pišem kako napredujem, dodatno me motiviše...[/center]

(odgovor članu malatea)
Neposredna veza do poruke: 6712
2.12.2013 16:37:00   
canim
Azra kukuruzno brasno ti je najkaloricnije brasno od svih brasna, tako da je bolje da jedes obicni bijeli hljeb nego hljeb s kukuruznim brasnom.
Javi na pp email proslijedit cu ti ono sto je meni stiglo u vezi fit.revolucije.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 6713
2.12.2013 19:54:05   
malatea
azra i adi nadam se da ce i mene motivisati pa da ce lakse kile ici

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6714
3.12.2013 16:26:24   
canim
Ja taman napravila tabelu i da posaljem.... a ono error mi izbaci user posted image tako da cu je nekad poslije opet napraviti user posted image

Kako ide Dzemin rezim, mrsa li se user posted image

(odgovor članu malatea)
Neposredna veza do poruke: 6715
4.12.2013 7:31:37   
Mirkica
mi smo kupili https://images.otto.de/asset_/mmo/formatz/crosstrainer-ergometer-rex-sport-los-angeles-fx-400e-inkl-home-service-7997084.jpg jedva cekam da ddoje user posted image user posted image kazu da je ova sprava za razliku od ostalih citavo tijelo trenira i uz koju se smrsa najbrze pa videjcemo :))) .

< Poruku je uredio Mirkica -- 4.12.2013 7:39:58 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6716
4.12.2013 7:45:11   
Lulu_08
Jutro mršavice user posted image

MicoTico skidam kapu i da znam, jer ja čak kada sam smršala do ovih nekih 67kg iako ne mršam aktivno moram se truditi max da ne krenu kile rasti!

Ja se bavim zumbom 2x sedmično, treći put ne mogu stići od djece i njihovih prohtjeva i treninga starije curice. Ali sam odlučila za taj treći put ubaciti nešto što ću raditi 1 dan kod kuće, pronaći ću neke vježbe već, a ako imate neke prijedloge BUJRUM!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6717
4.12.2013 7:55:52   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Jutro mršavice user posted image

MicoTico skidam kapu i da znam, jer ja čak kada sam smršala do ovih nekih 67kg iako ne mršam aktivno moram se truditi max da ne krenu kile rasti!

Ja se bavim zumbom 2x sedmično, treći put ne mogu stići od djece i njihovih prohtjeva i treninga starije curice. Ali sam odlučila za taj treći put ubaciti nešto što ću raditi 1 dan kod kuće, pronaći ću neke vježbe već, a ako imate neke prijedloge BUJRUM!

ima stavrnooo sto ja najvise volim http://www.youtube.com/watch?v=lLngG3BnB8I ili nesto malo zesce hahaha nadji ovo niej da nije lako al je et OK ako radis zumbu 2 puta vec

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6718
4.12.2013 7:57:19   
Mirkica
ovo ti je pola sata al DOBRIH pola sata http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI ja sva otkazem ali je ubica :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6719
4.12.2013 8:00:29   
Lulu_08
Mirkice drug si, probati ću kod kuće na poslu ne mogu otvoriti jutjub user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6720
4.12.2013 8:21:16   
veki_aki
jutric zene samo da vam mahnem!Ja sam opet krenula sa vjezbama bar 2-3 puta sedmicno, probat cu to malo povecati, al eto i tih 20 min mi je tesko naci za sebe.Kako je hladno malo sam popustila sto se slatka tice, pa neki gosti pa meza, al sad sam rekla moram malo zakociti s tim.Ja sljedeci pon javljam kilazu, kontam se da nisam nista poraslauser posted image pa jos imam metar i zilet, a za kile cemo vidjeti, od ljetos se nisu mjenjale iako sam fuserila pravo.Elem pozdravic za vas sve i krenimo malo aktivirati temu!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6721
4.12.2013 8:59:34   
Lulu_08
E da..šta raditi kada PMS podivlja? Naime ovaj put mi se desilo što inače nije duuugo, jela sam čokoladu u O G R O M N I M količinama od par dana prije user posted image pa svo vrijeme dok je trajala, evo danas bi trebalo da prođe a mene još nije popustilo? Why o why?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6722
4.12.2013 13:12:27   
canim
Decembar 2013

Mrsavice user posted image user posted image

1. Amyla - 168/ 70,1/
2. Hannica - 170/59,0/
3. azra I ADI - 167/58,0/
4. MicoTico - 168/57,6/
5. Iman83 - 169/64,7/
6. Daliyah92 - 152/55,3/
7. Mirkica - -/64,1/
8. malatea - 175/82,2/
9. canim - 168/

Ako sam koga zaboravila unijeti neka se javi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6723
4.12.2013 13:35:38   
veki_aki
canim vrijedniceuser posted image
Ja se kontam onako na slijepo da me upises...159cm i 66 kg, a sad pola kile gore dole, to se mjenja iz dana u dan, al bude provjerila veceras.
Lulu zar nas to ne drzi sve...sta da ti kazem mene taj PMS izgleda ne popusta od kad znam za sebeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6724
4.12.2013 15:25:26   
Hannica
:)

< Poruku je uredio Hannica -- 4.12.2013 15:32:41 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *