|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
26.11.2013 10:21:56   
anandi
Nisam jos draga, trebala bi danas na UZ i veceras otpocet. Sad su me zvali iz ordinacije i dr je danas oko 1-2 pa evo cekam da mi jave kad da dodem.
Nama dok paketic stigne mi cemo haman i zabebit user posted image
ljubim te

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 2576
26.11.2013 10:24:00   
Alegro.
rihann sve ce biti uredu, ne brini nego uzivaj.user posted image

anandi, Ma_Ja kako vi???

Ljubac veeeeeeeeeeeliki!!!

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 2577
26.11.2013 13:24:20   
anandi
Zenice moje, evo mene opet user posted image
Maloprije su me zvali iz ordinacije i rekli da otpocnem s klomifenima, pa prengyl pa IUI
Eto drage moje, moja borba s hormonima pocinje od danas, nek je mm Bog na pomoci da me podnese user posted image drzite mi fige da ovaj put bude uspjesno.user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2578
26.11.2013 13:47:11   
sreca 27
Pozdrav cure od jos jedne pacijentice ordinacije Balic....(Kod dr.Dele)
Iza mene 2 neuspjesna postupka IUI...sada smo u pripremama za trecu IUI,danas 3 dan kako sam na Femari u petak folikulometrija pa budemo vidjeli stanje na terenu user posted image ...curama koje su u postupku zelim brdo srece,onima koje su ugledale plusic zelim srecu...

Mrvica ljubavi i dobrote vrednije su od tovara blaga i brda mudrosti.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2579
26.11.2013 14:15:28   
anandi
Dobro nam dosla sreca
Ako Bog da da ti ova treca bude uspjesna. Znas kako kazu treca sreca user posted image
I ja sam u petak na folikulometriji pa mozda budemo cekale zajedno

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 2580
26.11.2013 14:19:01   
sreca 27
Hvala Anandi...jesil i ti kod Dele...koja je tebi IUI...u koliko si na f-metriji???

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2581
26.11.2013 14:53:48   
anandi
Nisam, kod Adema sam, druga IUI i u pola cetiri samuser posted image

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 2582
26.11.2013 19:36:26   
witch
Imate mahanje od mene i mrvice od 3mm i srculenceta koja lupa samo tako! user posted image user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2583
26.11.2013 21:07:19   
9months

IZVORNA PORUKA: witch

Imate mahanje od mene i mrvice od 3mm i srculenceta koja lupa samo tako! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uzivaj u srculencetu koje lupa, neka mrvica bude ziva i zdrava svojoj mami i neka vam donosi samo radost i veselje u kucu
user posted image

Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje, ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13,13)

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2584
26.11.2013 21:35:56   
witch
Hvalaaaa, da sto prije docekas i ti i sve drugarice iz cekaonice. user posted image user posted image

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 2585
26.11.2013 23:06:08   
sreca 27
anandi nista od susreta ja sam ujutru na folikulometriji...witch user posted image user posted image user posted image bravo za tebe i tvoju mrvicu...uzivajte...
Ja se ubijam ananasom,brazilskim orascicima,cveklom za sto bolji endometrijum...

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2586
27.11.2013 0:37:52   
anandi
witch uzivaj draga i cuvaj se user posted image user posted image
sreca27 ako Bog da da urodi plodom kad si se vec naoruzala vitaminimauser posted image user posted image

Sta vi mislite da li smijem piti vrkutu sad kad pijem klomifen? Cackala sam malo po netu, pa jedni pisu da se smije a drugi da ne. Ja kad sam rekla dr za zdravac i vrkutu, on samo sleze ramenima i rece pijte, nece vam skodit. Izgledao i je kao da ne vjeruje u cajeve. Ne znam sta da radim, znam da klomifem istanjuje endom. a vrkuta povecava, sad kakva je kombinacijauser posted image

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 2587
27.11.2013 9:44:51   
9months
Draga Anandi, nipošto piti nikakve dodatke koji mogu uticati na hormone, a tu spadaju svi čajevi za plodnost.
Za endometrij ti je dobra cvekla, ananas, brazilski oraščić, spominju cure i bezalkoholno pivo i vitamin E200
Ja ću sebi izmiksati cveklu i ananas i to ću tamaniti, uz brazilski oraščić pa ćemo vidjeti kakav će endometrij biti
Sve preko 8mm je zadovoljavajuće, kažu ginekolozi
user posted image

Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje, ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13,13)

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2588
27.11.2013 9:54:42   
anandi
Draga 9months, ja upravo popila solju user posted image valjda nece naskoditi.
Draga moja samo jednom mi je end bio 7mm nikad vise. A pila sam te neke cijedene sokove, ananas,cveklu i nikad nije doslo do povecanja. Sad mi je zao prestat piti bas zato sto je ucinkovita, al sto se mora nije ni tesko. Valjda bude dobar, vidjet cemo u petak kakva je situacija.user posted image user posted image

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 2589
27.11.2013 10:27:22   
rihann
Anandi,Alegro.,9months i ostale cure sretnooo u ovom ciklusu pa da ugledate i vi svoje user posted image user posted image !!!ja juce radila betu i bila je 1500(tako mi rekose),danas na UZV kod dr.dele da vidimo sta se desava!
Sreca27,dobro nam dosla i da i ti ubrzo ugledas user posted image ..
witch,samo nek se raste i da bude sve ok!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2590
27.11.2013 10:37:25   
anandi
rihan mila sretno danas i javljaj nam kako raste mrvica user posted image user posted image

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2591
27.11.2013 14:19:56   
Ma_Ja
Drage moje, draga rihann ama jel ovo ja vidim lijepe vijesti!?!?!
Hvala Bogu dragom!
Najiskrenije cestitke! Da sve akoBogda bude u najboljem redu! user posted image

Anandi, i ja sam bila jednom u istoj dilemi. Vidim pisu ovi ono, oni ono - za kombinaciju tableta i cajeva, cak mi je jedna forumasica napunila galvu time da se ne smije imati odnos u toku pijenja Klomifena, Femare, da se lijekovi ne smiju sa mlijecnim proizvodima piti itd. i meni pukne film od svih prica, odem do dr. i sve joj fino predocim.
Slobodno mozes piti sta hoces, osim alkohola naravno.Cajeve ovakve i onakve. Smijes imati odnos kad pijes Klomifen / Femaru, smijes lijek popiti sa nekim mlijecnim proizvodom.
Eto. user posted image

Kod mene stanje standby.Dragi ovaj mjesec uglavnom na putu, imali dva odnosa,kako mi je crvenkapa otisla,onako cisto iz ljubavi user posted image ne znam ni sama koji dan ciklusa, a sad mi je i sama ne znam koji dan.user posted image Cekam da ovaj ciklus prode pa cemo Jovo na novo sa stimulacijom Femarom, akoBogda.

user posted image

Sve dolazi samo ako čovjek hoće čekati!

I Would Die For That..

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2592
27.11.2013 14:57:49   
anandi
Ma_Ja znam draga, koliko su dobri ovi forumi toliko i nevaljaju. Dr mi je rekao da mogu piti, samo sto sad ne mogu biti pametna user posted image sto se tice odnosa mogu ih imat do petka, u petak mi je 8dc a 4 dan kako pijem klomifene i vjerovatno ce mi zabraniti odnose u subotu.
Mozda su bas ta dva odnosa bila dobitna user posted image

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 2593
27.11.2013 14:58:08   
sreca 27
anandi ja ne bi ni u kom slucaju pila cajeve u kombinaciji sa klomifenom...pusti nek hemija odradi svoje...nisam upratila sta je kod vas problem pa ne dolazi do user posted image i koliko se vec trudite....
rihann cekamo izvjestaj sta kaze nasa draga dr.Dela za mrvicu....
9months dokle si ti jesi li i ti sada nekad u postupku IUI,oprosti ako si vec pisala ja nisam upratila...
Ma_Ja jel ti ides na ciljane ili IUI pa koristis femaru?
Ja nikakvih NUS pojava od femare nemam a prethodna dva ciklusa s klomifenom sam naprosto bila luda...!!!!

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 2594
27.11.2013 15:10:03   
anandi

IZVORNA PORUKA: sreca 27

anandi ja ne bi ni u kom slucaju pila cajeve u kombinaciji sa klomifenom...pusti nek hemija odradi svoje...nisam upratila sta je kod vas problem pa ne dolazi do user posted image i koliko se vec trudite....
rihann cekamo izvjestaj sta kaze nasa draga dr.Dela za mrvicu....
9months dokle si ti jesi li i ti sada nekad u postupku IUI,oprosti ako si vec pisala ja nisam upratila...
Ma_Ja jel ti ides na ciljane ili IUI pa koristis femaru?
Ja nikakvih NUS pojava od femare nemam a prethodna dva ciklusa s klomifenom sam naprosto bila luda...!!!!

draga sto je najgore kod nas nema nikakvog problema, a nece da se zakaci pa nece

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 2595
27.11.2013 15:40:07   
sreca 27
anandi i kod nas je ista situacije nema nikakvog problema,ja radila i laparoskopiju moj bivsi gin,je sumnjao na zacepljene jajovode ali nista i to je uredu,sto puta sam rekla da bar imamo neki problem pa cemo ga rjesavati a ovako sve uredu a od bebe ni traga,koliko dugo se vi vec trudite,mi 3 godine i 7 mjeseci....???

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2596
27.11.2013 15:58:55   
anandi
sreca u pravu si, to smo bas i ja i mm govorili da je bar neki problem, pa covjek zna na cemu je. A trudimo se 4 ipo godine, tj. kad smo se uzeli nismo nikad koristili zastitu, ja upisala fax pa ono kad se desi, medutim ja dodoh do kraja jos koji ispit a bebaca nema. Sve smo nalaze prekontrolisali, sve je uredno i sad je sve u Bozjim rukama.
Danas mi dan katastrofa, pala na dva ispita, puko mi zub pa moram sad u petak na operaciju vilice, al me strah zbog ovih tableta i necu smjet nista popiti za bolove,a dr govori da zaboravim na zube.

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 2597
27.11.2013 18:57:08   
Alegro.
sreca 27 dobro nam dosla i sto prije otisla na veseliju temu.

witch, rihann kako se osjecate ? Cisto vam zavidim.user posted image

Ja ovaj mjesec odmaram i taaaaaaaako mi je lijepo bez silnih hormona, druga sam osoba. Malo cemo sami da muckamo, pa valjda sta i smuckamo.user posted image

Cure sretno sutra na folikulometriji !!!

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2598
27.11.2013 20:08:38   
rihann
Cure moje bila sam kod dr.Dele,ne moze da vjeruje,tako joj je drago!Svi se cude kako nakon 4 godine i milion pokusavanja,desi se bas kad smo se svi najmanje nadali!naa UZV se vidi gastacijska vrecica,i dr.je zadovoljna.kroz tri sedmice ponovo dolazim.Pocele se male mucnine,poslije jela ali nista strasno!cure moje vjerujte da ima nade,ja sam vam cisti primjer!4 godine pokusavanja,sve uredu ali nije htjelo!kad smo se najmanje nadali i et..desi se!nadam se da ce biti sve ok!ljubim vas i cujemo se!!!

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2599
28.11.2013 1:18:25   
@malena@
Curke moje dugo vas pratim ali se ne javljam.bila sam u vasoj situaciji dugih 5 god.htjela sam da vas ohrabrim jer sam dosta toga prosla imala sam dvije operacije i otklonjeni su mi jajovodi tako da mi ostalo samo vantjelesna oplodnja i tako smo krenuli i 6 puta smo isli na postupak 4 puta je bio cijeli postupak a zadnja dva smo radili iz smrznutih i drugi je se isplatio mi sada imamo svoje sunce od 1 god i 3 mj.Hocu da vam kazem ne odustajte znam da je tesko i psihicki i novcano ja sam potrosila 25 hiljada KM ali ne zalim nista vjerovali smo u Boga dr Devletu i nasu ljubav.zato drzite se zajedno i posle svakog neuspjeha glavu gore i idemo dalje tesko jest to se ne moze pozeliti ni najgorem neprijatelju tu tugu i bol kad vidite da opet nije uspjelo ali svaki sledeci pokusaj daje jos vecu snagu.Ako vam ikako mogu pomoci ako imate neka pitanja pitajte rado cu vam pomoci.CURE DRZITE SE I NE ODUSTAJTE NI PO KOJU CIJENU

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *