Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kupi test i javi...držim ti palčeve da bude ! ajde samo misli pozitivno...može ti biti malo stomak tvrd...meni je bilo nekako sve čudno...ali eto nisam se fizički promjenila puno...
ma samo ti kupi test da ne nagađamo tu...sretno! ...čarolije ti trudničke šaljem
Pozdrav drage zanima me da li je neka kao prve simptome trudnoce imama krvavicasti iscjedak inace menstruacija mi je bila od 1.1. do 5.1. sada imam sve simptome kao da cu dobiti, bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha ali i taj krvavi iscjedak, to me je smelo, a mislila sam da sam MOZDA trudna ????
Pukom slucaja nadjoh ovu stranicu. Jednostavno sam ukucala "prvi znaci trudnoce" i evo ga... evo me medju vama ... Detaljno procitah ove postove prije mene i nemam razloga da pitam sta vise... Na sve to mogu samo da dodam: bole me grudi (uzas jedan!), promjenile mi se bradavice, stomak mi ko "nadut", boli me donji dio stomaka, kao da cu sad pa sad dobiti , bole me ledja, vise puta nego obicajno idem da mokrim, imam jak apetit... a na trudnocu i ne bi posumnjala da mi se danas nije pojavila i mucnina (i to tokom citavog dana! ajme majko ) ali eto....
U glavnom, po mojim izracunima menzus mi kasni vec 14 dana (prvi dan zadnjeg menzusa je 9/12/2008) . Prije nove godine napravila sam test i nije bio pozitivan (ocito je jos bilo rano)... Kao sto rekoh, danas me krenula ta mucnina i postalo mi vec stvarno sumljivo...Zaista mi svi ovi znakovi nisu bili poznati osim mucnine i bolnih grudi....
Sutra javljam sta i kako Sutra nabavljamo jos jedan test, pa cemo vidjeti ko je i ko nije ...
A svima onima sto vec znaju, da su trudne zelim punooo punooo ljepih trenutaka i zdravlja u toku trudnoce...
A ostalima sto se trude: samo dalje i pozitivno :)
dirka i m_sel iskrene čestitke za sve najbolje i da svee prođe u najboljem redu i imaš svoju malu
zdravu i živu
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Posto sam nova ovdje zelim prvo da vas pozdravim i da pozelim sve najljepse svim trudnicama.. slucajno sam naisla na ovaj forum..pa da podijelim svoj problem s vama zadnji put sam dobila 13.12. sto znaci da mi kasni vec desetak dana.imam bolove u stomaku kao pred pms i stalno idem u wc..pojavio mi se bijeli iscjedak. mislim da sam trudna..pa eto ako imate neki savjet dobro bi dosao! bojim se da uradim test da se ne razocaram..
S obzirom da ti kasni vec 10 dana,na tvom mjestu ja bih sutra odmah test uradila. Odgadjala ti to ili ne,ako jesi trudna pokazace ti sigurno. Drzim ti fige da ugledas svoj plusic i javi nam se sa lijepim vijestima.
Nemas se cega bojati, kupi test i uradi ga ako si trudna test ti moze pokazati kada 2 dana kasni. Uradi test,ali mislim da si ti Javi nam lijepe vijesti
e pa hvala vam puno na lijepim rijecima pomislila sam na trudnocu jer mi do sada nikad nije ovoliko kasnilo,uvijek dva dana najvise.da li mogu navece da radim test jer sam citala da se preporucuje ujutru.. ja bih bila najsretnija kad bih se trudnoca potvrdila.. hvala jos jednom