Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 11.11.2013 10:08:55
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: niki83
Evo jedna pri ulasku u 6. mjesec
mashaAllah
RE: Fotografije nasih stomacica II 11.11.2013 10:59:46
idana1812
Divne ste sve sa stomacicima. Niki i moj je otprilike toliki, ja sam mislila da sam ja jedina ovolika :), mada ko me vidio u prvoj trudnoci kaze da sam sitnija sada nego prije. Moram i ja postaviti svoju sliku jednu
RE: Fotografije nasih stomacica II 11.11.2013 11:07:32
niki83
IZVORNA PORUKA: idana1812
Divne ste sve sa stomacicima. Niki i moj je otprilike toliki, ja sam mislila da sam ja jedina ovolika :), mada ko me vidio u prvoj trudnoci kaze da sam sitnija sada nego prije. Moram i ja postaviti svoju sliku jednu
RE: Fotografije nasih stomacica II 11.11.2013 11:35:55
idana1812
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: idana1812
Pa sta cekas vise!?
Da me ko uslika :)
RE: Fotografije nasih stomacica II 23.11.2013 21:55:02
ananas_ze
divna si malenaaa i ti i pupo
RE: Fotografije nasih stomacica II 23.11.2013 21:57:08
malenaa
U plusu zene 9 kila :( kaze doc ako nastavim da cu imati 50 u plusu hehehe ... ali bas me briga ja i bebci jedemo sve sto nam se jede... i kad hocemo :))
RE: Fotografije nasih stomacica II 23.11.2013 22:00:53
rerica
IZVORNA PORUKA: malenaa
U plusu zene 9 kila :( kaze doc ako nastavim da cu imati 50 u plusu hehehe ... ali bas me briga ja i bebci jedemo sve sto nam se jede... i kad hocemo :))
RE: Fotografije nasih stomacica II 25.11.2013 14:23:57
malenaa
ovo je zatvorsko odijelo :)))) hehe kaze malac isto sam u zatvoru.. samo mi kapica fali :) ovdje djeluje crno bijelo, inace je teget bijela kombinacija... u new yorkeru :))