|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
15.11.2013 15:13:29   
anandi
Alegro mila kako si mi?
Kod mene jos nikakvih novosti, user posted image jos nema. Sad sam zvala ordinaciju da vidimo sta cemo, zasto je nema jos, DR treba sad nekad doci pa cekam da me nazovu. Kuplia sam test da me isprovocira pa da se testiram user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2526
15.11.2013 15:20:14   
Alegro.
Joj ja ti drzim fige da je u pitanju trudnoca.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja evo nastavljam piti utrogestan do nedjelje pa opet test.
Nesto sam sva otekla po licu, ko da su me bumbari izbockali il je i to nuspojava tableta.user posted image

Javljaj nam odma sta je u pitanju.Sretno!!!

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2527
15.11.2013 15:58:22   
anandi
Hvala draga user posted image user posted image
Ja nisam imala te nuspojave. Daj Boze da to bude simptom trudnoce user posted image Stvarno od user posted image zelim da ugledas user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2528
15.11.2013 19:58:44   
witch
Jaooo, ma nisam ja to mnogo uzimala, jednu kasinu meda i mozda pola male kasicice cimeta u to, i to samo nekoliko puta. Poslije sam se i ja sjetila da sam to nekad citala, kada ste me vi napomenule. Sad citam da to nije strasno, da se ne smije naravno u velikim kolicinama, a ja nisam ukupno pojela 2 kasicice. Ali necu vise. user posted image Grlo jos zeza, suuuuv kasalj, fuj. Veceras obloga od rakije na vrat, a sada idem da popijem caj od sljeza, pa cu da ispiram grlo zalfijom, maloprije sam uzela propolis i med iz rotkve, i tak. user posted image Ima li jos sta da bih mogla? user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2529
15.11.2013 20:41:48   
Alegro.
Sta ti je witch? user posted image

Meni evo krenuli bolovi, stomka i krsta. Tako da bi mogla i stici user posted image . Necu taaaaaaaaaaaaako user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2530
16.11.2013 9:50:44   
rihann
Alegro.,joj mila tako mi je zao,ali mozda jos ima nade sve dok ne dobijes..i meni se moja user posted image priblizava..mada mi je smedje trebalo da krene prije 3 dana a sad nista...vidis kakva je psiha,godinama imam to dosadno pojavljivanje od 21 d.c.,e sad nema...
Anandi,kako si mi ti?
user posted image user posted image user posted image za moje zenice!!!!

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2531
16.11.2013 12:08:49   
Alegro.
anandi ima li sta novo, sta su ti rekli sinoc???

rihann drzim fige da je user posted image u pitanju.

Ja evo jos nisam dobila, cekam sutra pa cemo definitivno znati.

Jel iko od vas dobijao dok je pio utrogestan?

Ljubim vaaaaaaaaaas!!!

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2532
16.11.2013 12:57:20   
rihann
Alegro.,ja sam zadnji put prokrvarila dok sam pila utrogestane...i morala raditi betu,pa kad je bila negativna prestala ih piti i dobila sutradan...po pravilu ne bi trebala dobiti dok pijes,ali dr.kaze da se i to desava...

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2533
16.11.2013 15:10:35   
anandi
rihann drzim fige da je u pitanju trudnoca user posted image
Alegro nemoj da se opterecujes, sve je moguce. Ja ti od srca zelim da ugledas plusic a ugledat ces ga ako ne ovaj mjesec onda sigurno iduci. Znam neke zene koje su se udebljale par kila dok su pile.
Kod mene jos nista novo, sve po starom user posted image Sestre me opet stavile na cekanje do srijede user posted image user posted image
Uzela sam jucer test pa cu ga odraditi u ponedeljak ako umeduvremenu ne procuri.
Ljubim vas

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2534
16.11.2013 15:11:23   
witch

IZVORNA PORUKA: Alegro.

Sta ti je witch? user posted image

Meni evo krenuli bolovi, stomka i krsta. Tako da bi mogla i stici user posted image . Necu taaaaaaaaaaaaako user posted image

Pa grlo me zeza, neki suv kasalj, ali prirodno se lijecim, malo je bolje, da ne ureknem, nadam se da ce biti ok,

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2535
16.11.2013 15:53:04   
Alegro.
Ja cu izgleda procurit i pored utrogestana, evo krenuo mi roza iscjedak ,vjerovatno od tableta ne moze da procepi.Rekli su mi do sutra da pijem tbl.pa radim test, al eto izgleda nece ni biti potrebe za testom.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2536
16.11.2013 18:19:09   
witch
Ako ne procuri skoz do sutra, ti ipak uradi test ujutro, nikad se ne zna.

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2537
17.11.2013 8:23:56   
Alegro.
Eto zenice moje test je negativan user posted image . Prekidam sa utrogestanom i cekam da dobijem.
Sad treba mi treba malo da odmorim psihicki i da doooobro razmislim sta cu dalje.
Ljubac veliki!

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2538
17.11.2013 10:46:28   
rihann
Alegro.,mila tako mi je zao..znamo sve kroz sta prolazis,drzi nam se...evo i meni su bolovi u stomaku krenuli,tako da cu i ja za koji dan procuriti.moramo biti jake,mada nekad stvarno tesko bude!

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2539
17.11.2013 11:10:17   
anandi
Alegro mila nemoj da mi budes tuzna. Postoji mogucnost ako nije procurila da je bilo u pitanju i implatacijsko i da je do oplodnje doslo poslije pa testic jos ne moze pokazati,Meni je dr govorio da je imao i takvih slucajeva bas poslije IUI. Bas kao sto rihan kaze i ona i ja i jos mnoge znamo kroz sta prolazis i uz tebe smo. Samo mila ne predaji se i nastavi da se boris, bit ce aBd user posted image kod svih nas
user posted image user posted image user posted image za sve

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2540
17.11.2013 12:44:26   
Alegro.
Hvala rihann i anandi!!! Ma to je to, ja inace ne mogu da dobijem dok ne prekinem sa utrogestanom. Svaki put mi je sve teze i teze. Evo cekam da se smirim pa da javim dr. da joj jos ne bi pocela plakat.
Ljubim vas!!!

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2541
17.11.2013 13:34:15   
anandi
Alegro pokusaj se smiriti, i u nove radne pobjede.
Evo ja sam sad piskila testic i kao sto sam i ocekivala nazalost -
Sta se moze, idemo dalje samo da vise procuri i da se bacim u akcijuuser posted image Necu se okaniti dok ne ubodemo. Ljubim vas

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2542
17.11.2013 14:16:22   
rihann
Zenice moje,ja se samo pitam do kad cemo mi ovako?hoce li i nas vise obradovati taj zeljeni plusic na testu??tesko mi je kad vidim ove silne minuse,jedino witch nas je obradovala!ja evo imam sve PMS simptome.sutra idem vaditi jos neke nalaze sto mi je dr.Dela dala,radi papirololgije i krecemo polako u postupak!!!opet se neka nada budi kao i svaki mjesec da smo uspjeli ali kako se blizi user posted image ,sve vise sam u frci..
LJubim vas sve!!!!!!

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2543
18.11.2013 20:38:16   
witch
Ja vam napisah ogromnu poruku, ne sacuvah i ode. user posted image Uglavnom...zao mi je zbog negativnih testova, glavu gore i u nove borbe. Zelim vam sto prije da vidite user posted image

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2544
19.11.2013 11:11:28   
Alegro.
Evo zenkice da vam se javim. Ja sam ipak odlucila pokusati jos jednom i to je zadnji put onda VTO pa sta Bog dragi da. Samo ih moram danas zvati jer nemam pojma koji mi je dan ciklusa. Nisam pametna, ali eto sta da se radi.

Ljubim vas sve!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2545
19.11.2013 11:47:33   
rihann
Alegro.,pa jesi li dobila?kad ti je pravo krvarenje krenulo?
evo i mene stomak ubija,27 d.c.,sigurno sutra krece user posted image ...smedjeg iscjetka nigdje,hajde mozda su utrici pomogli..
Anandi,sta ima kod tebe?

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2546
19.11.2013 12:06:34   
Alegro.
rihann u subotu mi bio neki roza iscjedak skroz malo, u nedjelju ujutru popila zadnji utrogestan da bi mi tamo oko 15-16h krenulo par kapi i juce mogu reci da je krenula user posted image . Sad nemam pojma koji mi je dan a 5-ti bi trebala pit klomifen pa cu ih ipak kad dodjem sa posla zvati da budem sigurna.

Nadam se rihann, od sveg srca da ti nece doci.

Meni je u nedjelju pravo tesko bilo, ne znam vise ni sta ni gdje. Eto fol sve uredu,a bebonisa ni na vidiku. user posted image

Malo sam se smirila pa cemo probati opet, ovo je zadnji put jer vise ne zelim, a onda VTO mada se toga uzasavam.user posted image

Anandi jesi li ti dobila ? user posted image

Ljubac!!!

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2547
19.11.2013 12:08:10   
anandi
Evo da vas i ja pozdravim. Alegro zelim ti od srca da ti ovaj postupak bude dobitni.
rihan popij sta za boloveuser posted image
Kod mene jos nikakvih novina ni simptoma user posted image kasni evo 10-ti dan, danas mi je tacno 40-ti dan odkako sam zadni put imala. Sutra sam narucena za pregled u pola 12, pa vidjet cemo sta ce dr reciuser posted image ubija me tremauser posted image

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2548
19.11.2013 12:22:02   
9months

IZVORNA PORUKA: rihann

Alegro.,pa jesi li dobila?kad ti je pravo krvarenje krenulo?
evo i mene stomak ubija,27 d.c.,sigurno sutra krece user posted image ...smedjeg iscjetka nigdje,hajde mozda su utrici pomogli..
Anandi,sta ima kod tebe?

Oooo draga, ja mislim da se ti imaš čemu nadati...i witch je stomak bolio pa na kraju plus ko kuća.
Jesi li radila testić?

Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje, ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13,13)

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2549
19.11.2013 12:38:12   
rihann
9months,nisam radila test,mozda sutra!!nesto me srah da se ne razocaram,ali stvarno mi je cudno,ovako mi se do sad nikako nije desilo.
user posted image

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *