|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
12.11.2013 12:14:51   
witch
Takooo! To je taj stav, zelim ti sto prije user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2501
12.11.2013 13:13:22   
Alegro.
tuga u ocima zao mi je, ne mogu ni zamisliti sta je dijete, a sta ste i vi kao roditelji prezivjeli. user posted image

anandi nije gotovo dok ne dobijes

meni je 25 dc , u petak ili subotu bi trebala dobiti, a u subotu cu ipak radit testic, tako da nemam pojma za utrogestan valjda ga trebam piti do te subote ako test bude negativan prekinuti ili...

cini mi se da su witch rekli da pije dok ne dobije, witch pomagajjjjjjjjjjj user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2502
12.11.2013 13:20:05   
anandi
Alegro drzim fige da nas obradujes. I meni su rekli da pijem utrog do dana kad treba doci user posted image tad je test pokazao - i onda su mi rekli da odradim betu i tek tada sam prestala s uzimanjem utrog. Znaci ne prestaj piti user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2503
12.11.2013 16:03:27   
rihann
Anandi,zao mi je mila...znam kako ti je...ali sve dok ne dobijes nemoj razmisljati o tome.nego se naruci kod dr.da vidis sta je...meni je par puta tako bilo od simulacije(bila folikularna cista koja pukne),3x do sad mi se desilo,a kasnilo mi po 10 dana...
Alegro.,cekamo sad tebe,da nas obradujes...
Meni se juce trebalo pojaviti smedji iscjedak,i nije..tako je 5 godina,mozda je utrogestan pomogao napokon...

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2504
12.11.2013 16:43:03   
anandi
rihan i ja mislim da je od stimulacije, jer predprosli mjesec sam bila na klomifenu i onda prosli mjesec se pojavili niotkud folikuli. Sad cekam da me nazovu iz ordinacije, sestre su rekle do veceras da ce nazvat pa cu otici na pregled

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2505
12.11.2013 17:48:27   
witch

IZVORNA PORUKA: Alegro.

tuga u ocima zao mi je, ne mogu ni zamisliti sta je dijete, a sta ste i vi kao roditelji prezivjeli. user posted image

anandi nije gotovo dok ne dobijes

meni je 25 dc , u petak ili subotu bi trebala dobiti, a u subotu cu ipak radit testic, tako da nemam pojma za utrogestan valjda ga trebam piti do te subote ako test bude negativan prekinuti ili...

cini mi se da su witch rekli da pije dok ne dobije, witch pomagajjjjjjjjjjj user posted image

E, ja sam pila do 30dc, kada sam radila test i pokazao user posted image Jos sam se raspitivala po forumu, jer sam do sad uvijek pila samo do 28dc, i na kraju nazvala ordinaciju, i rekli mi da dok god ne dobijem pijem.

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2506
13.11.2013 10:53:29   
rihann
Alegro.,trebas tablete piti do dana ocekivane user posted image ,tada uradi test i niposto ne prekidaj tablete dok ne radis betu ili test...
tako sam ja radila,a i witch...SRETNOOO!!!
Anandi lutko sta ima kod tebe?

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2507
13.11.2013 11:46:47   
anandi
rihan mila sve po starom, od vjestice ni traga ni glasa user posted image
witch javljaj kako je proslo na pregledu user posted image

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2508
13.11.2013 15:30:15   
witch
Evo mene, bila danas na pregledu, vidi se maleni gestacijski u materici, za sada sve uredno. Kaze dr. da je za ove nedjelje potpuno normalno da se jos ne vidi, jer sam 4+6 danas. Za 10 dana na kontrolu, do tada nastavljam Dabroston i folnu. Kaze da je za ovoliko dana kasnjenja stvarno rano, i da je neki drugi UZ, vjerovatno se nista ne bi ni vidjelo. Uglavnom, kaze da imam strpljenja i da se opustim i uzivam u ovim danima, i da sada samo treba da sacekamo, jer na sljedecem pregledu bi vec trebalo da se vidi. user posted image user posted image Ja sa uzbudjenja, zbunjena, uplasena, srecna, itd. user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2509
13.11.2013 16:19:13   
AAvalon
witch user posted image user posted image user posted image  sretno, da sve bude i prodje skolski

Dum spiro spero

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2510
13.11.2013 16:26:31   
witch
Hvala! user posted image Zaboravih napisati, sluznica zadebljana i zuto tijelo na lijevom jajniku. DObila sam i mali sliku te jedne tackice koja bi trebalo da bude gestacijska vrecica. user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2511
13.11.2013 16:34:59   
anandi
witch evo i ovdje, zelim ti puno srece i aBd da izvedes trudnocu do kraja bez ikakvih problema.user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2512
13.11.2013 18:23:45   
Alegro.
Jooooooooooooooooooj zvali su me da sutra radim test, sutra je 14 dan od IUI a ja mislila u subotu radit. user posted image

Joooooooooooooooooooooooj!!!

Nikakvih ja simptoma nemam, osim sto mi se spava, al i to je od utrogestana.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2513
14.11.2013 6:50:48   
Alegro.
Eto danas 27 dc test negativan.
Ojjjjjjjjjjjjjjjjj zalosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2514
14.11.2013 8:00:26   
Ma_Ja
Jutro drage moje zenice!! user posted image

Alegro., mozda je jos rano za test.Nikad se ne zna, zato nemoj da ocajavas. user posted image

Witch, znaci tackica se vec ugledala? Zelim ti da do samog kraja sve bude u najboljem redu, a hoce akoBogda!

Anandi, kakvo je stanje kod tebe?Jel prosao 35.dan? user posted image Nadam se da vjestica jos nije dosla!

Ja se uveliko mislim da li i ovaj mjesec ici na stimulaciju Femarom. Od sutra bi trebala poceti jer mi je 5. dan, ali muz mi je na putu pa me brine sta ako zakasnimo...user posted image

< Poruku je uredio Ma_Ja -- 14.11.2013 8:01:01 >

Sve dolazi samo ako čovjek hoće čekati!

I Would Die For That..

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2515
14.11.2013 8:44:50   
rihann

IZVORNA PORUKA: Alegro.

Eto danas 27 dc test negativan.
Ojjjjjjjjjjjjjjjjj zalosti user posted image user posted image user posted image user posted image

Alegro.,mozda je jos rano,vidjela si da je i witch radila test pa joj bio negativan,pa poslije pozitivan...nemoj da mi se sikiras...
sta su ti rekli za tablete?moje je misljenje da ih pijes barem do 30 d.c.,pa ponovi test...rano je sad prekidat...

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2516
14.11.2013 8:53:24   
lala10
samo da javim da je za sada sve OK. dobila sam i ja slicicu, nesto prelijepo. Plod je 6 mm,sto i odgovara trudnoci od 6 nedjelja. ljubim vas sve

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2517
14.11.2013 11:34:43   
anandi
Alegro mila nemoj da brines mozda je jos rano. Nikad se ne zna, pogledaj samo witch i kod nje je bio - pa sad +
Ma_Ja muza zakljucaj u kuci i ne daj mu da izlazi user posted image
lala10 dobro je i neka tako i nastavi uredno user posted image

Kod mene je i dalje ista situacija user posted image ni traga ni glasa a danas 36dc i kad sam zvala dr sestre me stavile na cekanje jos par dana. Sacekat cu jos do ponedeljka pa cu se naruciti na konsultacije s dr da vidimo sta je u pitanju
Ljubim vas sve user posted image user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2518
14.11.2013 12:16:17   
Alegro.
Hvala vam zenkice na podrsci!
Iskreno malo sam se iznenadila sto su mi rekli da danas radim test jer ja tek trebam sutra eventualno prekosutra dobiti buduci da zadnja 3 mj dobijam na 29dc, al et valjda je to to.

rihann nisu mi nista rekli za tbl. ja cu ih piti do subote pa ponoviti test, hvala ti sto mislis i na to user posted image . Mada iskreno ja ne vjerujem previse u ovo tako da nemam pojma sta cu dalje. user posted image

Ljubim vas!!!

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2519
14.11.2013 14:14:37   
witch
Ma_Ja vidi se maleeeeni gestacijski, jer je mnogo rano, tek 4+6, tako da za 10-ak dana ponovo idem. Hvala ti mnogo, zelim ti ovu tackicu sto prije! user posted image

Alegro samo ti uzimaj utrogestan, i cekaj jos koji dan, i ja sam radila na 26 dc i nista nije bilo, a na 30dc crtica kao kuca. Nista ne brini, i mnogo ti srece zelim i user posted image

lala10 Mnogo mi je drago, da sve prodje u najboljem redu. Kolika je trudnoca? 6+ koliko? Bas mi je miiiilo!

anandi Ma ja mislim da si ti trudna, sacekaj jos koji dan, pa uradi test, ili mozda uradi betu iz krvi. Sa srecom! user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2520
14.11.2013 18:13:39   
lala10

IZVORNA PORUKA: witch

lala10 Mnogo mi je drago, da sve prodje u najboljem redu. Kolika je trudnoca? 6+ koliko?

Po ZM je bilo 6+3 po UZ 6+0. Nadam se da ce i dalje biti sve uredu. Sretno i tebi na sl pregledu.

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2521
14.11.2013 21:16:05   
witch
Supeeer, pa to je skoro 2 sedmice vise od mene, znaci taman cu za 13 dana moci vidjeti vise aBd. Uzivaj! user posted image

(odgovor članu lala10)
Neposredna veza do poruke: 2522
14.11.2013 21:35:11   
Alegro.
Ja cu sutra ipak zvati da vidim sta za utrogestan ne kljuka mi se bas hormonima ako ce mi odgadjati user posted image , a poprilicno sam sigurna da od user posted image nema nista.

witch, lala10 uzivajte i povucite i nas za sobom. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2523
15.11.2013 9:01:29   
AAvalon
witch, vidjeces za 2 sedmice puno toga aBd user posted image  ja sam sa 6+5 vidjela plod od 4mm i srcanu akciju, sjecam se kako nisam mogla vjerovati da nesto tako maleno moze imati jos manje srce koje kuca user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2524
15.11.2013 15:02:00   
Alegro.
Zene, gdje ste?Sta ste utihnule? user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *