|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
9.11.2013 11:55:16   
anandi
rihan mila zao mi je,potpuno te razumijem kroz sta sve prolazisuser posted image nemoj mi tugovat, trebamo imat strpljena i bit ce kad Bog dragi odredi
witch sve ce da bude uredu, sad samo uzivaj user posted image
Ne mogu da zamislim kako se osjecas, i koliko si usrecila muzica. Da mi je samo doziviti taj osjecaj kad vidis user posted image i izraz lica muza user posted image kad poludi od srece.

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2476
9.11.2013 12:12:21   
witch
Radi onda sada test, pa da i vi budete ludi od srece! user posted image user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2477
9.11.2013 12:19:22   
anandi
Nemam hrabrosti jos user posted image sad mi se evo pojavio neki bijeli vodenast iscjedak, bez mirisa user posted image mozda je to znak da ce procuriti al nadam se da neceuser posted image
Nisam sigurna za test,od jutros sam popila puno kafe i ispusila dosta cigara (a zena hoce da prestane ), sad evo pijuckam vrkutu

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2478
9.11.2013 12:22:48   
witch
Eeee, taj vodenast iscjedak i ja imam. I imala sam ga i prosli put kada sam ostala T. Imas super zivce, ja ne bih mogla izdrzati! user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2479
9.11.2013 12:35:08   
anandi
Nadam se da je onda i kod mene to simptom trudnoceuser posted image
A uvijek sam test radila prije ili na dan ocekivane user posted image e sad sam sebi rekla ne bi ga radila dok ne bude kasnilo bar jedan dan pa kad bi poludila. Evo ga na stolu stoji i ceka da se upotrijebi user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2480
9.11.2013 12:39:10   
witch
Navijaaaaaaaaam! user posted image user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2481
10.11.2013 10:11:55   
Alegro.
anandi hajde sad ti javi radosnu vijest pa da to vise procepi i da krenemo sve sa user posted image
user posted image user posted image
Ja tek u petak treba da radim testic tako da treba izdrzati. A iskreno raspadam se, valjda je to sve od utrogestana.
Ljubac!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2482
10.11.2013 11:29:37   
rihann
Anandiiii,navijamuser posted image user posted image user posted image
Alegro.,to ti je od utrogestana,jer sam i ja bila skroz lose!!!evo ja vec osjecam PMS,prije vremena,al et,sto prije dobijem,prije cu krenuti sa tableticama za vto!!!!

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2483
10.11.2013 11:57:49   
anandi
Alegro isto sam se osjecala dok sam ih pila, al sta ces valja izdrzat. A nadi sebi neku zanimaciju da ti brzo dode petak user posted image
rihan mila, sta se valja dozivit, prije si molila Boga da ne dobijes a sad molis da sto prije dobijes.. Sve smo spremne uciniti sa bebace

Valjda nas je witch zarazila sa plusicima i da bude i kod nas user posted image

Ja jos nemam nikakvih simptoma, danas je 32dc i kapricirala sam se da necu da ga radim dok ne bude kasnilo bar 2-3 dana user posted image a ionako nam nema doktora jos su na putu pa cu ga odraditi sutra
Ljubim vas user posted image user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2484
11.11.2013 7:38:38   
Ma_Ja
Jutro zenice. user posted image

Anandi, kakvo je stanje kod tebe? user posted image
Jesil odradila taj test vise? user posted image

Sve dolazi samo ako čovjek hoće čekati!

I Would Die For That..

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2485
11.11.2013 8:15:47   
lala10
witch cestitam,ugodnu trudnocu ti zelim. user posted image
sretno u srijedu kod doktorice,ja cu u utorak i imam takvu tremu...hm strah me.
sretno svimauser posted image

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 2486
11.11.2013 9:25:04   
anandi
Jutro i od mene user posted image
Situacija je sve po starom, jos nista novo. A sto se tice testa evo ga gledamo se, kad god prije da sam ga odradila odmah bi procurila, a sad sam se kapricirala i necu jos da ga radim user posted image

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 2487
11.11.2013 10:02:31   
witch
lala10 Hvala puno, a cestitam i ja tebi, da sve bude u najboljem redu! user posted image Kad ti je bila posljednja M?

anandi Zeno draga, radi taj test! user posted image user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2488
11.11.2013 10:11:40   
anandi
witch mila sacekat cu do srijede, desava mi se jednom godisnje da mi ciklus bude 35dana, pa mozda je bas taj mjesec bas ovaj pa zato i cekam taj peti dan kad bi trebala user posted image prolazit da ponovim test

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2489
11.11.2013 10:40:32   
rihann
Anandi,vjeruje mi da cijelo jutro milslim na tebe!!!!navijammmmm za user posted image ..abd da nas i ti obrdujes!!!
witch kako si mi ti,kako poceci trudnoce!!!!uzivaj u svakom danu!
alegro.kako si nam ti?
Ma_Ja ima li sta kod tebe?

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2490
11.11.2013 12:33:21   
Ma_Ja
Ja sam moju docekala...po ko zna koji put.
Ali sta mogu.
Idemo dalje.

Sve dolazi samo ako čovjek hoće čekati!

I Would Die For That..

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2491
11.11.2013 14:21:08   
lala10

IZVORNA PORUKA: witch

lala10 Hvala puno, a cestitam i ja tebi, da sve bude u najboljem redu! user posted image Kad ti je bila posljednja M?

ZM je bila 28.09.

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2492
11.11.2013 14:42:43   
anandi
rihan mila hvala ti, i ja se nadam da nece doci user posted image jos nikakvih simptoma, kad bi ovako bilo 9 mjeseci user posted image user posted image
Kako si mi ti?
Ma_Ja zar je vjestica dosla user posted image zao mi je draga. Danas mozes malo tugovat a od sutra puni baterije za akciju.

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2493
11.11.2013 16:55:34   
rihann
Anandi,ja sam isto,grudi bole,malo danas i stomak,19 d.c.!!!!
sutra idem po jos neke nalaze koji mi trebaju za doktoricu Delu i za pripreme...da li ste vi cule da ce se do kraja godine usvojiti zakon da Federacija placa prve dvije VTO?to bi bilo super...
Ma_Ja,bas mi je zao zbog user posted image ,ali sta cemo glavu gore i u nove borbe...nadam se da ce nas witch povuci za sobom...
puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2494
11.11.2013 17:56:44   
Alegro.
Evo mene nakon dubokog sna jos ova kisa user posted image
Ma_Ja mila zao mi je, ali nema predaje.Moramo se boriti do zadnjeg atoma snage.

anandi hajde javljaj vise te user posted image na drugo ne pristajem ;)
Joj dobro je kad procita da neko jos pusi. Ja se pozdera sto pusim, prestanem po 20 dana onda budem nervozna pa opet krenem user posted image

rihann ja se nadam da neces imati potrebe za vto, navijam da ti i ne dodje user posted image

Jeste li se vi udebljale od ovih hormona?

Ljubim vas!!!

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2495
11.11.2013 19:36:34   
witch

IZVORNA PORUKA: anandi

witch mila sacekat cu do srijede, desava mi se jednom godisnje da mi ciklus bude 35dana, pa mozda je bas taj mjesec bas ovaj pa zato i cekam taj peti dan kad bi trebala user posted image prolazit da ponovim test

Ahaaa, eh, jesi nasla bas ovaj mjesec da cekas taj ciklus od 35 dana. user posted image A mi ovdje u neizvjesnosti. Ma samo da nam prijavis user posted image ima da bude veselo. user posted image

IZVORNA PORUKA: rihann
witch kako si mi ti,kako poceci trudnoce!!!!uzivaj u svakom danu!

Evo guram nekako. Osjecaj skroz cudan, malo su se smanjili oni kao pms grcevi, sada samo osjetim neku tezinu, i spavaaaa mi se, grudi bole, bradavice osjetljive skroz. Uglavnom, pocela sam jutro sa cijedjenom narandzom, medom, jogurticem sa lanenim sjemenkama, itd. user posted image Samo da bude sve ok u srijedu. Tebi zelim da i ne ides na VTO, nego da bas sad kada ne razmisljate o T, da se zakaci jedna bebaca. user posted image

IZVORNA PORUKA: Ma_Ja

Ja sam moju docekala...po ko zna koji put.
Ali sta mogu.
Idemo dalje.

Zao mi je. Glavu gore i samo naprijed, koliko god tesko bilo. Novi mjesec donosi novu nadu i aBd novi uspjeh. user posted image

lala10 Auuu, pa tebi ce taman sve da se vidi lijepo na UZ. Meni zadnja M bila 10.10. Sa srecom sutra, i javni nam mnogo lijepe vijesti. user posted image

alegro I ja sam bacila jednu dremku nakon posla, gledala film i zaplovila u carstvo snova. user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2496
11.11.2013 20:30:23   
tuga u ocima
meni taj famozni dr.Balic Adem nije na 4D ultrazvuku vidio tesku anomaliju spina bifidu kod curice a taj 4D sam rdila 2 puta,jednom u 4 mjesecu a drugi put u 8.mjesecu trudnoce tako da je moja princeza rodjena otvorene kicme,operisana isti dan i imala jos niz operacija i dan danas ne hoda samostalno a ima 5 god.Napominjem da je dr.Balic oba 4D naplatio po 250 km a nije gledao nista ili je bio slijep kod ociju user posted image Jedina dr kojoj kapu skidam je dr.Serak koja me porodila i ona je olicenje prave humane doktoriceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2497
12.11.2013 11:30:23   
anandi
rihan procitala sam i ja na netu to za VTO da placa Federacija, trebali su se i prije sjetiti.
Alegro mila moramo na odvikavanje pusenja user posted image koji ti je dan ciklusa, koliko jos pijes utrog?
tuga u ocima zao mi je sta ti je sve curica prodeverala, a i vas roditelja , ne mogu zamisliti tu sikiraciju. Ne daj Boze nikom, samo mogu to reci. A mozda ti se bebica nije dobro vidjela na UZV
A sto se tice Balica, oni su jedini bracni par u Tuzli koji se bave bas sterilitetom, to znam sigurno jer ja sam jedini primjer koja sam obisla oko 5-6 ordinacija u 4 godine na osnovu nedefinisanog steriliteta i svi su me ti dr uputili Balicima. Oni imaju svu mogucu opremu. A desava se da i dr pogrijese, pa Boze dragi i oni su ljudi.

A evo maloprije sam odradila testic, opet corak user posted image a vjestica jos ne dolazi i ne daje nikakve simptome. Bas mi je ciklus famozan. Sad kontam da li da zovem ordinaciju i da zakazem UZV da vidi sta mi je s onim mojim ranim folikulima, ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2498
12.11.2013 11:57:03   
witch
anandi, zao mi je...user posted image Bas sam mislila da ce biti plusic. Drzi se! user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2499
12.11.2013 12:08:49   
anandi
witch hvala mila. Ne tugujem jos, kad procuri taj dan cu oplakat i idemo u nove pobjede. Tugovanje mi nece napraviti bebicu, valja mi se pripremiti za akciju user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *