|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
10.11.2013 10:14:11   
mishkica
Uglavnom okruglo liceuser posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1076
10.11.2013 13:12:50   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mishkica

Ispunih i ja ovaj kviz, mislim da je to touser posted image http://www.dailymakeover.com/quiz/round/

i kod mene je okruglo

malena_sa ovu sam uzela ova deblja je za puder a ova manja je za tecni puder/ grundirung

http://img267.imageshack.us/img267/1215/ebelinpinselpuder.jpg

nego kupih jucer make up basis neka krema od nive eh sad nije mi jasnooo ona kao ide ispod make up da bih bolji efekat bio a nije ni bitnoo nego sta me zanima jel stavim ja nju umejsto kreme ili preko kreme za lice ????? a hocu biti naljepljena user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego ove cetkice za tecni puder je li perete svaki put posle nanosenja pudera ili unekad ???

< Poruku je uredio Mirkica -- 10.11.2013 13:14:39 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1077
10.11.2013 13:40:33   
shej
Otprilike svakih 7-10 dana, crkla bih da perem svaki put user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1078
10.11.2013 14:45:19   
mala_sa
Mirkice ja perem isto svakih 7-10 dana, svaki dan vala ne mogu! Svidja mi se cetka user posted image
A bazu za sminkanje nanosis poslije kreme za lice.Ja je koristim samo za vecernji izlazak, i to kad hocu da mi sminka traje satima. A kad je naneses na lice, ono ostane, jakoooo latko i nekako svilenkasto. Puder sa njom punoo duze stoji i "ne bora se".

Scarlett dosta nas koristi razlicitog proizvodjaca bb kremu; ja koliko upratih ova Catrice, Deborah i Maybelline su za kombinovanu ili malo masniju kozu. Moj savjet je da probas dvije nijanse tebi najblize, i izadjes vani (na dnevno svjetlo) da pogledas koja ti najbolje pase. Ja tako uvijek radim; jer neonke daju totalno drugaciju "sliku" od one na dnevnom svjetlu. Sto se tice pudera ja koristim Vichy i zadovoljna sam, nije mi tezak i ne caklim se sa njim.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 1079
10.11.2013 15:38:12   
Mirkica
malena koju si ti bazu uzela od koje marke ja sma uzela Nivea , nadam se da ce biti kako ti kazes :))) necu se pokajat ja se sminkam svaki dan jer svaki dan izlazim iz kuce ne puno al se mora malo :))) nisam puno znala o sminkanju e sad je vrjeme da se naucim hahaha sad ce 33 pune user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1080
10.11.2013 15:48:51   
teacher75
ja imam art deco bazu za sjene ali je stavljam na usne ispod karmina da mi duze traje i ne razljeva se i super je. na oci ne stavljam jer mi se sjene ne razljevaju

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1081
10.11.2013 15:50:09   
teacher75
.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1082
11.11.2013 22:48:56   
scarlett
Teacher i mala_sa hvala na savjetu, meni nikad nije palo napamet da se namažem pa izađem vani user posted image
Uglavnom, danas sam probala ovaj Deborah od 1 - 4, po jedan broj na lice, bradu i čelo i na nos probam Bourgeois i izađem, helem napolju mi sve isto. Našla sam se sa prijateljicom i pričam joj za svoje muke, kaže ona meni, Pa imaš li sada šta na licu? Rekoh, Imam 5 različitih user posted image

Uglavnom ovaj Deborah su mi, čini mi se (ako mi se dobro čini), sve nijanse od 1 - 3 prilagodljive licu. Tekstura ovog Bourgeois je dobra, ali moram probati i druge nijanse, danas nisam imala više prostora na licu user posted image

Čak i da mi se ne dopadne ni jedna, uzimama aBd neki od ovih Deborah. Hvala cure!

< Poruku je uredio scarlett -- 11.11.2013 22:51:08 >

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1083
11.11.2013 23:32:14   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Mirkica

malena koju si ti bazu uzela od koje marke ja sma uzela Nivea , nadam se da ce biti kako ti kazes :))) necu se pokajat ja se sminkam svaki dan jer svaki dan izlazim iz kuce ne puno al se mora malo :))) nisam puno znala o sminkanju e sad je vrjeme da se naucim hahaha sad ce 33 pune user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirkice ne skontasmo se mi user posted image . Moja baza je samo providna glatka krema, koju nanosim samo prije pudera. A za svaki dan koristim sami BB kremu.
Je li tvoja baza providna ili je sa nekom nijansom boje u sebi?

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1084
12.11.2013 7:13:32   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Mirkice ne skontasmo se mi user posted image . Moja baza je samo providna glatka krema, koju nanosim samo prije pudera. A za svaki dan koristim sami BB kremu.

da da providna pise na njoj Make up Basis probala sam dobra je(stavim kremu nju pa puder hahahahaha) al mislim da cu uzet za svaki dan BB kremu jer ipak puder i basis je tezako za lice , od Nive BB mi ne pase al nikako , probacu neku drugu maybilin mi n iakd niej pasao previse mi lice zateze izgleda jos suhlje neg jeste probacu neku naci ako neko zna neku za suhu kozu bujrum :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1085
12.11.2013 8:21:47   
palachinken
I meni je po ovome okruglo lice, a potvrdiše mi i da je ova frizura koju nosim ok user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1086
12.11.2013 8:32:28   
mishkica

IZVORNA PORUKA: palachinken

I meni je po ovome okruglo lice, a potvrdiše mi i da je ova frizura koju nosim ok user posted image

A to su te frizure koje nama pasu, i kod mene je sada tako nešto frizura, dobro mi je capnula zadnji put i nimalo je ne zalimuser posted image

M&M

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1087
12.11.2013 8:36:28   
palachinken
Ja sam skontala da su mi šiške, koje imam jedno 10 godina sigurno u varijantama ravno ili na stranu, dosadile. Sad ih puštam. Joj užasa user posted image Trebat će mi garant godina dana da se izjednače. Koliko se sjecam, ti baš imaš puno kose, ovaj bob kod tebe ima smisla user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1088
12.11.2013 8:41:50   
mishkica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam skontala da su mi šiške, koje imam jedno 10 godina sigurno u varijantama ravno ili na stranu, dosadile. Sad ih puštam. Joj užasa user posted image Trebat će mi garant godina dana da se izjednače. Koliko se sjecam, ti baš imaš puno kose, ovaj bob kod tebe ima smisla user posted image

Ma u mene je kosa lahka za posložiti kad je ošišana ovako, malo rukama, mrvicu gela ili pjene frizura samo takva, i kad je ispeglana dobra jeuser posted image Šiške puštaj, da ti prodiše čelo, ne treba njima tako dugo, meni one začas porastuuser posted image

M&M

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1089
12.11.2013 9:29:05   
mala_sa

da da providna pise na njoj Make up Basis probala sam dobra je(stavim kremu nju pa puder hahahahaha) al mislim da cu uzet za svaki dan BB kremu jer ipak puder i basis je tezako za lice , od Nive BB mi ne pase al nikako , probacu neku drugu maybilin mi n iakd niej pasao previse mi lice zateze izgleda jos suhlje neg jeste probacu neku naci ako neko zna neku za suhu kozu bujrum :)))

Meni je Garnier izgledala kao da ide za suhu kozu, jer na mojoj mjesovitoj je bila premasna. Pa mozes probati nju.
A ovo sminkanje sa bazom, ja isto koristim samo kad se ono bas sminkam; za svaki dan nemam ja tih zivaca da to sve izmazujem user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1090
12.11.2013 9:40:30   
Skvo RR
moj mali doprinos temi..juce sam kupila rumenilo deborah..na akciji je u DM-u...mogu vam reci da je super.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1091
12.11.2013 9:48:32   
scarlett
I ja ga imam, jako sam zadovoljna teksturom rumenila, bojom i ne baš, ali kako već rekoh nisam se sjetila da izađem napolje, nego probam unutra u drogeriji i sve mi se čini ok, a onda kada se kod kuće namačkam i izađem napolje, vidim da sam pretjerala user posted image .

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1092
12.11.2013 9:54:02   
bebacha
treba mi preporuka za neko sredstvo za skidanje sminke al da nije bas bas skupouser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1093
12.11.2013 9:55:30   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: scarlett

I ja ga imam, jako sam zadovoljna teksturom rumenila, bojom i ne baš, ali kako već rekoh nisam se sjetila da izađem napolje, nego probam unutra u drogeriji i sve mi se čini ok, a onda kada se kod kuće namačkam i izađem napolje, vidim da sam pretjerala user posted image .

moj je o4...bas neka lijepa nijansauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1094
12.11.2013 9:57:05   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: bebacha

treba mi preporuka za neko sredstvo za skidanje sminke al da nije bas bas skupouser posted image

Imas onu micelarnu otopinu od Loreala, cini mi se da nije skupa, MicoTico je pisala cijenu na nekoj od prethodnih stranica.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1095
12.11.2013 9:58:15   
MicoTico

Imas onu micelarnu otopinu od Loreala, cini mi se da nije skupa, MicoTico je pisala cijenu na nekoj od prethodnih stranica.

Između 10 i 11 KM je. Ne mogu se sjetiti tačne cijene.
Meni je extra.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1096
12.11.2013 9:58:33   
Mirkica

ja skidamabby uljem stavim na vatu i onda lijepo ocistim oci posebno kasniej se lijepooo umijem onim djecijim samponom i to je to stavim kremu i spremna za spavanje

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1097
12.11.2013 9:59:53   
palachinken

Mlijeko ili maslinovo ulje :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1098
12.11.2013 10:00:34   
bebacha
ja imam neku green line losion 3u1 al mi nikad ne skine dobro maskaru i jos me ko peče za kožu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1099
12.11.2013 10:01:16   
bellla

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

moj mali doprinos temi..juce sam kupila rumenilo deborah..na akciji je u DM-u...mogu vam reci da je super.user posted image

Skvo,koje si kupila,ono okruglo ili ono nepravilnog oblika,mislim na posudice,bas kontam da odem kupiti user posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *