|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
9.11.2013 22:35:23   
Galicia
Ne mjerila vala.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1051
9.11.2013 22:39:16   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ne mjerila vala.

hahaha bas ako uzmem metar da mejrim lice mislice mm da sam pobudalila

kupila sma danas cetkicu za tecni puder PREZADOVOLJNAAAAA

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1052
9.11.2013 22:48:00   
Anoniman
Iako sam znala da je ovalno, ne bi mi mrsko pa se i izmjerih i uradih onaj test user posted image te se opet potvrdi da je ovalno.user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1053
9.11.2013 23:18:37   
Full Moon
Ma idite u persunuser posted image nemam onom obicnog metra, buhuhu, samo metalniuser posted image
Iako sam sto posto sigurna da mi je duguljasto, ima li takvo u ovim podjelamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1054
9.11.2013 23:23:21   
canim

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Ma idite u persunuser posted image nemam onom obicnog metra, buhuhu, samo metalniuser posted image
Iako sam sto posto sigurna da mi je duguljasto, ima li takvo u ovim podjelamauser posted image

user posted image

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1055
9.11.2013 23:27:14   
Hanady RR
Ma ja bez mjerenja znam da sam okrugla...a sve da se izmjerim ja vam mjere ne bih napisla...user posted image

e gledala sma jutros malo ono sječenje puderima i četkama raznih veličina...
po licu...pa svjetlije pa tamnije pa tamo pa vamo...

ono mi je predugo i previše ...user posted image

dobro sam ja kako se nikada nisam zanimala za te načine šminkanjauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1056
9.11.2013 23:29:21   
mala_sa

IZVORNA PORUKA:

hahaha bas kao uzmem metar da mejrim lice mislice mm da sam pobudalila

kupila sma danas cetkicu za tecni puder PREZADOVOLJNAAAAA

Koju si verziju uzela, ravno sjecenu il onu kao kist?

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1057
10.11.2013 0:55:19   
scarlett
Ženice, možel' prijedlog? Temu sam površno čitala i vidim da se razumijete oko toga.

Ja imam prilično i uglavnom čisto lice, ovo mi nije neophodno, ali ljepša sam sama sebi user posted image kad utrefim nijansu.
Dugo sam koristila toniranu alverde kremu iz DM, bila je oko 4,5 KM i super mi je bila i po cijeni i po efektu. Kožu je činila za sekundicu tamnijom, a izgledala je prirodno, pokrivala je pore i sve ostale neujednačenosti na licu, ja prezadovoljna. Međutim prije nekih skoro godinu dana promijenili su pakovanje, ja kupila i kontam isto je to, ali krema ni blizu, mnogo tamnija, masnija, krenuli miteseri, uskoro sam izgledala kao u pubertetu.

Nakon toga kupim onu niveu BB kremu, tamniju varijantu, pretamna mi i teška na licu. Danas kupim BB garnijer svjetliju varijantu, presvijetla mi, lice se cakli, izgledam kao mrtvac user posted image

Ne znam sebi kupiti puder ili neku podlogu, ne znam odrediti nijansu, većinom pogriješim i sa rumenilom, pa kasnije pravim neke kombinacije. Tek kada dođem kući vidim da ta boja nije ni blizu kakvom mi se činila u drogeriji. user posted image

Znači, treba mi nešto za ponekad, nije bitno dal' je podloga, tonirana krema ili puder, da fino izjednači kožu, da se ne cakli, da nije previše mat, da je lagana i prozračna na licu i da je neka neutralna boja da će mi se sigurno uklopiti. Imal' takvo nešto uopće? user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1058
10.11.2013 1:19:51   
saritaa

IZVORNA PORUKA: scarlett

Ženice, možel' prijedlog? Temu sam površno čitala i vidim da se razumijete oko toga.

Ja imam prilično i uglavnom čisto lice, ovo mi nije neophodno, ali ljepša sam sama sebi user posted image kad utrefim nijansu.
Dugo sam koristila toniranu alverde kremu iz DM, bila je oko 4,5 KM i super mi je bila i po cijeni i po efektu. Kožu je činila za sekundicu tamnijom, a izgledala je prirodno, pokrivala je pore i sve ostale neujednačenosti na licu, ja prezadovoljna. Međutim prije nekih skoro godinu dana promijenili su pakovanje, ja kupila i kontam isto je to, ali krema ni blizu, mnogo tamnija, masnija, krenuli miteseri, uskoro sam izgledala kao u pubertetu.

Nakon toga kupim onu niveu BB kremu, tamniju varijantu, pretamna mi i teška na licu. Danas kupim BB garnijer svjetliju varijantu, presvijetla mi, lice se cakli, izgledam kao mrtvac user posted image

Ne znam sebi kupiti puder ili neku podlogu, ne znam odrediti nijansu, većinom pogriješim i sa rumenilom, pa kasnije pravim neke kombinacije. Tek kada dođem kući vidim da ta boja nije ni blizu kakvom mi se činila u drogeriji. user posted image

Znači, treba mi nešto za ponekad, nije bitno dal' je podloga, tonirana krema ili puder, da fino izjednači kožu, da se ne cakli, da nije previše mat, da je lagana i prozračna na licu i da je neka neutralna boja da će mi se sigurno uklopiti. Imal' takvo nešto uopće? user posted image

nema user posted image

salim se, ja ovdje udjem da vidim koliko ne znam o sminkanju...

a evo ima dosta zenica bas se razumiju u materiju sigurno ce ti neko pomoci user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1059
10.11.2013 8:23:52   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja nikako da odgonetnem kakvo mi je lice a neda mis e mjeriti hahah ja mislim da je okruglo a haman da nije hhahahhaha po ovim crtezima user posted image

ma mjerenje je glupo jer ne znam kako izmjeriti preko nosauser posted image , uradi ovaj test sto ima na linku iznad, odlican je

< Poruku je uredio teacher75 -- 10.11.2013 8:26:06 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1060
10.11.2013 8:25:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: scarlett

ja imam deborah bb kremu i zadovoljna sam. inace imam masno lice pa ne trpi jake pudere ni masne kreme

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1061
10.11.2013 8:30:42   
Full Moon
Meni je problem T zona, koja je suha, nosnice mi se perutaju kad nanesem bilo koju varijantu pudera, iako ispod trackam masneeeeeeee kremeuser posted image
Eh, koja je tonirana najjj, da ne isusuje dodatnouser posted image
Hvalauser posted image

< Poruku je uredio Full Moon -- 10.11.2013 8:31:04 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1062
10.11.2013 8:33:40   
teacher75

Meni je problem T zona, koja je suha, nosnice mi se perutaju kad nanesem bilo koju varijantu pudera, iako ispod trackam masneeeeeeee kremeuser posted image
Hvalauser posted image

i ja sam jedno vrijeme imala problem s tim. probaj ovu deborah kremu, meni je ok

Neposredna veza do poruke: 1063
10.11.2013 8:47:58   
Full Moon
tiki, je li u DM-u kupujes, i je li i ona u nekoliko nijansi ili jedna?

Neposredna veza do poruke: 1064
10.11.2013 8:54:15   
teacher75

imas i u dn-u i u cm-u, ja sam je kupila u dm-u na akciji prije par mjeseci. imas par nijansi ja sam uzela 02 beige. 01 je najsvjetlija, pa probaj koja ti odgovara

Neposredna veza do poruke: 1065
10.11.2013 9:12:29   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: teacher75

imas i u dn-u i u cm-u, ja sam je kupila u dm-u na akciji prije par mjeseci. imas par nijansi ja sam uzela 02 beige. 01 je najsvjetlija, pa probaj koja ti odgovara

OK, znaci ista prica za sve proizvodjace, mucenje mi je tamo probavati nijanse, pod neonkama :(

Neposredna veza do poruke: 1066
10.11.2013 9:15:37   
teacher75
Ja stavim par nijansi na sebe pa izadjem i pogledam vani kako izgledauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1067
10.11.2013 9:20:02   
Full Moon

Ja stavim par nijansi na sebe pa izadjem i pogledam vani kako izgledauser posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 1068
10.11.2013 9:25:16   
Marija13

user posted image

user posted image
FM rekla bih da tebi za zimsku varijantu paše beige!

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

Neposredna veza do poruke: 1069
10.11.2013 9:28:43   
Marija13

Hvalauser posted image

Prvi put čujem za suhu T zonu..
A to za perutanje nosa - trenutno imam ako nanesem Max F. puder jer sam ga koristila konstantno sigurno jedno 8-9god.pa kao da se koža zasitila..sad mi ni jedan njihov ne odgovara..

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

Neposredna veza do poruke: 1070
10.11.2013 9:29:06   
Full Moon
Marija, zezas me iliuser posted image

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 1071
10.11.2013 9:31:11   
teacher75
u pravu si, i ja sam koristila max factorov puder tada kad sam se perutala. mada kad koristim colour adapt nemam tih problema. doduse puder stavljam samo kad izlazim navecer a to je jednom u 100 godinauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1072
10.11.2013 9:34:33   
Marija13

Marija, zezas me iliuser posted image

Kako, čime? Mrtva, ozbiljna! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1073
10.11.2013 9:44:27   
teacher75
preporucite mi cetku za rumenilo, da je dobra a da nije skupa

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 1074
10.11.2013 10:13:35   
mishkica
Ispunih i ja ovaj kviz, mislim da je to touser posted image http://www.dailymakeover.com/quiz/round/

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *