saritaa
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Ženice, možel' prijedlog? Temu sam površno čitala i vidim da se razumijete oko toga. Ja imam prilično i uglavnom čisto lice, ovo mi nije neophodno, ali ljepša sam sama sebi kad utrefim nijansu. Dugo sam koristila toniranu alverde kremu iz DM, bila je oko 4,5 KM i super mi je bila i po cijeni i po efektu. Kožu je činila za sekundicu tamnijom, a izgledala je prirodno, pokrivala je pore i sve ostale neujednačenosti na licu, ja prezadovoljna. Međutim prije nekih skoro godinu dana promijenili su pakovanje, ja kupila i kontam isto je to, ali krema ni blizu, mnogo tamnija, masnija, krenuli miteseri, uskoro sam izgledala kao u pubertetu. Nakon toga kupim onu niveu BB kremu, tamniju varijantu, pretamna mi i teška na licu. Danas kupim BB garnijer svjetliju varijantu, presvijetla mi, lice se cakli, izgledam kao mrtvac Ne znam sebi kupiti puder ili neku podlogu, ne znam odrediti nijansu, većinom pogriješim i sa rumenilom, pa kasnije pravim neke kombinacije. Tek kada dođem kući vidim da ta boja nije ni blizu kakvom mi se činila u drogeriji. Znači, treba mi nešto za ponekad, nije bitno dal' je podloga, tonirana krema ili puder, da fino izjednači kožu, da se ne cakli, da nije previše mat, da je lagana i prozračna na licu i da je neka neutralna boja da će mi se sigurno uklopiti. Imal' takvo nešto uopće? nema salim se, ja ovdje udjem da vidim koliko ne znam o sminkanju... a evo ima dosta zenica bas se razumiju u materiju sigurno ce ti neko pomoci
Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja. mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
|