Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
draga moja henna ze(iako ces vidjeti) da te nema trebalo bi te izmisliti. svaki dan navratim u nase malo selo da procitam tvoje postove i da se postenski nasmijem....odlicno si sredstvo protiv depresije i svih vrsta neuroza da te ne znam rekla bih da ti je sve ravno do mora....ali pssssssst da niko ne cuje ....to se ovdje ne pise. elem....znas da te i love you,,,,naturlih
draga moja henna ze(iako ces vidjeti) da te nema trebalo bi te izmisliti. svaki dan navratim u nase malo selo da procitam tvoje postove i da se postenski nasmijem....odlicno si sredstvo protiv depresije i svih vrsta neuroza da te ne znam rekla bih da ti je sve ravno do mora....ali pssssssst da niko ne cuje ....to se ovdje ne pise. elem....znas da te i love you,,,,naturlih
aj lov ju tu..ti to znaš..jel da....
poručujem zvonki..da mislim na nju..i onom njenom idiotu u glavi...nek crkne više...
poručujem komisji koja mi je napisala..da moja bolest ne postoji nek se gone.... nešto ne postoji a imaš cijeli registrator nalaza..i kolekciju cd.ova kompilacije magnetnih rezonanci...da bog da vi imali kompilaciju Sinana Sakića i Bobana Rajovića...
porucujem svom mm da ga volim i da ima prase u fridzu..u zadnjoj ladici ..nek i ostane tako...
eto..maksuz pozdrav za Hugu, Hugolinu..male Hugoliniće, tetke, dajdzu...mamu i babu..i svu raju sa treće godine pravnog faksa
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
poručujem zvonki..da mislim na nju..i onom njenom idiotu u glavi...nek crkne više...
poručujem komisji koja mi je napisala..da moja bolest ne postoji nek se gone.... nešto ne postoji a imaš cijeli registrator nalaza..i kolekciju cd.ova kompilacije magnetnih rezonanci...da bog da vi imali kompilaciju Sinana Sakića i Bobana Rajovića...
milenium i ja se pridruzujem...porucujem porodiljnoj naknadi da dodje- daaaaaaaaaavnoooooooooo smo se porodile....i politicarima porucujem da im sve po spisku jer samo ona fotelja di sjedaju svojim debelim guzicama kosta ko moje porodiljno!!!!!!!!
jako volim svog psa dona draga žao mi je što te zanemarujem od kad je još jedna beba došla,a ti si tako divan pas, pružaš toliko sreće, ljubavi i zaštite,a ja toga nisam uvijek svjesna
Preuzeto sa FB gruppe : "Imam jedno VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve djevojke, a posebno žene koje imaju malu djecu. Izvinjavam se što ovdje pišem, znam da nije grupa za to. Čuvajte svoju djecu i dobro im objasnite i zaprijetite da ni slučajno ne prilaze nepoznatim osobama, i da ne započinju nikakav vid komunikacije. Ako treba i otpratite ih do škole. Posebno se odnosi na one sa područja Tuzlanskog kantona. Neki dan se u Dubravama desio slučaj pokušaja otmice male djevojčice, na svu sreću neuspio. Prijavljeno je policiji. Radi se o par osoba ciganskog porijekla, koji sa kombijom dođu u neko mjesto i iz kombija neka žena zove djecu da dođu da im da bombone, čokolade itd. A onda dijete uguraju u kombi, i zaboravite na njega. Kao što rekoh, prijavljeni su policiji. Međutim, jutros su iste osobe viđene pored osnovne škole. I opet je pozvana policija, mada sumnjam da će naša policija tu uraditi nešto puno. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno, i čuvajte svoju djecu."
Nazalost ovo nije jedno od onih kruzecih upozorenja, nisam mirna danima.