|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
2.11.2013 16:43:42   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

I ništa i sve, ipak je to kozmetika. Doduše, rumenilo bi mi trebalo, ono Burjois kameno, kazu da je extra.

ja ga gledala danas...ona cura što kao savjetuje kaže bolje vam je maxfactor bronzer koji imam a koji mi je bezveze...kontam ako je on bolji onda sta je s ovim...

ipak ću uzeti onaj bronzer u kuglicama na koji sam navikla godinama ...preko Oriflame ili faramasi

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 801
2.11.2013 16:43:44   
koka i po
meni je vazno da je puder dobar.podloga puno znaci kod sminkanja.ostalo i nije toliko bitno.
doduse moje sminkanje se svodi na puder ,karmin,rumenilo i malo diskretnog sjenila.tusevi daju previse ostar izraz licu .ipak je prirodnije ljepse jer lice ima neku posebnu "mekocu"

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 802
2.11.2013 16:47:32   
koka i po
hajde vi koje imate iskustva sa podocnjacimauser posted image
sta ih najbolje prikriva?

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 803
2.11.2013 16:53:42   
palachinken

IZVORNA PORUKA: koka i po

Sunčane naočale user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 804
2.11.2013 16:58:54   
koka i po

IZVORNA PORUKA: palachinken

Sunčane naočale user posted image

a sta kad nema suncauser posted image user posted image
mora da postoji neki trik.
ja sam prije stavljala obloge od kamilice i pomagala je ....sad vec ni ona nema efekta,,,pih

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 805
2.11.2013 16:59:10   
Visnja RR

možeš korisiti ovaj puder što ga danas kupih
http://www.ogledaloonline.hr/make-up/savrsenstvo-sminkanja-u-jednoj-bocici-max-factor-facefinity-all-day-flawless-3-u-1-tekuci-puder

naneseš lagano preko cjelog lica...a ako ti se podočnjaci i dalje vide (ja ti ih nikad nisam vidjela) onda jos jednom lagano naneses ovaj puder na mjesto podočnjaka...

kau 3 u 1 user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 806
2.11.2013 17:02:18   
koka i po
ja ti ih nikad nisam vidjela)

zato sto nisi puno zagledalauser posted image
imam ja nekakav max factor u stiku pa da ga nanesem par puta na "kesice"user posted image
budem probala...user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 807
2.11.2013 18:35:11   
Hannica
Sjetila sam se jednog postojanog lipstika... user posted image user posted image
Moze baa dugo trajati,samo ponekad moras ponoviti ovaj balzam sto ide preko,inace usne budu ,takoreci,sparene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 808
2.11.2013 18:43:06   
teacher75
ne volim te "postojane" jer mi usne budu suhe. nervira me osjecaj na usnama. dajte neki normalan i recite mi koja nijansa. kakav vi koristite uz smokey eyes?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 809
2.11.2013 19:01:26   
anagloria
da i ja tu Maskaru koristim samo braon jer sam plavusa a ljeti istu samo waterproof jer idem na bazen cesto ...
prezadovoljna sam user posted image

< Poruku je uredio anagloria -- 2.11.2013 19:09:46 >

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 810
2.11.2013 19:08:48   
anagloria
i jos jedno posto vidim da si slicna meni po pitanju kozmetike ja sam isto dugo koristila Revlon i bila sam prilicno zadovoljna
jer je bolji od ostalih a ako budes htjela kupi si sebi ESTEE LAUDER i neces pozeljeti drugi puder...A od krema samo koristim nocnu .

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 811
2.11.2013 19:09:21   
Hannica

IZVORNA PORUKA: teacher75

ne volim te "postojane" jer mi usne budu suhe. nervira me osjecaj na usnama. dajte neki normalan i recite mi koja nijansa. kakav vi koristite uz smokey eyes?

Pa samo namazes labelo ili ovaj balzam sto dodje uz nj da usne budu mekane. Uzmes boju usana i ide uz sve,ja ne znam za neutralniju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 812
2.11.2013 19:12:19   
anagloria
korektor samo u normalnim kolicinama user posted image

Neposredna veza do poruke: 813
2.11.2013 19:13:29   
Hannica
Anag.... kome se ti obracas? Bar ime napisi ili citiraj.user posted image
I jos nesto ..ako si nesto kupis,znaci da si kupio i sebi. user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 814
2.11.2013 19:17:27   
Mya_81 RR

Pa, ima odgovarajuce sjajilo za njih, ono dva u jedan dodje.

Mislim da ti trazis nesto sto nisu jos izmislili user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 815
2.11.2013 19:19:47   
Mya_81 RR
Činko, lago lagava user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 816
2.11.2013 19:21:52   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Bas.... hoce postojan a da nije postojan.user posted image

Neposredna veza do poruke: 817
2.11.2013 19:24:21   
teacher75

ma znam imala sam takav i suhe usne. necu nista posebno, neki normalni karmin samo me zanima koja nijansa ffino izgleda uz tu sminku na ocima. ja uvijek fulim nijansu i nekako izgledam ko mrtvacuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 818
2.11.2013 19:25:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hannica

Bas.... hoce postojan a da nije postojan.user posted image

ma ne mora bit sad ko cement al da nije bas ni sjajilouser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 819
2.11.2013 19:26:17   
anagloria
Kao prvo ne obracam se tebi user posted image kao drugo da citas cijelu poruku vidjela bih da
u dnu stoji kome sam se obratila ,tebi sigurno ne jer od samog pocetka pokazujes neku borbenost
prema meni a stvarno ne znam sto ti je ...
kao trece imam pravo da komentarisem koga hocu i sta hocu kao i bilo ko drugi na forumu ...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 820
2.11.2013 19:31:06   
teacher75
ja bih nesto ovako, ovakvu nijansu otprilike:
http://arialviola.files.wordpress.com/2011/12/nudelips12.jpg

(odgovor članu anagloria)
Neposredna veza do poruke: 821
2.11.2013 19:32:36   
teacher75
nadjoh ovdje korisne savjete:
http://arialviola.wordpress.com/tag/creme-d-nude/

Neposredna veza do poruke: 822
2.11.2013 19:34:10   
teacher75
ova nijansa mi je super:
http://2.bp.blogspot.com/_jHzArvasy3w/TST63BJfgUI/AAAAAAAAAFo/YnwUs14xNCo/s1600/IMG_7038.JPG

Neposredna veza do poruke: 823
2.11.2013 19:34:53   
teacher75
evo nadjoh i koji je samo ne znam ima li kod nas:
http://pinkishnude.blogspot.com/2011/01/revlon-colorburst-lipstick-soft-nude.html

Neposredna veza do poruke: 824
2.11.2013 19:43:24   
anagloria
Hvala ti za link ,super je user posted image

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *