|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
1.11.2013 14:47:47   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

E, mislim da taj nisam probala user posted image

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1378176_687825587895330_795928404_n.jpg

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 776
   [Obrisana poruka]
1.11.2013 14:55:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 777
1.11.2013 15:09:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja jos nisam naisla na puder s kojim sam zadovoljna...koji ce ostati bar malo postojan, jer apsolutno nisam tip koji ce prepravaljati ista tokom izlaska. I koji je adekvatan za masnu kozu, sa svakim se zacaklim, koliko god da se zabetoniram user posted image

Max factor Lasting Performance...odličan je.
Isti tip kože i isti belaji.

I ja koristim ovaj puder sad. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 778
1.11.2013 15:20:23   
Visnja RR
Mya
max Factor color adapt je namjenjen masnoj kozi...ne cementira lice...lagan je ...srednje prekriva

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 779
1.11.2013 15:52:08   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja jos nisam naisla na puder s kojim sam zadovoljna...koji ce ostati bar malo postojan, jer apsolutno nisam tip koji ce prepravaljati ista tokom izlaska. I koji je adekvatan za masnu kozu, sa svakim se zacaklim, koliko god da se zabetoniram user posted image

Max factor Lasting Performance...odličan je.
Isti tip kože i isti belaji.

I ja koristim ovaj puder sad. user posted image

meni definitivno najbolje odgovara giordani it oriflema
sad sam porucila i kuglice pa cu vidjet,njih nisam nikad koristila

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 780
2.11.2013 7:02:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: grozđe

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni treba preporuka za kvalitetan ruz neutralne boje- nesto sto ide dobro uz sivi smokey eyesuser posted image

Ono sto meni jako odgovara je Loreal, Glam Shine sjajilo...nije klasicno sjajilo, vise kao karmin... meni je odlicno i po 2 godine ga koristim...

preko 20km kosta....

uzimala sam ja ta sjajila al mi se brzo skinu, ja to sve pojedem a necu da svaki cas popravljam pa sada bas trazim neki neutralni ruz

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 781
2.11.2013 7:03:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Mya
max Factor color adapt je namjenjen masnoj kozi...ne cementira lice...lagan je ...srednje prekriva

ja ga koristim a preko stavljam cream puff kameni puder i matira me dostauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 782
2.11.2013 7:05:58   
teacher75
ko ima problema sa razljevanjem karmina preporucujem mu art deco podlogu za sjene. meni se odlicno pokazalo, stavim je na usne prije karmina pa olovku za usne i karmin i ne razljeva se vise a postojaniji je dostauser posted image

Neposredna veza do poruke: 783
2.11.2013 15:10:49   
Visnja RR
ja se malo ponvila...

isprobam kasnije skidanje sminke

kupih maskaru po vašem savjetu... i izgleda mi odlicna.... nadam se da ce trajati duze od 200 kalorija...
karmin/sjajilo odavno koristim

i uzeh novi tečni puder......

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 784
2.11.2013 15:19:56   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: grozđe

meni treba preporuka za kvalitetan ruz neutralne boje- nesto sto ide dobro uz sivi smokey eyesuser posted image

Ono sto meni jako odgovara je Loreal, Glam Shine sjajilo...nije klasicno sjajilo, vise kao karmin... meni je odlicno i po 2 godine ga koristim...

preko 20km kosta....

uzimala sam ja ta sjajila al mi se brzo skinu, ja to sve pojedem a necu da svaki cas popravljam pa sada bas trazim neki neutralni ruz

Ja imam max factor lipfinitiy i postojan je zaista.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 785
2.11.2013 15:27:13   
palachinken
Eto vidiš, ja lipfinity namah pojedem. Dok dodjem do posla, nema ga. user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 786
2.11.2013 15:46:30   
Hannica
Meni su ti ruzevi i sjajila svi isti,samo miris drugi,a imam svakavih maxfactor,loreal,ysl,lancome,chanel,dior,astor,manhatan . Ni jedan mi nije bolji od drugog,sve isto.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 787
2.11.2013 15:46:51   
klemzi
Meni je ovaj puder odličan user posted image
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.budi.in/image/bourjois-tekuci-puder-5868-683x1024-201202271444.jpg&imgrefurl=http://www.budi.in/in-izlog/proizvod/bourjois-tekuci-puder-209&usg=__TMPwCLxFuQ-7MRqavcGyrwUl-TQ=&h=1024&w=683&sz=49&hl=hr&start=3&zoom=1&tbnid=qr7MNrTQlLJH6M:&tbnh=150&tbnw=100&ei=JRB1UoH

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 788
2.11.2013 15:47:57   
Hannica
Kupih jucer tu maskaru,nacarakala sam se,zadovoljna sam.
11,5 KM u cm-u.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 789
2.11.2013 15:49:09   
Hannica

IZVORNA PORUKA: klemzi

Meni je ovaj puder odličan user posted image
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.budi.in/image/bourjois-tekuci-puder-5868-683x1024-201202271444.jpg&imgrefurl=http://www.budi.in/in-izlog/proizvod/bourjois-tekuci-puder-209&usg=__TMPwCLxFuQ-7MRqavcGyrwUl-TQ=&h=1024&w=683&sz=49&hl=hr&start=3&zoom=1&tbnid=qr7MNrTQlLJH6M:&tbnh=150&tbnw=100&ei=JRB1UoH

Meni je ovaj zaova preporucila,ona odusevljena,a mislim da ih je sve isprobala.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 790
2.11.2013 15:50:58   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Meni su ti ruzevi i sjajila svi isti,samo miris drugi,a imam svakavih maxfactor,loreal,ysl,lancome,chanel,dior,astor,manhatan . Ni jedan mi nije bolji od drugog,sve isto.

Što bi reklo, može i essence od 4,5 marke :D

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 791
2.11.2013 15:54:59   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

Eto vidiš, ja lipfinity namah pojedem. Dok dodjem do posla, nema ga. user posted image

Stvarno? user posted image

To je jedini koji mi fkt ostane cijelo vrijeme na usnama. Ostale doslovno pojedem i prije nego izadjem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 792
2.11.2013 15:57:36   
EEDITH
https://maxfactor.co.uk/make-up-products/face/foundation/max-factor-ageless-elixir-2-in-1-foundation-and-serum

kod mene je trenutno ovaj....i zadovoljna

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

Neposredna veza do poruke: 793
2.11.2013 15:58:31   
palachinken

Stvarno? user posted image

To je jedini koji mi fkt ostane cijelo vrijeme na usnama. Ostale doslovno pojedem i prije nego izadjem user posted image

Slagah te u sekundi, nije lipfinity nego Super Stay 24, a nije ni Max Factor nego Maybelline user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 794
2.11.2013 15:58:54   
Hannica

Ja sve nabavim za 4,5 KM. user posted image do 10 max.

Neposredna veza do poruke: 795
2.11.2013 16:00:35   
palachinken

user posted image user posted image
Sjeti me se :D

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 796
2.11.2013 16:03:16   
Hannica

user posted image user posted image
Sjeti me se :D

Sta ti treba?user posted image

Neposredna veza do poruke: 797
2.11.2013 16:25:38   
palachinken
I ništa i sve, ipak je to kozmetika. Doduše, rumenilo bi mi trebalo, ono Burjois kameno, kazu da je extra.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 798
2.11.2013 16:28:57   
koka i po

I ništa i sve, ipak je to kozmetika. Doduše, rumenilo bi mi trebalo, ono Burjois kameno, kazu da je extra.

haj Bogati sta ce ti imas karminuser posted image
kod mene je sve u jednoj nijansiuser posted image
nekako mi tako najljepse,ne izgledam previse "sareno"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 799
2.11.2013 16:39:24   
zvončica
Trenutno sam u folu Manhattan i Catrice sminke....neke tete to jeftino nabave i dodje me mnogo jeftinije nego u radnji user posted image

Uglavnom postojana je sminka, ne razmazuje se....al' ja imam osjecaj kol'ko god da se nakrecim da se na meni to slabo vidi user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *