|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
25.10.2013 19:24:14   
minie

IZVORNA PORUKA: veki_aki

oj zenice gdje ste, mrsate li?user posted image Ja jedva cekam da mi nestane slatka u kuci i necu ga vise kupovati u tim kolicinama...Jucer sam vjezbala, ma ja mirkice zadovoljna ako odradim te od 20 min svaki 2-3 dan super.Za sad nek mi stoji ista kilaza, pa se onda kasnije bacam na bas mrsanje.Hoce i mm da mrsa pa se nadam da cemo mozda zajedno to bolje zaganjati, mada on je vise za teretane i bildanje, al eto mozda se skontamo za hranu baruser posted image
Pozzzzzzzzzzz,uzivajte u ovom lijepom danu!

E ako sa njim budes mrsala user posted image user posted image user posted image

Joj ja se osjecam kao slon, nikako da se opet vratim na pravi put, unistise me svabski slatkisi. Ne smijem ni da stanem na vagu vec 10 dana, nikako da skupim hrabrost user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6526
26.10.2013 21:12:46   
bebaa
ja se sad izvagah....66,5 kg.........user posted image
s obzirom koliko jedem čokolade dnevno dobro nisam kao šlon......user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 6527
26.10.2013 23:50:48   
visnjica1
Dragee zene jel ae kome desilo da kupuje manji konfekcijski broj a vaga pokazuje isto kg s tim da idem na power platu trening lasike se ne mogu odrecu veliki sam gurmana hahaha

Moje Sunce 25.11.2012

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6528
26.10.2013 23:56:43   
canim
Misici su tezi od sala tako ako vjezbas sasvim normalno je da tijelo ojaca, zategne se i samim tim ti gubis cm a ne kg cak vaga moze pokazati i vise kila a da imas manje u cm.

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 6529
28.10.2013 15:08:13   
Daliyah92
Hej mrsavice, sta mai?user posted image
Ja sam se udebljala 3 kg za ovih mjesec danauser posted image
Sad se tjeram da ponovo pocnem sa dijetom.

A od kako sam ostala bez laptopa tesko mi ovako sa mobitela pisati, pa se i ne javljam.
Ponekad nesto procitam ali mi mrsko pisatiuser posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6530
28.10.2013 15:18:50   
Mirkica
ja sam prosle sedmic ebrljala skroz sa vjezbama sa hranom sam uvjek ista zato odoh sada da uradim vjezbe volim kad pocenm od ponedjeljka :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6531
28.10.2013 22:16:16   
bebaa
http://depo.ba/zabava/ovaj-napitak-ce-vam-garantovano-otopiti-kilograme

evo još jedne zdrave i lagane ideje za sprovesti.......ako volite ovu kombinaciju......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6532
29.10.2013 7:17:49   
Mirkica

Jutro mrsavice hajmo da budmeo aktivnije :))) aj cim vdim da ste vi tu ja poletim da vjezbam cim vidim nema nikog ja se usutim , ja jucer odradi moje vjezbe i yoga meni i ona yoga kao vjezbe hahaha ziva se rastegnem :)))) ja i dalje volim moju Denise Austin al moram reci da je ona vjezba za abs sto je postavila Mico Tico od 35 minuta jakoooo dobro eh ja se tu oznojim bas .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6533
29.10.2013 8:54:02   
canim
Jutric...

I ja se od danas ozbiljnije pridruzujem temi, ne moze vise ovako...nisam se vagala jutros, ne smijem user posted image pa cu u petak stati na vagu

Flasa vode je uz mene, dorucak vec obavljen...i idemo polako user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6534
29.10.2013 10:14:21   
Lulu_08
Hello od mene, nisam se javlja ali ne zato što ne mislim na vas nego što nemam vremena hehe. Nadam se da ste aktivne i da kilice idu dole. Moje stoje na tih nekih 67 za sada ali već mjesec dana idem opet na zumbu nakon ljetne pauze i extra mi odgovara. Zaista jedva čekam svaki novi trening.

Javim se kada se izvagam opet user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6535
29.10.2013 17:43:26   
minie
Ja se jutros, nakon 15 dana, izvagah i kad me srce nije drmnulo, nikad nece user posted image

Definitnvo opet moram na strogu dijetu, ne moze ovo ovako. Od ljetos + 3 kg, od juna user posted image

Od danas opet svaki dan uz ovu temu, jer jedino tako mrsam.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6536
30.10.2013 12:10:10   
Visnja RR
http://www.ringeraja.ba/clanak/zelite-biti-dio-bih-fitnes-revolucije_1984.html

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 6537
30.10.2013 15:20:25   
veki_aki
ej mrsavice aktivnije ste, superuser posted image Ja sam katastrofa, mada zadnji put kad sam se vagala isto stoji, iste stvari nosam al sam sebi nesto deblja.Hrana katastrofa, nisam vjezbala evo vec 5 dana, nikako ne stizem onaj mali me smori na svoj nacin, frka na poslu, ma grozno.Elem od danas popodne pocinjem paziti vise, redovno cu vam se javljati.Mini nek si nam se pridruzila, lakse cemo zajednouser posted image
Ljudovi kakav je ovo program jel ko detaljnije gledao?Mozda i nije losa ideja.
Pozdrav,javnem se opet nadam se malo disciplinovanijauser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 6538
30.10.2013 15:23:06   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

http://www.ringeraja.ba/clanak/zelite-biti-dio-bih-fitnes-revolucije_1984.html

Ne mogu sad s posla, probam kod kuće, pa javim utiske.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 6539
30.10.2013 17:33:47   
mamaajna
idemo jopet,evo 2dan moje ponovne djete.kupila steper kucni treba do petka da mi dodze a onda i vjezbe redovne.sta jedete kada nejedete tj.kad ste na djeti

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6540
30.10.2013 19:44:36   
canim
Kako mislis sta jedemo kad ne jedemo, ja obicno kad pazim na hranu jedem vise nego inace, imam oko 5 redovnih obroka i pijem min 2 l vode, to je to user posted image
I ja sam se od juce uozbiljila tako da ocekujem minuse opet. user posted image

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 6541
30.10.2013 19:47:21   
canim
Visnja, zanimljiva ideja user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6542
30.10.2013 20:55:45   
canim
http://www.haber.ba/lifestyle/zdravlje/61906-plan-prehrane-za-super-liniju.html

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6543
31.10.2013 6:57:56   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: mamaajna

idemo jopet,evo 2dan moje ponovne djete.kupila steper kucni treba do petka da mi dodze a onda i vjezbe redovne.sta jedete kada nejedete tj.kad ste na djeti

ja jedem kao i normalno samo sam izbacila kolu i grickalice slatko jedem ali gledam prje podne ako sta uzmem , nisam izjelica niti ljubitelj slatka stojim na 64 ravnoo :) spala sma 3.5 kg za dva mejseca evo sad stojim :)) ali doduise bila sma stala s vjezbama sad sam opet pocela vec sam uradila 2* za ovu sedmicu da uradim 3 - 4 puta ja presretna po nekih sat sat i po vjezbe

BA 13.12.2008

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 6544
31.10.2013 9:17:13   
ena23
ja sam prosle sedmice dobro pamtila i cak zapisivala sta sve jedem tokomo dana... zene moje alaj se toga nabere... a ja sve mislim ne jedem puno... ali eto, dok nahranis jedno djete, drugo, fdodju gosti, grickalica tamo, grickalica vamo... da ne povjerujes. Evo dva dana sam malo "ohanila" sa grickalicama, jedem kad sjedem za sto a ne onako stojeci u kuhinji. dva dna me dobro ide, vidjet cemo sta vaga kaze...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6545
31.10.2013 11:26:33   
mamaajna
i mene ubi zaloga tamo zalogaj vamo,sad sam napravila 3 glavna obroka i 2 uzine-obicno voce tamanim.izbacila grickalice slatko sokove,evo 3 dan pa ce mo vidjeti koliko ce bit minus za 4 dana.mm kaze da Bogda da ti budes redovna na steperu,on hoce sebi biciklo sobno da uzme pa se nadam da cemo se gurati uzajamno,a da i vise ne rucam skupa sa mojima,skontala sam da tada vise pojedem.nego sacekam da oni zavrse pa ja sebi serviram malo i rucam

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

trudimo se za trece

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6546
31.10.2013 11:28:40   
mamaajna
Pijem i zeleni caj pa popijem oko 5-7 saljica dnevno mogu vam reci da i zasiti covjeka

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

trudimo se za trece

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 6547
31.10.2013 11:34:58   
canim
Jutric,

Kod mene jutros oko 8h dorucak i sad oko 11 kaficu pijem sa nekoliko onih pahuljica, tek toliko umjesto secera.

Vagala sam se nakon budjenja, ja i vaga se opet volimo....ima mali minuscic user posted image

Ja nemam nikakvih problema sa sokovima, grickalicama i slicnim stvarcicama, to vrlo rijetko jedem/pijem jer nisam toliki ljubitelj istih, ali sam ljubitelj cokolade i sve sto je cokoladno user posted image

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 6548
31.10.2013 13:36:26   
ena23
evo ja sam doruckovala oko 11, sendvic sa salatom od kupusa i dvi kriskice naturel pileceg fileta. i sad sam vec opet gladna. mogla bi sada udariti po vocu user posted image na vagu ne smjem ni stati... neka nas, druzit cemo se u ponedjeljak user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6549
31.10.2013 13:39:30   
MicoTico
Ja sam od jutros pojela 1 mandarinu, rižoto sa piletinom i gljivama i pola komada torte (kolegica ide u penziju pa nas častila). Slatkog je dosta za danas.
Još kad kući dođem pojedem nešto lagano i čašu jogurta pred spavanje.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *