Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 21.10.2013 18:11:45
Dalil@
Treba mi info. Je li neka od mama djece iz Djecijeg grada ikada prebacivala dijete iz grupe u grupu (ista dobna grupa samo druga odgajateljica)? Je li to uopce moguce?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 22.10.2013 8:39:22
dambolina
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: djoisa
IZVORNA PORUKA: dambolina
zna li neko kako se zove vrtic u sklopu JU Djeca Sarajeva onaj na grbavici, preko puta OS Isa beg ishakovic? I da li tu imaju jaslice?
Masnica, mislim da imaju
imaju al je guzva velika u jaslicama
IZVORNA PORUKA: djoisa
IZVORNA PORUKA: dambolina
zna li neko kako se zove vrtic u sklopu JU Djeca Sarajeva onaj na grbavici, preko puta OS Isa beg ishakovic? I da li tu imaju jaslice?
Masnica, mislim da imaju
imaju al je guzva velika u jaslicama
joj svugdje je guzva u jaslicama to je cudo jedno... ne treba nam jos, al se pripremam. Znam da jaslice ima jos vrtic skenderija i djeciji grad. Gdje jos imaju jaslice? Zna li neko?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 23.10.2013 0:16:47
scarlett
IZVORNA PORUKA: Dalil@
Treba mi info. Je li neka od mama djece iz Djecijeg grada ikada prebacivala dijete iz grupe u grupu (ista dobna grupa samo druga odgajateljica)? Je li to uopce moguce?
Koliko je meni poznato u dobnoj skupini moga sina je uvijek bila samo jedna grupa.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 28.10.2013 22:10:46
bebaa
da li vi primjećujete koliko je jaka hrana koju djeca jedu u vrtićima.....ja to vidim po stolici mog malog...o miomirisima da i ne govorim......siperi se jedva otkuhaju,iz nekog tamo puta........ kao da je puno začina..... od moje hrane i variva koje mu spremam nikad nije imao ovakve stolice....primjećujem i češće crvenilo oko spolovila i guze.......kao da ga nagriza.....
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 28.10.2013 22:15:25
ninuska
Nisam primjetila...doduse, moja slabo sta i pojede u vrticu, par zalogaja kuhanog, a namaze jede. Mislim da crvenilo oko guze nije od hrane vec ga tete ne operu poslije velike nuzde, mislim da prebrisu maramicama. Meni se jednom desilo da je mala kakila u vrticu i malo joj se giuza zacrvenila i na gacicama je ostao mali trag kake
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 28.10.2013 22:18:45
bebaa
moj je u grupi s bebama,jede čim ga pitaju.......ne bira...uvijek je čist ,nema tragova na pelenama....... može li biti da je hrana različita od objekta do objekta..... i nije uvijek crven,samo nakon određenih variva....ali ne mogu da upratim......
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 28.10.2013 22:30:30
ninuska
I moja je u jaslickoj grupi :). Samo sto ne da tetama da je hrane pa ona sam uzme koliko zeli. Vidi, jelovnik je isti za sve vrtice, e, sad, kuharice su razlicite, pa moguce da negdje stave vise zacina. mada, ne vjerujem, jer koliko sam shvatila bas paze na prehranu narocito ovih mladjih . Pitaj svakidan jel kakio pa kuci kad dodjes vidjeces guzu. Ako nije to onda je hrana, jer ne znam sta bi drugo moglo biti
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 28.10.2013 22:36:47
bebaa
svaki dan kaki tamo........pitat ću baš jednom za hranu.....ama baš čudan miris,vjeruješ da mu majčica zna smrditi kao da se sušila iznad lonca s kuhanjem......hvala ti......
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 28.10.2013 23:40:04
AnLu
Moja kcerka nije u jaslicama, ali vidim promjene na stolici kako je krenula u vrtic, ruzno receno ali hrana im ima neki cudan smek, ali valjda kao i svaka hrana koja se djuture pravi tipa i bolnice i slicno.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 29.10.2013 9:06:12
dambolina
koliko ja znam, postojisamo jedna centralna kuhinja i ona je u djecijem gradu i iz nje se raznosi hrana po ostalim objektima. Ili se nesto promijenilo?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 29.10.2013 9:49:20
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: bebaa
svaki dan kaki tamo........pitat ću baš jednom za hranu.....ama baš čudan miris,vjeruješ da mu majčica zna smrditi kao da se sušila iznad lonca s kuhanjem......hvala ti......
ja mislila moje dijete salju da ljusti krompir za kaznu , odjeca joj smrdi na luk i na varivo ko da je vazdan kuhala
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 29.10.2013 10:01:23
dambolina
Pa ima ovo smisla ako djeca idu u djeciji grab, bas zbog te centralne kuhinje. Jos im je trpezarija tik uz kuhinju.
IZVORNA PORUKA: zumbulcica
ja mislila moje dijete salju da ljusti krompir za kaznu , odjeca joj smrdi na luk i na varivo ko da je vazdan kuhala
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 29.10.2013 10:16:10
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: AnLu
Moja kcerka nije u jaslicama, ali vidim promjene na stolici kako je krenula u vrtic, ruzno receno ali hrana im ima neki cudan smek, ali valjda kao i svaka hrana koja se djuture pravi tipa i bolnice i slicno.
pa normalno. to je tzv. "kazanska" hrana.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 29.10.2013 10:19:06
ladyblue RR
moj je u grupi s bebama,jede čim ga pitaju.......ne bira...uvijek je čist ,nema tragova na pelenama....... može li biti da je hrana različita od objekta do objekta..... i nije uvijek crven,samo nakon određenih variva....ali ne mogu da upratim......
bebo, nije različita hrana. sve se kuha u centralnoj kuhinji i razvozi po vrtićima. i da, stolica će mu uvijek biti drugačija jer nije to ni blizu hrane koju jede kući. to ke "kazanska" hrana. nema ona začine. čak je i neslana prilično.