|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici
11.10.2013 8:16:14   
dambolina
e super hvala ti. Ja sam u svoje doba isla u taj vrtic, al' ne mogu se sjetiti kako se zvao. Nadam se da imaju i jaslice...

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1001
11.10.2013 18:16:27   
teacher75

IZVORNA PORUKA: djoisa

IZVORNA PORUKA: dambolina

zna li neko kako se zove vrtic u sklopu JU Djeca Sarajeva onaj na grbavici, preko puta OS Isa beg ishakovic? I da li tu imaju jaslice?

Masnica, mislim da imaju

imaju al je guzva velika u jaslicama

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1002
18.10.2013 22:40:07   
sanelaceca
caooo,ima li neko da ide u djeciji grad,djeca sa dvije god?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1003
18.10.2013 23:45:34   
scarlett
Mom sinčeku su 4 godine, ali smo sada već treću godinu u DG. Ako treba neka info, tu smo user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 1004
19.10.2013 7:29:35   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: sanelaceca

caooo,ima li neko da ide u djeciji grad,djeca sa dvije god?

Ide moja cura,grupa 2-3 god.user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 1005
21.10.2013 18:11:45   
Dalil@
Treba mi info. Je li neka od mama djece iz Djecijeg grada ikada prebacivala dijete iz grupe u grupu (ista dobna grupa samo druga odgajateljica)? Je li to uopce moguce?

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 1006
22.10.2013 8:39:22   
dambolina

IZVORNA PORUKA: teacher75

zna li neko kako se zove vrtic u sklopu JU Djeca Sarajeva onaj na grbavici, preko puta OS Isa beg ishakovic? I da li tu imaju jaslice?

Masnica, mislim da imaju

Masnica, mislim da imaju

joj svugdje je guzva u jaslicama to je cudo jedno... ne treba nam jos, al se pripremam. Znam da jaslice ima jos vrtic skenderija i djeciji grad. Gdje jos imaju jaslice? Zna li neko?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1007
22.10.2013 8:47:15   
AnLu
Ja znam da ima u aprilskim cvjetovima,kekecu, mislim da ima i u vrticu zvoncic na pofalicima.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 1008
22.10.2013 8:52:21   
dambolina
Super, hvala puno!

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 1009
23.10.2013 0:16:47   
scarlett

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Treba mi info. Je li neka od mama djece iz Djecijeg grada ikada prebacivala dijete iz grupe u grupu (ista dobna grupa samo druga odgajateljica)? Je li to uopce moguce?

Koliko je meni poznato u dobnoj skupini moga sina je uvijek bila samo jedna grupa.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 1010
23.10.2013 1:11:11   
leona81
zna li neko kada ce biti zavrsen vrtic u Luzanima?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1011
28.10.2013 22:10:46   
bebaa
da li vi primjećujete koliko je jaka hrana koju djeca jedu u vrtićima.....ja to vidim po stolici mog malog...o miomirisima da i ne govorim......siperi se jedva otkuhaju,iz nekog tamo puta........user posted image
kao da je puno začina.....
od moje hrane i variva koje mu spremam nikad nije imao ovakve stolice....primjećujem i češće crvenilo oko spolovila i guze.......kao da ga nagriza.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1012
28.10.2013 22:15:25   
ninuska
Nisam primjetila...doduse, moja slabo sta i pojede u vrticu, par zalogaja kuhanog, a namaze jede. Mislim da crvenilo oko guze nije od hrane vec ga tete ne operu poslije velike nuzde, mislim da prebrisu maramicama. Meni se jednom desilo da je mala kakila u vrticu i malo joj se giuza zacrvenila i na gacicama je ostao mali trag kake

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1013
28.10.2013 22:18:45   
bebaa
moj je u grupi s bebama,jede čim ga pitaju.......ne bira...uvijek je čist ,nema tragova na pelenama.......user posted image
može li biti da je hrana različita od objekta do objekta.....user posted image user posted image
i nije uvijek crven,samo nakon određenih variva....ali ne mogu da upratim......user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1014
28.10.2013 22:30:30   
ninuska
I moja je u jaslickoj grupi :). Samo sto ne da tetama da je hrane pa ona sam uzme koliko zeli. Vidi, jelovnik je isti za sve vrtice, e, sad, kuharice su razlicite, pa moguce da negdje stave vise zacina. mada, ne vjerujem, jer koliko sam shvatila bas paze na prehranu narocito ovih mladjihuser posted image . Pitaj svakidan jel kakio pa kuci kad dodjes vidjeces guzu. Ako nije to onda je hrana, jer ne znam sta bi drugo moglo biti

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1015
28.10.2013 22:36:47   
bebaa
svaki dan kaki tamo........pitat ću baš jednom za hranu.....ama baš čudan miris,vjeruješ da mu majčica zna smrditi kao da se sušila iznad lonca s kuhanjem......hvala ti......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1016
28.10.2013 23:40:04   
AnLu
Moja kcerka nije u jaslicama, ali vidim promjene na stolici kako je krenula u vrtic, ruzno receno ali hrana im ima neki cudan smek, ali valjda kao i svaka hrana koja se djuture pravi tipa i bolnice i slicno.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1017
29.10.2013 9:06:12   
dambolina
koliko ja znam, postojisamo jedna centralna kuhinja i ona je u djecijem gradu i iz nje se raznosi hrana po ostalim objektima. Ili se nesto promijenilo?

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 1018
29.10.2013 9:49:20   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: bebaa

svaki dan kaki tamo........pitat ću baš jednom za hranu.....ama baš čudan miris,vjeruješ da mu majčica zna smrditi kao da se sušila iznad lonca s kuhanjem......hvala ti......user posted image user posted image user posted image

user posted image ja mislila moje dijete salju da ljusti krompir za kaznuuser posted image , odjeca joj smrdi na luk i na varivo ko da je vazdan kuhalauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1019
29.10.2013 9:50:46   
zumbulcica
Beboo jel ti sincek ide u djeciji grad ?

< Poruku je uredio zumbulcica -- 29.10.2013 9:51:40 >

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1020
29.10.2013 10:01:23   
dambolina
Pa ima ovo smisla ako djeca idu u djeciji grab, bas zbog te centralne kuhinje. Jos im je trpezarija tik uz kuhinju.

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

user posted image ja mislila moje dijete salju da ljusti krompir za kaznuuser posted image , odjeca joj smrdi na luk i na varivo ko da je vazdan kuhalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1021
29.10.2013 10:02:00   
Pikapolonica

IZVORNA PORUKA: leona81

zna li neko kada ce biti zavrsen vrtic u Luzanima?

Jucer je bilo u novinama da bi trebali zavrsiti radove cini mi se do 10. novembra.

The world is mine!
A. 21.08.2011.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1022
29.10.2013 10:16:10   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: AnLu

Moja kcerka nije u jaslicama, ali vidim promjene na stolici kako je krenula u vrtic, ruzno receno ali hrana im ima neki cudan smek, ali valjda kao i svaka hrana koja se djuture pravi tipa i bolnice i slicno.

pa normalno. to je tzv. "kazanska" hrana.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 1023
29.10.2013 10:19:06   
ladyblue RR

moj je u grupi s bebama,jede čim ga pitaju.......ne bira...uvijek je čist ,nema tragova na pelenama.......user posted image
može li biti da je hrana različita od objekta do objekta.....user posted image user posted image
i nije uvijek crven,samo nakon određenih variva....ali ne mogu da upratim......user posted image

bebo, nije različita hrana. sve se kuha u centralnoj kuhinji i razvozi po vrtićima. i da, stolica će mu uvijek biti drugačija jer nije to ni blizu hrane koju jede kući. to ke "kazanska" hrana. nema ona začine. čak je i neslana prilično.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1024
29.10.2013 22:09:14   
bebaa

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Beboo jel ti sincek ide u djeciji grad ?

da........ali boravi isključivo u sobi i ne dolazi u dodir sa trpezarijom u kojoj se poprilično osjeti hrana.....user posted image

LB...a ja kontala to kao jača hrana od moje.....user posted image imam dojam da u toj hrani ima 50% luka.......user posted image

Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *