pahuljicamala
|
swedica nista ti ne brini Ja sam citala da su neke zene imale odnos odmah naredni dan nakon HSG-a i nisu imale problema. Jesu li ti dali neku terapiju nakon intervencije?Ja recimo, koristim vaginalete i antibiotik koji mi je doktor preporucio, a imala sam i krvarenje, pa nisam imala odnos, a kako sam saznala, ne predstavlja problem.... leenatz, nije nista strasno, vjeruj! Ja sam otisla sva isprepadana, pa kada me doktor vidio odmah me pitao ko me tako prepalsio, hehehe! Pocela sam se znojiti od nervoze i zaplitati jezikom, a nisam ni legla na sto Bolno jeste, ali se moze podnijeti, jer kratko treje... Oko 5 minuta traje bol, otprilike.... Ja sam se dobro nadrogirala, hehehe! Obavezno popij Buscopan, da ti opusti misice. Ja sam uzela dva buscopana, brufen i leksaurin od 3 miligrama :) Nakon interevencije, u autu zaspala kao beba Nemoj otici tamo uz pretpostavku da ces umirati od bolova, povracati, pasti u nesvijest.... Ja sam tako otisla, a nije bilo ni blizu toga. Sve sto mi se dogodilo (suha usta, drhtavica, zaplitanje jezika-nisam znala pricati, hehehe, znojenje)zapravo se dogodilo zbog preplasenosti. Neka ti je sretno, zenice Rafaello, koliko sam ja upucena HSG se uglavnom radi kod neplodnosti, kako bi se provjerila prohodnost jajovoda. Ja sam provjeravala prohodnost ( iako je zapravo problem kod supruga, pa smo radili IVF) jer sam imala jedan neuspjeli embriotransfer, a doktoru nije bio jasan neuspjeh s obzirom na kvalitet embrija i moje godine. Posumnjao je da se radi o zacepljenju blizu jajnika te se jajovod nakon transfera puni tecnosu koja ispira maternicu i unisti plod.... Medutim, nije bilo tako.... Samo Bog zna razlog neuspjeha.... Sretno svima i, drago mi je ako sam uspjela pomoci