|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
21.10.2013 8:32:31   
anandi
Jutro zenice, jestel ziveuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sta ste se uspavale, nigdje nijedne? Imal kakvih novina?

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2351
21.10.2013 10:37:24   
rihann
Jutro Anandi,evo nema nista kod mene,najvjerovatnije cu dobiti,stomak me ubija i vec dva dana smedje pocelo,kao i prije...sutra beta a necu da radim kucni test jer znam da je negativan.psihicki sam umorna,i nije mi jasno kako se to smedje pojavljuje i ako pijem utrogestane.mislim da m oni sprecavaju da ne dobijem,a kad ih prestanem mislim da cu odmah dobiti.user posted image sta ima kod tebe,nesto nas nikako nema...

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2352
21.10.2013 10:52:43   
anandi
A jooj draga, nemoj da brines mozda je implatacijsko.
Meni je dr rekao da se moze pojaviti smedi iscjedak ili lagana menstr unatoc utrogestanima ako je poslije insem par dana a ne na dan insem doslo do oplodnje pa zene to implatacijsko zamijene sa user posted image Ja nazalost nisam bila te srece a tebi zelim da nas sutra obradujes sa user posted image
Ja sam evo skoro pa poludila, ne znam kad treba da dode user posted image
Jel se tebi desavalo na prethodnim insem da ti se ciklus pomjeri ili da urani ovulacija?

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2353
21.10.2013 11:35:44   
rihann
Ma jasta je,meni se ovulacija poslije klomifena pomjerila na 8,9 i 10 dan i ciklusi su poludili...iskreno!!!tu sam i dobila to smedjkasto krvarenje 5,6 dana prije svake ocekivane user posted image .nemoj mislit da te plasim,to je od osobe do osobe..ali tako je meni,kasnije sam bila na femari ali ni ona mi ne pomaze,pa me bude strah da se nije sta pormetilo,mada dr.kaze da je sve uredu...

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2354
21.10.2013 11:46:48   
anandi
A kako si ti reagovala na klomifen, mislim jesul se stvarali folikuli? Meni dr nece da ukljuci femaru kaze organizam super djeluje na klomifen.Pravo da ti kazem i ja se plasim tih poremecaja mada eto oni govore da je to sve normalno.... sad na nama je da cekamo

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2355
21.10.2013 12:54:31   
rihann
Ja sam na klomifenu imala folikula i lijepo reagovala sto se njih tice,ali mi je endometrij skroz bio tanak,pa mi je zato dr.ukljucila femaru...meni su se od klomifena pocela javljati folikularne ciste,ali i od femare sam imala sad jednu...valjda ce puci.zvala sam ordinaciju pa cu danas raditi betu,ali evo vec mi krece i krvarenje,pa cu da vidim sta da radim...gubim svaku nadu

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2356
21.10.2013 16:53:56   
anandi
rihann sta se desava, jel u pitanju implatacijsko? Ne gubi nadu bit ce, a zapravo nekad je bolje izgubiti nadu pa se desi sve prirodno. U svakom slucaju postat cemo jednog dana user posted image user posted image

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2357
21.10.2013 17:34:06   
rihann
beta NEGATIVNA!!!strasno,user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2358
21.10.2013 21:52:04   
Alegro.
rihann zao mi je, znam kako se osjecas user posted image , drzi se!

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2359
21.10.2013 22:03:46   
witch
rihann, drzi se, vjerujem da je tesko, ali dalje se mora user posted image

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2360
21.10.2013 22:25:23   
AAvalon
IZVORNA PORUKA: rihann

beta NEGATIVNA!!!strasno,user posted image

rihann, znam kako ti je i zao mi je sto se tako osjecas user posted image  ali vjeruj da ces jednog dana aBd ovde napisati "beta POZITIVNA!!!" i neka te to drzi. otplaci mila, pa u nove pobjede user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2361
21.10.2013 22:36:21   
rihann
Hvala vam,puno mi znaci vasa podrska...tako sam tuzna,ali mora se prezivjeti i krenuti ponovo...4 duge godine

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2362
22.10.2013 8:57:18   
anandi
Zao mi je draga, sve te razumijemo kako se osjecasuser posted image
Pokusaj se smiriti, sve ce doci na svoje.

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2363
22.10.2013 9:14:45   
Ma_Ja
Jutro drage moje.
Zao mi je zbog vjestica, minusa..sta mozemo, tako nam je kako nam je. user posted image

Sve dolazi samo ako čovjek hoće čekati!

I Would Die For That..

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2364
22.10.2013 9:21:51   
anandi
Jutro user posted image
Ovo je sad naletio jedan val minusa, a sad naredni mjesec trebalo bi da krenu plusici.
Znate kako kazu poslije kise dolazi sunce user posted image

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 2365
22.10.2013 9:32:38   
Ma_Ja
Da akoBogda i nas to sunce ogrije...
Ja sam opet na Femari.12. dan cu ici na folikulometriju, tj. u petak.
Vjestica jos traje.Prvo sam se kupala u nedjelju, vidim nema nista, medutim navecer vidim krvi ima uveliko.Jucer ujutru se opet kupala, navecr opet krvi ima.
Jutros isto..
Danas mi je 9. dan.Nikad duze nisam imala.Inace traje neka 3 dana, 4. i 5. brlja i to je to.

I Would Die For That..

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2366
22.10.2013 9:46:44   
anandi
Ako Bogda ogrijat ce nas, samo treba imat strpljenja.
Sretno ti u petak na folikulometriji i da bude dosta pravih folikula user posted image
Ne znam sta je gore od tih hormona kod tebe sto user posted image dugo traje ili kod mene sto je bila lazna od jedan dan. Drage moje zene jajnici me konstatno probadaju od kako sam pila tablete, sta god pojedem nista mi ne sjeda... ne znam sta se desava

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 2367
22.10.2013 11:00:43   
rihann
Jutro zenice,evo malo se smirila i cekam da mi dodje user posted image ,to ce trajati...prvo brlja 5,6 dana pa onda dodje...joj jesmo nabelajile,a mislim da je to sve od silnih tableta,ali sta cemo.mene strah da nam se sta ne iskomplikuje..ja danas idem raditi antiovarijalna antitjela i jos neka pred VTO...tako smo se dogovorile dr. i ja...
MA_JA kako tako dugo ti traje?jesil pitala dr.
Anandi,a kave si pila tablete,jel bila opet stimulacija?

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2368
22.10.2013 11:05:39   
Ma_Ja
Ma ja sam se toliko zabavila oko bajram, pa onda hajd ovamo, hajd tamo da sam zaboravila uopste kad sam dobila. Sinoc kad sam se sabrala...uuuuhu!
Traje obicno 3 dana, 4. i 5. brlja i to je to.
Hormone imam inace uredne.Jedino da mi Femara nije porematila sta u meni?user posted image

A ti glavu gore! Znam da je tesko, veoma dobro znam, ali nista drugo nam ne ostaje nego li dici glavu i nastaviti dalje!

I Would Die For That..

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2369
22.10.2013 11:21:40   
anandi
nisam ovaj mjesec bila na stimulaciji, kad sam otisla 5ti dan user posted image na UZV i trebala otpocet piti ponovo klomifene, kod mene se pojavili folikuli zato je i dr rekao da je bila lazna user posted image i nije mi smio nista od ljekova dat kaze nek ovaj mjesec ide sve svojim tokom. Prosli mjesec sam pila klomifene,utrog,aspirin,i folacin

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2370
25.10.2013 8:44:16   
Ma_Ja
Jutro drage moje zenice,

kako ste mi?
Ja uskoro idem kod dr.Balic na folikulemetriju da vidimo dokle smo i sta smo. user posted image
Inace, 12. mi je dana danas.
Ima neka od vas koja je kod njih oko 9? user posted image

I Would Die For That..

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 2371
25.10.2013 13:20:53   
rihann
ma_ja,ja tek danas zovem da vidim sta dalje,posto sam juse dobila.sad sigurno idu pripreme za vto,a strah me da i to ne propadne pa da dzaba pare dajem.ja sam prije dva dana uradila antitjela,antimuler hormon koji ce biti gotov u utorak..da mi je da da vidim da je sve imunoloski ok pa da onda idem rahat u postupak..iskreno da vam kazem strah me,ali sta cu tako mi je sudjeno...sta ima kod vas?
MA_JA da li ti je prestalo krvarenje?
Anandi kakva je kod tebe situacija?sad ste u prirodnom postupku?

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 2372
26.10.2013 11:08:02   
Alegro.
rihann poslala sam ti pp, valjda jesam user posted image de molim te kad stignes odgovori.Hvala!

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2373
26.10.2013 15:26:45   
rihann

IZVORNA PORUKA: Alegro.

rihann poslala sam ti pp, valjda jesam user posted image de molim te kad stignes odgovori.Hvala!

Alegro,nisam dobila poruku...de ako mozes ponovi

(odgovor članu Alegro.)
Neposredna veza do poruke: 2374
27.10.2013 9:32:27   
Alegro.
rihann de pogledaj gore gdje ti pise moja ringeraja ima li poruke?! user posted image

(odgovor članu rihann)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *