|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
24.10.2013 10:08:44   
Mirkica
i ja ne volim ime Fatima ili Fata ajjjjj a Fatma bas zvuci daleko bolje :)))
reallove ako ikako mogu da te nagovorim da ne bude Zejneb :(( reci uradicu user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2151
24.10.2013 14:35:18   
reallove

IZVORNA PORUKA: Mirkica

i ja ne volim ime Fatima ili Fata ajjjjj a Fatma bas zvuci daleko bolje :)))
reallove ako ikako mogu da te nagovorim da ne bude Zejneb :(( reci uradicu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

poslusat cu teuser posted image

mm se nikako ne svidja,ni mami ni tati ni sestrama,nikomuser posted image ..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2152
24.10.2013 14:38:18   
veeseelaa
malenaa
daj neka zvučna imena
Jusuf i Sulejman, npr
Musa i Mustafa
Adem i Ahmed

ajde

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2153
24.10.2013 14:44:40   
dambolina
Musa je prelijepo ime

A zenako Isra

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2154
24.10.2013 14:52:58   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: dambolina

Musa je prelijepo ime

A zenako Isra

Meni se ne sviđa nijedno od ta dva, A za Isra prvi put i čujem.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 2155
24.10.2013 14:54:52   
reallove

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Musa je prelijepo ime

A zenako Isra

Ima ovdje Israa,ali ja to ime ne volim bas

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2156
24.10.2013 14:59:23   
djoisa

Musa je prelijepo ime

A zenako Isra

ni meni..

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2157
24.10.2013 15:00:22   
Ninushka
Meni uz Kaan super ide Mak...a i Isak. Ja sam nekada čuvala Isaka koji je poslije dobio brata Maka. Prelijepa imena. Bez 'h' i drugih varijacija. E sad, ide mi lijepo i Omar, zapravo, imala sam druga u osnovnoj i baš volim to ime. Džan nikako.

Neko je pitao Elin i Fatima. Elin ili Alina definitivno. Ne sviđaju mi se starinska imena, ali to ne znči da se ne sviđaju i tebi.

Neko je pitao i za ime Zejneb...poslušaj mamu, tatu, sestre i Mirkicu user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2158
24.10.2013 15:02:10   
Ninushka

Musa je prelijepo ime

A zenako Isra

mogo mi je ljepše žensko Iskra. Ali tebi možda opet ne. Ova navedena mi se nikako ne sviđaju, Musa kao da je nadimak, a ni kao takav mi se ne sviđa.A eto tebi je prelijepo ime. user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2159
24.10.2013 15:02:34   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Ninushka

Meni uz Kaan super ide Mak...a i Isak. Ja sam nekada čuvala Isaka koji je poslije dobio brata Maka. Prelijepa imena. Bez 'h' i drugih varijacija.

I meni je to prelijepo ime, ali čini mi se da od malene muž neće hebrejska imena, a to, koliko znam, je hebrejskog porijekla 

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2160
24.10.2013 15:08:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Ajlaaaa

IZVORNA PORUKA: malenaa

eh hajde i meni malo pomozite... ovih dana dumamo o imenima :) kako ockujem abd blizance sve smo kontali musko i zensko ime.. (Kaan i Emma) ali doc zadnji put rece na pregledu najvjerovatnije dva djecaka :)
nikako da se za drugo ime usaglasimo...
htijela bih nesto moderno i najbitnije kratko . ja sam imala par ideja mak,jan,noa, ali moj muz vazda nadje u knjigama da su neka jevrejska pa nece... iako meni to ne smeta plaho ali eto...
Mak bi i prihvatio ali hoce jos prijedloga heheh
ajde pomagajteeeeeee

Naser,Nuh,Ali,Din,Liam,Nai..

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ajlaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2161
24.10.2013 15:08:51   
dambolina
Ma mislim, o ukusima se ne raspravlja. Meni licno su bitna znacenja imena. Musa je jedan od najvecih poslanika i u Islamu zauzima posebno mjesto jer se najcesce spominje u casnom Kur'anu. Licno mi se vise svidja zbog svoje pozadine nego zbog "zvucnosti" user posted image

Svidja mi se i Lina za curicu.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2162
24.10.2013 15:12:00   
dambolina
Noa je Nuh, kao sto je Mojsije Musa

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 2163
24.10.2013 15:15:12   
reallove

Meni uz Kaan super ide Mak...a i Isak. Ja sam nekada čuvala Isaka koji je poslije dobio brata Maka. Prelijepa imena. Bez 'h' i drugih varijacija. E sad, ide mi lijepo i Omar, zapravo, imala sam druga u osnovnoj i baš volim to ime. Džan nikako.

Neko je pitao Elin i Fatima. Elin ili Alina definitivno. Ne sviđaju mi se starinska imena, ali to ne znči da se ne sviđaju i tebi.

Neko je pitao i za ime Zejneb...poslušaj mamu, tatu, sestre i Mirkicu user posted image

poslusalauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2164
24.10.2013 15:19:53   
Mirkica

Meni uz Kaan super ide Mak...a i Isak. Ja sam nekada čuvala Isaka koji je poslije dobio brata Maka. Prelijepa imena. Bez 'h' i drugih varijacija.

I meni je to prelijepo ime, ali čini mi se da od malene muž neće hebrejska imena, a to, koliko znam, je hebrejskog porijekla 

Ishak je kod nas i to vazi za muslimansko ime a iskreno svako ime ima neko porjeklo i korjene jer svjet nije stvoren sad i svi odjednom u njemu , meni je IsHak tesko bilo prihvatiti sinu jer sam voljela Isak i bas me ovo H bolo a toliko sam voljela ime Isak da sam odlucila se i sa H pomiriti hahaha al sada kako to se lijepo izgovori kad covjek nauci ma ljese nego bez H .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2165
24.10.2013 15:34:37   
Ninushka

IZVORNA PORUKA: reallove

Mirkice, znam. Ti tako voliš, ja 'vako i opet super. Bolje da se razlikujemo ego da smo svi isti.user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2166
24.10.2013 16:51:46   
malenaa
mico tico- hvala mila na cestitkama... a za ime si pogodila :) uz Kaan meni je Mak je def prvi izbor...
medjutim izgleda ce je moguce da bude jedna smizla :) u tom slucaju Emma i Kaan su nas izbor

veseela- mila meni su ta lijepa imena ali ipak ne mogu se pronaci u njima...tj svoje favorite. nekako bih da su sva imena moje djece kratka i da idu jedno uz drugo :)
pa mi uz Dino (prvi sin) ide sve gore navedeno...

:)))

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2167
24.10.2013 17:09:40   
sara123
A zasto dva slova u imenu?

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2168
24.10.2013 17:58:47   
malenaa
tako mi pise i u knjizi u kojom smo pronasli kaan ili khan... odabrali smo kaan, a za emma nisam ni trazila,nego meni jako draga prijateljica se tako zove ...a i tako mi se vise dopada :)

< Poruku je uredio malenaa -- 24.10.2013 17:59:33 >

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 2169
24.10.2013 18:08:52   
sara123
Cini mi se da se u seriji 1001 noc pojavljivao malac po imenu Kan :)
Lijepo ime, kratko.
Isto mi naumpadnr bivsi njemacki golman Kan hehehe

Ali ja licno bih dala Kan,bez dva a.
Uglavnom sretno ds ti budu zdrava djecica ;)

< Poruku je uredio sara123 -- 24.10.2013 18:09:43 >

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2170
24.10.2013 18:15:40   
malenaa
:) hvala mila...

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 2171
24.10.2013 18:49:05   
minie
Adi i Mak ili Kan i Mak user posted image

I Ema je super user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2172
24.10.2013 19:23:52   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: reallove

Mirkice, znam. Ti tako voliš, ja 'vako i opet super. Bolje da se razlikujemo ego da smo svi isti.user posted image

bas tako kako god meni je Isak/Ishak je ime urezano od malih nogu i jakooo ga puno volim

BA 13.12.2008

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2173
25.10.2013 7:54:13   
SdZ
IZVORNA PORUKA: malenaa

eh hajde i meni malo pomozite... ovih dana dumamo o imenima :) kako ockujem abd blizance sve smo kontali musko i zensko ime.. (Kaan i Emma) ali doc zadnji put rece na pregledu najvjerovatnije dva djecaka :)
nikako da se za drugo ime usaglasimo...
htijela bih nesto moderno i najbitnije kratko . ja sam imala par ideja mak,jan,noa, ali moj muz vazda nadje u knjigama da su neka jevrejska pa nece... iako meni to ne smeta plaho ali eto...
Mak bi i prihvatio ali hoce jos prijedloga heheh
ajde pomagajteeeeeee

Kaan je prekrasno ime.
Sad i ja razmisljam o tom imenu. user posted image

Ali me zbunjuju sva ova znacenja. user posted image
http://mullasadra.ba/pitanja-i-odgovori/Pitanja%20/408-znaenje-imena-kan-kenan-enna-i-hana-

Ima i lijepih znacenja, ali i ne bas tako lijepih.

< Poruku je uredio SdZ -- 25.10.2013 8:02:09 >

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2174
25.10.2013 8:07:07   
Lulu_08
Ja također više volim kraća imena, Lorena je dobila po mom ukusu malo duže ime, ali odluku prepustih mm i Luni, Luna je bila samo moj izbor, nije se niko ni miješao hahaha, valjda nisu smjeli vide ova zapela i ne pušta user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *