Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Smijesni stihovi narodnjackih pjesama 12.6.2013 22:57:26
salmy
I mene je najzad pogledao Bog dolazi mi covek, pun je kao brod Imam tremu, ne znam cime da ga castim ovu sansu ne smem, ne smem da propustim
Ref. Sta ce meni momak snagator meni treba neki lovator svaku zelju da mi ispunjava licni budzet da mi popunjava I svi kad me vide da mi zavide dusmani kad vide, da mi zavide
U minut do dvan'est otopi se led upala mi najzad sekira u med Puna mi je glava tipova sto guse umrece od muke zlobne sponzoruse
Ref.
Ljubomoran bice citav zenski rod dolazi mi covek, pun je kao brod zlobnici ce reci kako sa njom moze uspela je da mu udje ispod koze
Ma cao zdravo kad me obuzme djavo ne da mi mira tebi tera me pravo bice nam ludilo jer mi smo ludilo uvek je ludilo kad radimo u klubu to
Ma cao zdravo kad me pogledas pravo u oci pravo, odmah pameti zdravo bice nam ludilo,jer mi smo ludilo uvek je ludilo kad radimo u klubu to
Bila bi steta, stvarno velika steta bila bi steta, stvarno velika steta da me ne ispratis do toaleta
Ref. Ovo je ludilo, ovo je ludilo ovo je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok radimo u klubu to ovo je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok radimo u klubu to
Nocas sam vrela, nocas topim se cela poljubila bih svaki deo tvog tela sad nam je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok u klubu radimo to
Nocas sam vrela, nocas sam na izvoli nocas voli, voli dok ne zaboli sad nam je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok radimo u klubu to
Ref.
Ti sada goris sva sve gori, goris ti, gorim ja ova luda igra stvarno ludilo je ludila k'o divlja macka ti sa tim ludilo noktima me grebes jer ti si ludilo pravo i ludilo se je***
RE: Smijesni stihovi narodnjackih pjesama 12.6.2013 23:18:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Amani12
Neki dan sam se ismijala zezanciji u gymu i ovoj pjesmi. Cirkus.
Uzeo si sveticu da ti radja decicu, aha, aha skolovanu glavicu usrecio mamicu, aha, aha
Uzeo si zenicu da ti kuva supicu dok ti gledas tekmicu da ti pegla kragnicu
REF. Zasto onda svake noci mene cimas siso lazljiva nju za ruku vodas, a na mene se primas je li to nevera
Zasto svake noci mene cimas siso lazljiva kao paparaco moju guzu snimas gde ti je zenica
RE: Smijesni stihovi narodnjackih pjesama 12.6.2013 23:40:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Nedi
Mogla me kruska zivota kostat
joj kad se pojvail i mi na svadbi našega prijatelja...zakletoga neženje... naručimo krušku da mu otpjevaju na uvo ... jao kad je krenulo ''u lele što s ene ubih '' hahaha
RE: Smijesni stihovi narodnjackih pjesama 12.6.2013 23:43:20
Nedi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Mogla me kruska zivota kostat
joj kad se pojvail i mi na svadbi našega prijatelja...zakletoga neženje... naručimo krušku da mu otpjevaju na uvo ... jao kad je krenulo ''u lele što s ene ubih '' hahaha
Ja sam novi vozac s' malo radnog staza siroka mi kola a uska garaza (2x)
Ref. Sta ce meni kola i kuca sa spratom kad ja volim jednog sa debelim vratom pa ga cesto molim dok radi masazu uteraj mi, uteraj kola u garazu
Oko mojih kola radi majstor Djuro nisu htela poci pa je svu noc gur'o (2x)
Ref.
Najbolji je kazu neki majstor Cedo e, pa on je meni vec odavno treb'o (2x)
pa ga cesto molim dok radi masazu uteraj mi, uteraj kola u garaz
moram pitat mm znal ovu pjesmu, ako zna sumLJiv je , situVacija
RE: Smijesni stihovi narodnjackih pjesama 13.6.2013 0:15:10
Hanady RR
Vidi Maketa sto je opasan
Hanady hajd da te ujutru razvedemo sad ne mogu vise gledat