palachinken
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: palachinken Meni je kuhinja relativno ok organizacijom, ne znam prostor pa ne mogu to da sudim(šta ćeš, postavila si, sad moramo komentarisat :) ali ima nekih estetskih detalja koji mi bodu oči Sretno vama, pismeno to oni rade Pa kazi sta bode tvoje strucno oko. Jel to nema vise savjeta za djabe. Znas li neku firmu koja dobro radi a da nije skupa? Ma meni se ne sviđa ovaj tamni ram nikako, napadne prostor smao tako. Ili bih ga radila u svijetlijem drvetu, a najbolje nikako :) A i sve te poličice samo skupljaju masnoću i prašinu po sebi, tako da bih i to out :) Onu varijantu gdje su svi viseći isti, tu bih uzmela (prva, meščini) Šank ne bih išla visoki, nego 90cm, da sve to, skupa sa radnom površinom bude jedna cjelina, pa onda uzmete stolice odgovarajuće visine, ako mislite tu jesti. Tako bi dobila puno više radne površine. Dalje, mogla bi se i radna ploča tu prebaciti, jer vidim da je napa s filterom (tj ne vidim da ima odvod ili ima ali nece biti skriven?) A onda još dalje, sve bih to pomakla malo više u boravak, da počne s zidom. Ne bih radila sudoper pod uglom, i tu bih nešto drugačije organizovala, jer ugao pojede prostor. Tamo gdje je frizider bi malo pretumbala prostor, da ne ide frizider prvo, nego ormar, pa onda ta vertikala ne treba, gledala bih da se sve do plafona zatvori i da dobiješ tako finu kuhinjsku ostavu. Eto, na prvu