|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
27.9.2013 19:59:53   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

i meni se ne svidja kad se djeci imena slazu, kad su slicna a najgore mi je kad su ista muska i zenska user posted image

Ja ne volim kad se imena djece slažu, volim da su skroz različita. Kod moje djece je tako, tako je i kod mene i sestre moje, valjda zatouser posted image
A i nikad nisam voljela onaj fazon: Željka i Željko, Zoran i Zorana, Amel i Amela, pa čak ni kad su blizanci u pitanju.

eh ni ja to ne volim , ali onako kao kod reallove mi lijepo nisu slicna a opet i jesu a ovo Amir -Amira , Tanja Sanja tako sto ne volim nikako

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2001
27.9.2013 20:47:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: canim

Ja volim kad su imena nekako povezana pa makar brojem slova ili prvim slovom ili nekim slicnim znacenjem i sl.

i ja ovo bas volim sto se vidi iz prilozenog (lana i alan)user posted image al ne volim kad su istam tipa amir i amira, emira i emir, selma i belma i sl.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2002
27.9.2013 22:16:58   
Mahidevran 6
Nisam bas toliko tuzna nego mi je Luna najjj zensko ime pa zatoo....bezze sto nije muslimanskouser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2003
27.9.2013 22:20:43   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Mahidevran 6

Nisam bas toliko tuzna nego mi je Luna najjj zensko ime pa zatoo....bezze sto nije muslimanskouser posted image

kupis si ribicu das joj ime luna, tako sam ja svojima user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Mahidevran 6)
Neposredna veza do poruke: 2004
27.9.2013 23:14:02   
adissa_
Meni se svidja ime MAISA

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2005
27.9.2013 23:17:09   
adissa_

IZVORNA PORUKA: reallove

Sta kazete na ime Elin...Mm se svidja puno,a ja nesto ne znam..sta mislite?

meni se ne svidja,bolje Alina

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2006
27.9.2013 23:20:00   
canim

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: canim

Ja volim kad su imena nekako povezana pa makar brojem slova ili prvim slovom ili nekim slicnim znacenjem i sl.

i ja ovo bas volim sto se vidi iz prilozenog (lana i alan)user posted image al ne volim kad su istam tipa amir i amira, emira i emir, selma i belma i sl.

Nevolim ni ja taj tip slicnosti isto ime samo -A u nastavku i eto ga zensko user posted image ali recimo da slicno zvuci, ili da je bar pocetno slovo isto ili recimo znacenje isto a imena razlicitog porijekla ili da su ta imena nekako povezana kroz historiju i slicno...

Ti si super iskombinovala user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2007
27.9.2013 23:20:16   
adissa_
Jedno pitanje za jednu prijateljicu,ona je u mjesanom braku i zeli ime koje se smatra neutralnim,medjunarodnim u Bosni(jer ce tu zivjeti).Da li imena Kristijan i Maximilian "zvuce" neutralno? meni to ipak vuce na krscansku stranu,a ne medjunarodnu,sta vi mislite?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2008
27.9.2013 23:20:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mahidevran 6

hajde bogati, ko da mora biti muslimanskouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mahidevran 6)
Neposredna veza do poruke: 2009
27.9.2013 23:21:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: adissa_

Sta kazete na ime Elin...Mm se svidja puno,a ja nesto ne znam..sta mislite?

meni se ne svidja,bolje Alina

i meni

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 2010
27.9.2013 23:22:06   
teacher75

Jedno pitanje za jednu prijateljicu,ona je u mjesanom braku i zeli ime koje se smatra neutralnim,medjunarodnim u Bosni(jer ce tu zivjeti).Da li imena Kristijan i Maximilian "zvuce" neutralno? meni to ipak vuce na krscansku stranu,a ne medjunarodnu,sta vi mislite?

i meni, posebno kristijan

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 2011
28.9.2013 9:11:38   
Mahidevran 6
user posted image user posted image Pa ne bi bas kucnog ljubimca s tim imenom ,ali zanimljiv predlog ...uostalom i nije toliko bitno ako nije muslimansko...

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2012
28.9.2013 9:36:14   
MicoTico

meni to nisu neutralna imena. Pogotovo Kristijan (od Krist/Hrist).

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 2013
28.9.2013 10:17:07   
adissa_
Tako je slazem se

A Luna mi je ime za mackeuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2014
28.9.2013 10:38:45   
reallove
Tek sada vidjeh vase odgovore..Ime je neobicno i onako lijepo je,ima lijepo znacenje sto je najvaznije..Znaci najljepsa na svijetu..Pise se Elen,a cita Elin,Ilin,kako ko...Meni je najveci problem dati ime,da odgovara i ovdje i u Bosni..Evo npr. Za Ameen smo u zadnju sekundu nasli ime i opet ovdje neki nisu zadovoljni,kao to ime ovdje i nije bas nesto,kod nas je Emin...Ne znam sada,ovo ime ulazi u uzi krug,pa cemo vidjetiuser posted image ..Nisam ni ja razmisljala o tome da dam ime,pa da se slazu,ali eto,ovo nam je izletjelo i jedino ono se svidjelo mm do sadauser posted image ...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 2015
28.9.2013 12:02:51   
canim
Ma imate vremena, mi nismo dali ime dok se nije rodila, imali smo uzi izbor i kad se rodila to je bilo to user posted image
Meni kod imena je bilo bitno da se isto pise i cita ali kod vas to sa pisanjem nije bitno jer je tamo drugacije pismo, sretno.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2016
28.9.2013 12:11:05   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

meni to nisu neutralna imena. Pogotovo Kristijan (od Krist/Hrist).

bas nisu neutralan imena

neutralan imena u BIH su Damir, Alen , Elvis , mogez ih svugdje ubaciti npr. Isak je lijepo mislim moze svugdje sa h i bez h ko da to ko pazi u mene se djete Ishak a zvi ga zovu Isak user posted image , a ta dva imena ni n od neutralnog .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2017
28.9.2013 16:02:12   
teacher75

Tek sada vidjeh vase odgovore..Ime je neobicno i onako lijepo je,ima lijepo znacenje sto je najvaznije..Znaci najljepsa na svijetu..Pise se Elen,a cita Elin,Ilin,kako ko...Meni je najveci problem dati ime,da odgovara i ovdje i u Bosni..Evo npr. Za Ameen smo u zadnju sekundu nasli ime i opet ovdje neki nisu zadovoljni,kao to ime ovdje i nije bas nesto,kod nas je Emin...Ne znam sada,ovo ime ulazi u uzi krug,pa cemo vidjetiuser posted image ..Nisam ni ja razmisljala o tome da dam ime,pa da se slazu,ali eto,ovo nam je izletjelo i jedino ono se svidjelo mm do sadauser posted image ...

meni su lijepa imena Mona, Dalia i Leena (Lina). koliko znam to su arapska imena

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2018
28.9.2013 16:17:05   
malena sharena

Ako je za djevojcicu, super je ime, bili bi onda Elin i Emin, je li tako? Lijep izbor user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2019
28.9.2013 16:18:23   
teacher75
nisam znala da je elin arapsko ime, meni zvuci kao engleskouser posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2020
28.9.2013 19:13:19   
reallove
teacher,jesu to arapska imena,ima Leen,Lina,Lilian..

malena sharena,jest,Elin i Emin :)

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2021
28.9.2013 19:21:57   
reallove
Ima i Leen(Lin)

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2022
28.9.2013 19:31:29   
grozđe

Ima i Leen(Lin)

Kinesko user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2023
29.9.2013 9:44:16   
Hannica
Ko zeli neobicno ime za svoju bebu ove primjera.http://zenica-online.com/2010/01/indijansko-pleme-u-zenici/
Malo je reci da su neobicna.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2024
29.9.2013 10:07:32   
niki83
Hannice user posted image user posted image user posted image Nisam znala da je prof. Kamiah iz ove porodice, a eto ni Onahti ova, bas si me prosvijetlila user posted image

N&N

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *