Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2013 13:57:49
mayra
Hajte molim vas napisite gdje ce se odrzati kafa i u koje vrijeme, potrudicu se da dodjem, iscitala sam ovu temu i zaista nemam rijeci, tuzno da tuznije nemoze biti.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2013 13:58:14
sretna_mama
IZVORNA PORUKA: selebriti
1. Hanady------DA 2. Iman83 3. Lepetetka 4. AnLu 5. Isha 6. Ladyblue ------- DA 7 Lady26 8. Selebriti .............DA 9. Bella 10. Assmiras 11. Sretna_mama .......DA 12. Leona81 ............DA 13. Neca xxx 14. Inlove 15. Višnja --------- DA 16. Hatepsut 17. Vještica 18. Pahuljicaa 19. Full Moon 20. Mala Selma 22. Jednaa ------- DA 23. Skvo 24. Mirkica 25. Medi 87 -------- DA 26. ElmaB (torta) 27. Eldinky 28. Tajra26 29. Super Beba .........DA 30. Ninushka
Za vikend nisam u SA..pare mogu predati za nas 3 Vinji..tako da e biti ve tu ako kafa bude u nedjelju, nekako mi vie radni dan odgovra, poodne..ali eto kako god vama vie odgovra..
< Poruku je uredio sretna_mama -- 19.9.2013 14:02:09 >
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2013 14:44:58
assmiras
Ja sam kratko utrcala u konzum na Stupu. Bila u radnji sa djecijim stvarima na spratu, pitala, kazu nemaju nista u tom fazonu ni igracke ni odjecu. Kratko sam pogledala i u konzumu, nisam vidjela nista od Bob Graditelj, ali imaju super alata za djecu, nesto tipa sto Bob nosi, sarafi, cekic itd. izgledalo mi je pravo kvalitetno, ne znam set po caa. 15,20 KM. Zavisi koji alat. Nisam detaljno ppogledala posto sam samo kratko zbog toga utrcala, a zurila na posao.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.