Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zbog ove depilacije i ove djevojke sto radi zaista sam rahat od dlaka, iritacija i svega sto klasicna depilacija nosi, topla preporuka svima.. vec dugo vremena idem kod indire i razlika od klasicne depilacije se vidi odmah.
< Poruku je uredio malenaa -- 16.9.2013 9:31:42 >
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
pingvina- mila i ja sam probala te kucne radinosti nekad davno hehe ali ni blizu... ovu pastu ona narucuje i nije kao ona kucna sto zene prave ,barem mi ne lici nimalo na to.
pa onda čekamo utiske...
PS naravno mogu i cure iz bilo kog drugog mjesta ako vam nije problem doi u SA ili MO
Ma ja sam kupila onu gotovu u DM-u. Nisam se usudila sama praviti. Znate kako vam zavidim. Tek kako sam otisla iz Sa, svjesna sam cari velikog grada. Nekako sve pogodnosti uzimas zdravo za gotovo...pa i depilaciju. Da nisam na mirovanju ja bih isla u Mostar...Visnja, ja sam iz Jablanice (janjetina, fazoni... )
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Ma ja sam kupila onu gotovu u DM-u. Nisam se usudila sama praviti. Znate kako vam zavidim. Tek kako sam otisla iz Sa, svjesna sam cari velikog grada. Nekako sve pogodnosti uzimas zdravo za gotovo...pa i depilaciju. Da nisam na mirovanju ja bih isla u Mostar...Visnja, ja sam iz Jablanice (janjetina, fazoni... )
ejjjjj pa nije Jablanca preko svjeta.. naručimo te kod Indy i još odemo na kaficu...prati sljedeći mjesec temu
Ladyblue nek se mishkica prijavi sama .... nek joj neko javi
Ja bih tako voljela probati depilaciju, al nemam mu*a da izvinete
budi spremna sljedeci mjesec... nemas razlog za strah.... kad sam ja to odradila (a poznata sam da i za poliranje zuba tražim injekciju )... Djevojka koja radi je jako pažliva i sve bude za 5