Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
brz oporavak vam želimo... i grljenje i maženje dugo dugo godina...
Petak 13. od sada na RR ima potpuno novi sjaj To da si čudo naše i snaga znali smo odavno...al da ćeš sve predrasude porušiti gigante naš....
Ljubim Vas
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Zaista predivna vijest. Cestitke za nasu Levu i gdina Brusnicu na njihovim malenim tufnicama. Da su zivi i zdravi mnogo godina. Nasa lavica postala je mamica.
< Poruku je uredio toncica -- 13.9.2013 23:47:22 >
Zaista predivna vijest. Cestitke za nasu Levu i gdina Brusnicu na njihovim malenim tufnicama. Da su zivi i zdravi mnogo godina. Nasa lavica postala je mamica.
Iskrene cestiitke Levo da Vam djecaci budu sreca I radost I da se brzo oporavis I vratis sa bebicama kuci I da se grlite I mazite svi skupa....srce mi snazno lupa bas sam se obradovala
11.02.2013. imamo dvije crtice!!! 04.03.2013. srce kuca i naša bebica je duga skoro čitav cm. 28.03.2013. sad smo već narasli na 4 cm, na uzv se vide i prstići... 27.05. već smo veliki i težimo 270 g