Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.12.2008 13:43:28
Mara
Ariel M-zim( ovo najnovije ) je prašak koji ću obavezno da bacim! Mašina mi je cijela zagipsirana od njega , poludila sam jutros kad sam vidjela! , pošla da uključim mašinu , otvorila dozator kad imam šta viditi, sve zagipsano , MM je ostao razbijajući gips. I ovo stvarno više nije normalno, prije jedno pola godine isto tako kupila Persil i on mi zagipsao dozator i neka crijeva unutra, pa promjenila onal Ariel sa Lenorom i od njega isto i sada velim ma kupit ću ja ovo najnovije , valjda ga još nisu iskopirali , buš posla. Bezobraznici jedni A sveki mi je donijela Lenor listiće za sušilicu tako da omekšivač ne koxristim nego ssamo listiće i super su
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.12.2008 15:14:21
Ilhana RR
Ja nikad nisam gledala koji koristim ovde u svedskoj posto su svi dobri moze i onaj koji je naj jeftiniji. Cak je nedavno i bilo u novinama kako ovi skupi prasci uopste neperu kako treba da su cak i ovi jeftiniji bolji. Omeksivar koristim onaj koji mi najljepse mirisem, nekad je Softlan... oni imaju najveci izbor...
U bosni naravno podrzavam bosanske produkte i UVIJEK SVE uzimamo stritkno bosansko. KUPUJMO BOSANSKO!!!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 9.1.2009 13:15:10
andji
ne znam dal sam već odg. na ovu temu,ali evo kao i većina mama koristim Ariel aromaterapi,već 2 god i omekšivač Lenor,ali mijenjam ih sve,žuti,plavi i ljubičasti najviše uzimam i ne znam koji mi je bolji.....a sada pre par dana sam uzeli novi zeleni što je izašao mislim da se zove Lenor,Jungle Freedom....i on je super,inače stavljam po 2-3 čepa omekšivača
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 9.1.2009 14:40:02
Gigana
ne znam jesam li već pisala, ali mi je Quanto (tirkizno plavi i tamno plavi) ubjedljivo najbolji, pa tek onda Lenor Aromatherapy (zeleni i plavi). Ovaj Quanto miriše bukvalno sedmicama, fantastičan je, ali obavezno kupujte pakovanja koja nemaju "gratis" količinu.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.1.2009 13:20:08
Nunichi
IZVORNA PORUKA: andji
ne znam dal sam već odg. na ovu temu,ali evo kao i većina mama koristim Ariel aromaterapi,već 2 god i omekšivač Lenor,ali mijenjam ih sve,žuti,plavi i ljubičasti najviše uzimam i ne znam koji mi je bolji.....a sada pre par dana sam uzeli novi zeleni što je izašao mislim da se zove Lenor,Jungle Freedom....i on je super,inače stavljam po 2-3 čepa omekšivača
E i ja sam uzela taj zeleni da probam,samo nisam jos imam svog plavog kojeg stvarno volim. Ali cini mi se onako kad sam pomirisala ovaj zeleni da je super...Bas cu ga probati danas.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.1.2009 14:30:22
tweety
Molila bi vas da mi kazete koji deterdzent skida "bebinu zutu stolicu" i naravno trebace mi kasnije za raznorazne fleke.Ja koristim Tide ali mi neopere bas da valja,vidi se opet blijedo-zuta fleka
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.1.2009 14:59:45
juni
Ja koristim ariel m-zim i Lenor Sensitive (bijeli, beba na njemu) i nikad mi nema fleka recimo na bijelim pelenama, nisam primjetila. Inace stavim samo malo omeksivaca, pola cepa jer nije dobro za bebinu kozu, i uvijek jos jednom upalim ispiranje.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.1.2009 15:16:51
MELLI
IZVORNA PORUKA: juni
Ja koristim ariel m-zim i Lenor Sensitive (bijeli, beba na njemu) i nikad mi nema fleka recimo na bijelim pelenama, nisam primjetila. Inace stavim samo malo omeksivaca, pola cepa jer nije dobro za bebinu kozu, i uvijek jos jednom upalim ispiranje.
Ja sam posljednji put kupila ovaj ariel i totalno sam razočarana.Sve fleke mi ostanu .Možda je do moje mašine,mada ne vjerujem. Ranije sam kupovala ariel sa omekšivačem(2 u 1) i bila sam prezadovoljna. Čak i na 40 stepeni sve fleke spadnu,morat ću se vratiti na njega.
Ja sam nekako mišljenja, da mi u stvari kupujemo samo arielovu ambalažu,a unutra ko zna čiji deterdžent
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.1.2009 15:45:58
mamyca
Tweety za to ti je najbolji Ariel,makar po mojoj procjeni,jutros sam imala takav posao pa govorim iz prve ruke .Samo sto ih ja uvijek malo potopim u lavoru pa onda u masinu,a jutros mi je ovaj moj hairsuz napravio veliki devar po kuci ,i sad govorim hvala Arielu.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.1.2009 16:02:32
camm
IZVORNA PORUKA: tweety
Molila bi vas da mi kazete koji deterdzent skida "bebinu zutu stolicu" i naravno trebace mi kasnije za raznorazne fleke.Ja koristim Tide ali mi neopere bas da valja,vidi se opet blijedo-zuta fleka
ja sam to s venishom skidala uvjek nakvasim s njim i naspem u masinu malo venisha i spadalo je uvjek.
eh sad kazu da se pokvario venish ali probaj opet.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.1.2009 17:04:47
medavi
ima istine u ovome sto si napisala..nazalost kod nas je jos takva situacija da nam se nekontrolisu proizvoi koji ulaze u nasu zemlju, ali zato imamo dosta domacih proizvoda i to odlicnih! Evo ja sam po maminoj preporuci uzela da probam duel al nije ovaj s jorgovanom ili nesto...nego ono klasik i mogu vam rec da je super....sad saram od merixa do duela i tak...a omeksivac jos isti ornel bijeli..moze i lila ili roze...svi su mi super...
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.5.2009 11:20:19
Anoniman
Ja izbjegavam koristiti proizvode P&G....Naravno, ne mogu izbjeci Blend-a-med, a ostalo stavrno NECU da kupujem. Kupujem najcesce Fax, ali znam kupiti i Bioactiv, Merix. Sad zadnji put kupila sam DM-ov tecni deterdz. od aloje...ali nisam bas zadovoljna.Nije bas da opere svaku fleku. Ali zato super mirise. Omeksivac sada ne koristim, ali uz Fax i Bioactiv koristim DMov rozi...Predivno mirise.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.5.2009 13:43:05
mamana
Ja koristim isključivo P&G proizvode Ariel,Lenor, Pampers pelene i važne maramice,Blend-a-med za nas,a Oral B kaladon i četkicu za djete) i prezadovoljna sam njihovim kvalitetom. Sa Arielom osvijetljive stvari perem na 30 i nikad mi nije ostala nijedna flekica, a znate koliko ih ima kad su djeca mala i kakve sve vrste mogu biti.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.5.2009 14:18:14
mama_debeljuca
Ja koristim Ariel pro-zim 7 i Lenor žuti, zadovoljna sam. Mada nekada stvarno, kao da pakuju nešto drugo u arielovoj ambalaži, gipsira se u ladici za deterdžent, lijepo se namučim dok to očistim. Dobar mi je i Tide, ali se isto zna zagipsirat. Za crni i šareni veš koristim Pervol.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.5.2009 14:26:34
bubuli
koristimo sve isto...ariel i zuti lenor i pervol... najgore mi je sto nijedan detrdzent nije kvalitetan...svi imaju tog gipsa u sebi...ostane u masini i poslije kad perem sareni ves povuce voda i znaju nekad biti bijele mrlje po odjeci u boji eeee to mrzim
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.5.2009 14:28:26
emma.L
Kupujemo Tide i zadovoljna sam. DM Sensitive omekšivač mi je super, i njihov tečni sapun za ostranjivanje mrlja. Emi još kupujemo Chicco omekšivač, ali mislim da ćemo uskoro prestati s tim. DM ima i tekući deterdžent za crnu odjeću i pokazao mi se kao dobar.