|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
5.9.2013 11:05:25   
veeseelaa
mada je menii Latifa kul, al svi nešto neeee na to

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1751
5.9.2013 11:05:38   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Zara( ali ne otegnuto Zaaara) ima skoro na svakom cosku...i meni je lijepo

stvarno?
e jbg

pa šta fali. Meni to nije presudno, ako mi se sviđa, neka se i svaka druga tako zove.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 1752
5.9.2013 11:06:38   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: salmy

Ajlin je user posted image

meni se svidjelo tada kad sam bila trudna zenska imena Ajsa, Aleyna Leena , Soraya , Lejla , bas su mi bili ono u izboru al nedade mi se hahahahaha i da Umihana

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1753
5.9.2013 11:06:41   
many
Ajla

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1754
5.9.2013 11:07:02   
Bebica11
Joj ne mogu ni ovih imena iz turskih saFunjarauser posted image al valjda 1000 ljudi 1000 cudi

Kod nas ce biti aBd Ismail Ali

a moj odabir ako bude cura je Ehlimana (ar. vjernica), ili Umama (bila unuka Poslanika saws koju je najvise volio)

< Poruku je uredio Bebica11 -- 5.9.2013 11:08:43 >

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1755
5.9.2013 11:07:21   
Mirkica
Jusuf je prelijepo ime

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 1756
5.9.2013 11:08:29   
veeseelaa
Joj ne mogu ni ovih imena iz turskih saFunjarauser posted image al valjda 1000 ljudi 1000 cudi

a koja su to? ja sam samo gledala Sulejmana

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1757
5.9.2013 11:09:24   
Bebica11

ma ovo Ajlinuser posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 1758
5.9.2013 11:09:57   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: MicoTico

stvarno?
e jbg

pa šta fali. Meni to nije presudno, ako mi se sviđa, neka se i svaka druga tako zove.

znam ali...
u vrtiću moje Ajše imaju u grupi tri Sare, oa ih onda svi čak i djeca oslovljavaju sa prezimenom
npr ne bi nešto takvo
eto iako je Ajša često ime (ne baš u periodu kad ja dadoh) nekako se u raji potrefi samo ona.... mada.... baš je često

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1759
5.9.2013 11:10:40   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Bebica11

ne znam za tu ulogu
ja znam ejdnu curu koja je prije 7-8 godina ime promijenila u Ajlinuser posted image ja tad prvi put čula za isto

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1760
5.9.2013 11:11:00   
canim

I ja se pitam bas koja su to iz turskih saFunjara user posted image ... a vecina njih nose imena koja su godinama zastupljena na nasim prostorima.

Neposredna veza do poruke: 1761
5.9.2013 11:11:06   
Bebica11

stvarno?
e jbg

znam ali...
u vrtiću moje Ajše imaju u grupi tri Sare, oa ih onda svi čak i djeca oslovljavaju sa prezimenom
npr ne bi nešto takvo

eto iako je Ajša često ime (ne baš u periodu kad ja dadoh) nekako se u raji potrefi samo ona.... mada.... baš je često

pa jest upravu si, bas nekako cudno malo dijete da zovu po prezimenu, ime gubi na ljepoti i vrijednostiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1762
5.9.2013 11:12:51   
Mirkica
odoh ja s ove teme d ane bih dobila zelju user posted image user posted image user posted image a sad bi bio red na mene i posel tri sina red na curicu ajjjj tako da bolje da ne mislim nego da bjezim s teme

BA 13.12.2008

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1763
5.9.2013 11:15:32   
Bebica11

ne znam za tu ulogu
ja znam ejdnu curu koja je prije 7-8 godina ime promijenila u Ajlinuser posted image ja tad prvi put čula za isto

Turska serija SON /KRAJ bilo ja mislim na FTV pa ja par onih epiz pregledala ne znam ni kakav je kraj, al bila ta neka Ajlin u glavnoj uloziuser posted image

Nece me ni zacuditi da sad krenu imena tipa Savas, Hurem, Onur itduser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1764
5.9.2013 11:15:45   
MicoTico
Moja curica ima počesto ime, a opet je jedina bila u vrtiću i u školi( u svom razredu) s tim imenom, a eto sinovo ime kod nas baš rijetko, upišemo ga u vrtić, kad sa njim u grupi još jedan dječak sa istim imenomuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1765
5.9.2013 11:16:13   
bamblbi
Lulu_08 sjećaš se 1 maja i imena Esmauser posted image
Ipak braco bira on kaže seka će se zvati Iman,
mm hoće Farah ili Zehra, a mene nikon ništa ne pitauser posted image
Na kraju će sigurno biti brat i ja ću da odredimuser posted image

16.03.2008 Mamina sreća
14.05.2013 user posted image

16.03.2008 T
20.01.2014 H

Neposredna veza do poruke: 1766
5.9.2013 11:22:20   
mum82
jusuf prelijepo ime,al mu znacenje koliko se ja sjecamuser posted image

ispravite me ako grijesim a i do mene je,meni bitno koje je znacenjeuser posted image

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu bamblbi)
Neposredna veza do poruke: 1767
5.9.2013 11:22:59   
canim
Muslimani na ovim prostorima nose imena koja su uglavnom porijeklom arapska ili turska, tako da mi je zalosno to ismijavanje davanju turskih imena, pa da sutra bude saFunica na arapskom i da neko nosi ime "iz tih serija" bilo bi jao uzasa!
Smjesan smo mi narod.

A sto se tice Ajlin, ja imam rodicu koja je starija od mene i nosi ime Ajlin, vjerovatno je u njeno vrijeme bila neka saFunica s tim imenom user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1768
5.9.2013 11:23:15   
ziki

stvarno?
e jbg

znam ali...
npr ne bi nešto takvo

pa jest upravu si, bas nekako cudno malo dijete da zovu po prezimenu, ime gubi na ljepoti i vrijednostiuser posted image

po čemu gubi. U grupi mog strijeg sina je mislim 4. djece sa istim imenom, i oni se oslovljavaju sa prezimenom, meni su skroz simpatični sa timuser posted image
naravno kad je samo jedan u blizini onda se zovu imenomuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1769
5.9.2013 11:25:37   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: canim

Muslimani na ovim prostorima nose imena koja su uglavnom porijeklom arapska ili turska, tako da mi je zalosno to ismijavanje davanju turskih imena, pa da sutra bude saFunica na arapskom i da neko nosi ime "iz tih serija" bilo bi jao uzasa!
Smjesan smo mi narod.

A sto se tice Ajlin, ja imam rodicu koja je starija od mene i nosi ime Ajlin, vjerovatno je u njeno vrijeme bila neka saFunica s tim imenom user posted image

ja da se nadovezem, mnogo mi se svidjaju turska imena, ima ih lijepih sa lijepim znacenjem, kako koja serija dolazi mora bar neko od uloga imati ime koje je meni lijepo, i sad zbog safunice da ne dam ime koje mi se svidja, taman poslauser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1770
5.9.2013 11:27:42   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Smjesan smo mi narod.

Ajlin je tek postalo "moderno" u zadnje vrijeme pa je to malo zacudno al hajdeuser posted image

ne znam odakle si porijeklom al evo ukucam npr Ajlin u google pretrazivac nema nijedne osobe kod nas, sve se odnose na licnosti iz Turske, "preminula glumica Ajlin...." itd pocininju clanci, ima doduse par muskica neki Ajlin Ahmic i sluser posted image

Al ne bih da ulazim u raspravu, svako ce opet odabrati sta mu se svidja naravno pa ko voli nek izvoli, ha jauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1771
5.9.2013 11:27:57   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: ziki

stvarno?
e jbg

znam ali...
npr ne bi nešto takvo

po čemu gubi. U grupi mog strijeg sina je mislim 4. djece sa istim imenom, i oni se oslovljavaju sa prezimenom, meni su skroz simpatični sa timuser posted image

jos samo da prije prezimena dodaju kolega ili kolegica user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1772
5.9.2013 11:32:05   
Mjeseceva Pratilja

imam u glavi eto ta imena i još jedno Zara.... al samo da mm potvrdui enko od njih.... baš me nervira jel ništa neće da kažeuser posted image

Joj, baš je lijepo, sviđa mi seuser posted image
Bona, otkad tebe briga šta će tm rećiuser posted image

Potpisujem. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1773
5.9.2013 11:32:16   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: ziki

stvarno?
e jbg

znam ali...
npr ne bi nešto takvo

jos samo da prije prezimena dodaju kolega ili kolegica user posted image

user posted image eh svastauser posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1774
5.9.2013 11:36:59   
gargamel
ja se moram nadovezat za ove serije, nisu ni sva imena u tim serijama muslimanska iako jesu turska, to sam cula od jednog efendije. a licno ne bi imala nista protiv da je moje ime turskog-arapskog-perzijskog porijekla, bar bi imalo neko znacenje, ovako ga nema. meni su ta imena it turskih serija jako lijepa, ali svakako mislim da ne treba pretjerivat.user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *