Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav svima...imala bih jedno pitanje ako iko moze da mi od prilike kaze sta bi moglo to da bude... Zadnja tri meseca radim na bebi kao sto sam vec i pisala i nista do sada nije bilo. Svakog meseca oko 16 dana pocinje pms..bubuljice koje mrzim , bolne grudi. Negde na sred ciklusa pocnu grudi da me bole i to traje oko 15 dana sve dok ne dobijem, a ovog meseca nisam dobila ni taj simptom, probadanje u krstima , a o apetitu da ne pricam, tek sto rucam , pojedem sve sa stola i prejedem se ja vec razmisljam sta bi opet jela..... Medjutim evo ja bi trebala da dobijem sada 9.8 a evo ni jedan jedini pms simptom , pa cak ni te proklete bubuljice koje mrzim a koje su mi medju prvim simptomi . Nisam imala cak ni pojacani apetit , ni bolne grudi koje osecam 15 dana mesecno , jedino sto osecam a to je jedva bas kada mirujem i gledam tv pa ne razmisljam ni o cemu drugom je to da mi kroz jajnik brzo proleti ostar bol kao munja sekundu jednu i nestane. Znaci nikakva upala i sl, jer se upala inace oseca konstatno. Osecam kao da mi je u donjem stomaku tj materici neki blago naduvan balon koji pucka...slicno pucanju u crevima ali tacno osecam da je u materici. Jednostavno nista ne prijatno,samo osecaj da sam svesna da imam taj organ tj matericu, konstantno je osecam. Takodje zadnjih par dana pogotovo danas je malo izrazajni sekret koji imam, kada se obrisem papirom na papiru ostaje rastegljiv providan sekret bez ikakvog mirisa...ja inace nikada nemam sekret cak ni u pms ni u ovulaciji. Osecam konstanto kao da mi neko blago mesa po zelucu .... malko sam vise gladna...nije povecan apetit vec bas glad osecam ...Ja inace sve ovo sto sam nabrojala nikada ne osecam i to nisu moji pms simptomi koje bi trebala da osecam zadnjih bar 10 dana a ne osecam ih. Moji pms simptomi su samo apetit, bolne grudi i bubuljice a sada nemam nista od toga. Da li moze neka od vas cura da mi kaze na sta moze da ukaze izostanak pms simptoma...inace da napomenem zadnjih sest meseci mi tacno na 29 pocinje m...redovnija nego kada sam bila devojka ....hvalal vam puno....
Ne znam sta da ti kazem osim da ti iskreno zelim da nas obradujes i kazes da si trudna. Strpi se jos koji dan da vidis hoces li dobiti pa nam se javi. Zelim ti sve najljepse
Među prvim znacima trudnoće su nabrekle grudi,i nevjerujem da taj simptom nebi imala da si trudna....to što opisuješ je vjerovatno neka upala ili promjena..
Ja se iskreno nadam da si trudna ali već biti to osjetila osim tog boluckanja i žigova,npr.stalna pospanost,nabrekle grudi,osjećaj kao kad imaš gripu ili prehladu....
Ovo zadnje ti iz iskustva moje dvije trudnoće prenosim,a iskreno se nadam da si trudna i svu sreću ti želim..
Ne moraju grudi biti bolne, napete, prosarane venama isl.,u dr.trudnoci uopste nisam taj simptom imala, tako da je sve individualno, kao sto su i trudnoce kod jedne zene razlicite.
Mene to najvise i buni. Ja sam se pre sest godina porodila. U toj trudnoci nisam imala apsolutno ni jedan jedini simptom ali ni jedan....i posle drugog meseca kada nisam dobila m uradila sam kucni test koji je pokayao poyitivno.....i yaista u meni je bila moja mala devojcica....tada me nisu ni grudi bolele, ni mucnna, ni akne, ni pospanost, ma nista , sta vise isla sam u teretanu i sve sasvim normanlno, jedino kada nisam dobila m pocela sam da sumnjam...a ovo sada mi je nekako cudno...svi moji pms simptomi koji me proganju 15 dana pre m su nestali a pojavilo se ovo novo...a za dva dana trebalo bi da dobijem ...a nista ne osecam cak ni ove moje gtrudi koje me inace muce svakog meseca
I inace zadnja tri meseca aktivno pokusavam da opet zatrudnim i nista se nije desilo jer sam bila bas preopterecena...poceo i moj m da misli da ga iskoriscavam samo zbog deteta....a zadnji mesec nisam ni razmisljala o trudnoci i ne znam da li sam vise od pet puta ista uradila na tome da zatrudnim...pa je imeni malo ne logicno da sam zatrudnela a samo pet sest puta sam pokusala....inace zadnjih pola godine ciklusi su mi bili redovni da ne mogu biti redovniji jer sam skinula neku kilazu i sada me cudi sto ovo ovako odjednom
Takodje bi jos i dodala da mi je danas 26 dan i trebala bi dobiti prekostura , naravno jos nemam ni jedan jedini simptom da cu dobiti jedino sto mi je po ceo dan temeratura 36,9...i ne znam da li je to normalno i na sta to moze da ukazuje....
Trudnoca od trudnoce se zaista razlikuje. Npr. kod mene u prvoj nije bilo nikakvih simptoma, kasnije mi se pocelo spavati, ali i to jer imam nizak tlak. Sad u drugoj prije nego sam saznala da sam trudna sam imala slicne zigove kroz jajnike, da se razumijemo to u mene se desava prije nego cu dobiti. Osim toga kucni test nije pokazao na dan neocekivane dvije crtice, vec tek dva dana poslije. Uglavnom sve je individualno, a ja ti od srca zelim da si trudna..
malaaa, teoretski bi bilo moguće, ako ti je ciklus recimo 28 dana, ovulacija bi trebala biti 17 (3. 8. + 14 dana = 17.8.), a to je bila subota. Nek me neko ispravi ako nisam u pravu. Ako ste već od četvrtka aktivni, onda bi bilo moguće da i ne dođe. Želim da ti se želja aBd ispuni.
Imam i ja jedno pitanje, kasni mi 2 dana, uradila test, rezultat pozitivan, odmah se vidjela i druga linija, pa me zanima, jel' moguće da nešto nije ok. Koliko mi je poznato test ne može biti lažno pozitivan, hoću reči nije moguće da je neki problem s testom Ima li potrebe da opet idem kupovati još jedan ili je to to ?
Imam i ja jedno pitanje, kasni mi 2 dana, uradila test, rezultat pozitivan, odmah se vidjela i druga linija, pa me zanima, jel' moguće da nešto nije ok. Koliko mi je poznato test ne može biti lažno pozitivan, hoću reči nije moguće da je neki problem s testom Ima li potrebe da opet idem kupovati još jedan ili je to to ?
ja sam imala blijedu crtu dan nakon izostanka,za 2 dana test ponovila i to je bilo to,vjerujem da si u nevjerici ali ja ti cestitam,trudna si
Čestitke...Ne moze biti lazno pozitivan... ...Trudna siiiii...Jupiiiiiiiiiiiii
Pozdrav ja se ispricavam sto pisem ovde ali pisem iz telef.i nisam mogla da nadjem gde da napisem ono sto zelim pa mislim da ne smeta ovde :) vidim da ovde ima mnogo slicni kao sto osecam i ja pa mislim da cce te mi pomoci :) ovako meni m stize redovno 25-26 proslog meseca bilo je na 17 ili 16 ne secam se tocno. Ovih 6-7 dana imam kratke i jake bolove u dnu stomaka bas kao i pms.. ali retko i mi je bilo mucnina.. ali danas je bbilo malo jace odnosno taman da se ispovracam i toliko nema nista posle neko vreme opet bolove u grudima. jeste... vidim da ima mnogo iskusnih ovde pa zelim da znam dali je moguce da sam trudna ili ima jos vremena dok ne dodje gospogica M :) nisam ni mallo iskusna u ove stvari zato pitam a test jeste mislila sam alli sramim se.... nadam se da ce mi neko reci dalli postoje sanse da jesam trudna. p.s. ispricavam se moje gramaticke greske ipak sam iz Mkd. pozdrav
Danas mi nesto cudno sa stomakom se desaje bolucka me dole na grudima mi se isticu plave linije apetit inace dobar ali sad pretjeran sedam dana posle odnosa za 8 - 10 dana treba da dobijem imam simptoma volila bi da je trudnoca u pitanju ali mislim da je rano jos pa sumnjam da sam se nahladila
Pozdrav cure :)! Ja Vas već dulje vrijeme čitam, sad se evo i javljam i nadam se da ću u skorije vrijeme moći i ja ovdje svoja iskustva pisati Moj dragi i ja od prije par mjeseci nije da još intenzivno radimo na bebi nego onako, 'što bude' . I nije ni bilo do sada ništa, nego smo se sada za vrijeme zadnje 1. i 3. dan , to je znači bilo 23. i 25.8. Inače sam ja nakon menge ono 'suha suha', a sada obrnuto +imam baš dosta žuti iscjedak ne znam, nisam nikada imala neku upalu i tome slično, niti me što boli pa da pitam vas za znak je to prerano ? mislim sad vidim dok vas čitam kakav sam ja još amater u tim stvarima i da, ciklus mi traje tako, između 23 i 26 dana
Hvala grožđe ! ma kod mene je problem što su tako od 23-26 dana, nekad se zalomi i kraće, pa je onda to meni teže odrediti točno , ali ok, za sada je to još sve opušteno, pa kad bude.... :)
< Poruku je uredio malena27 RR -- 26.9.2013 12:54:04 >