Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kasnimo, ali za lijepe želje nikad nije kasno- Bella, sretan ti rođendan, budi ponos svojoj mami Cam , ljube te Omar i mama
Mislim da je danas još jedan rođendan, nesanicin mlađi slavi prvi- pa neka mu je sretan rođendan, sve najljepše od Omara i njegove mame ( nadam se da nisam fulila dan, ne znam gdje je lista.. )
sretan i od mene rodjendan nesanicinom djecaku - ako mu je danas
upravo sam pregledala sve njene postove na temu datum rodjenja djeteta i sl teme i nema nijednog njenog posta gdje navodi da joj je djecaku danas rodjendan, tako da nije do mene
.Sa izvinjenjem ,ali sa iskrenom zeljom cestitam tvojoj maloj princezi Lauri rodjeni dan i da nam pozivi jos dugoo,dugo i uvijek bude sretna i zadovoljna!!!!
Opet sa izvinjenjem na kasnjenju, ali sa zeljom od srca maloj princezi Belli zelim sve najljepse na svijetu i da joj se sve zelje ostvare,da nam uvijek budes tako sretna i nasmijana.... Sretan rodjendan,zele ti tvoji drugari, Imran i Ammar,sa mamom!!!
Opet ja ,ali sa nenamjernim kasnjenjem, od srca zelim sretan prvi rodjendan malom djecaku,(Nesanicinom) da mu se sve zelje ostvare, da uvijek bude sretan i nasmijan Sretan rodjendan,zele drugariImran i Ammar sa svojom mamom....
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.