|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici
21.8.2013 10:47:13   
sanelaceca
A joj pa kada cemo stici sve zavrsiti......user posted image

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 901
21.8.2013 11:02:38   
Lady26
Nazovi upravu ili vrtic gdje ste konkurisali i pitaj user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 902
22.8.2013 16:23:18   
ninuska

IZVORNA PORUKA: sanelaceca

Da li neko zna,kada ce izaci spisak djece za vrtic koja su predala u augustu?hvalaaa

Izasao je spisak

Neposredna veza do poruke: 903
22.8.2013 16:43:17   
ladyblue RR
https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyY0xvVWxyWTUzc2c/edit?pli=1

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 904
25.8.2013 23:04:14   
bebaa
šta se otprilike nosi za bebu u jaslice.....da li su neophodne neke pape ili djeca šetaju u čarapicama.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 905
25.8.2013 23:06:51   
mama2009

IZVORNA PORUKA: bebaa

šta se otprilike nosi za bebu u jaslice.....da li su neophodne neke pape ili djeca šetaju u čarapicama.....user posted image

pape, rezevrna ternerkica, majica, pelene, sok, maramice...

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 906
25.8.2013 23:10:02   
bebaa

IZVORNA PORUKA: mama2009

pape, rezevrna ternerkica, majica, pelene, sok, maramice...

jesi ekspeditivna.......user posted image user posted image hvala ti puno......

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 907
25.8.2013 23:38:25   
sanelaceca
Hvalaaa na informacijama,divne ste,sad sam pogledala spisak i primljeni smoooo.jupiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 908
25.8.2013 23:47:22   
sretna_mama
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 909
25.8.2013 23:51:20   
ninuska
user posted image user posted image

<<kako se priblizava nekako me strah kako cemo to podnijeti. Kad je pitam hoce li u vrtic kaze da hoce, ali ide i mama

Neposredna veza do poruke: 910
26.8.2013 0:08:16   
sretna_mama
I mi prvi put krećemo..Kad pitam hoćemo li ići, kaže da tamo imaju djeca i tete, čuvaju djecu i igrat će se..

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 911
27.8.2013 0:04:48   
mminche
i mi krecemo u vrtic....malo me hvata panika jer moj Ajnur ne prica i ne zna reci zeli li ili ne :)

Mamin princ 18.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 912
27.8.2013 0:07:15   
ninuska

IZVORNA PORUKA: mminche

i mi krecemo u vrtic....malo me hvata panika jer moj Ajnur ne prica i ne zna reci zeli li ili ne :)

Djeca su nam par dana razlike :). Mene je strah zato sto ne da nepoznatim osobama da je dodirnu, a ne da ide s njima negdje.

(odgovor članu mminche)
Neposredna veza do poruke: 913
27.8.2013 0:12:12   
mminche
moj djecak hoce svima, i ne vjerujem da ce to biti problem...ali opet strah me navikavanja :) i voli djecu jako...ali je njeznica bojim se da ce ga tuci :)

Mamin princ 18.09.2011.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 914
27.8.2013 8:47:35   
dambolina
psihicki se pripremite na to da ce djeca vristati, plakati, cupati i sebe i vas prvih nekoliko dana, sedmica, mjeseci. Ne preuvelicavam nimalo, mom sinu je trebalo sigurno 3 mjeseca da se navikne i da bez urlikanja uopste napusti stan, a kamoli da udje u vrtic. Kcerka je imala histericne napade, lupanje glavom od sta stigne i promuklost jedno pola godine. Ja nisam imala puno izbora, pa smo to sve izgurali, nismo odustali od vrtica. Mnogi roditelji ne mogu da podnesu takvo plakanje djeteta i onda jednostavno ispisu djecu iz vrtica. Meni to nije bila opcija. Ja bih djecu ostavila tako u suzama, a onda se sunjala do prozora da vidim koliko dugo takav plac traje. To obicno ne bi dugo potrajalo i oni bi nastavili kao da se nista nije desilo. Sin je krenuo sa 14 mjeseci, a kcerka 2 godine. Kad su bili stariji, nisu htjeli ici iz vrtica... Sretno svima i naoruzajte se strpljenjem

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu mminche)
Neposredna veza do poruke: 915
27.8.2013 8:52:21   
bebaa
sve je to individualno,od djeteta do djeteta-od roditelja do roditelja.....moja prijateljica je malu odvela sa 12 mj. i ostavila....dijete nikad suze nije pustilo,mama jeste.....

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 916
27.8.2013 8:55:39   
emirita
ja tek juce uzela potvrdu, kontala danas produziti ugovor. valjda nece biti problema sto malo kasnimo?
jel neko imao islustva?

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 917
27.8.2013 8:59:37   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: ninuska

user posted image user posted image

<<kako se priblizava nekako me strah kako cemo to podnijeti. Kad je pitam hoce li u vrtic kaze da hoce, ali ide i mama

Tvoja bi samo mamu vodila, moja kaze, ide i mama i babo i tetka i dajdza....user posted image .Ja joj objasnjavam da mi moramo raditi, a ona na to kaze,,Radite u vrticu "user posted image user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 918
27.8.2013 8:59:56   
ninuska

IZVORNA PORUKA: dambolina

psihicki se pripremite na to da ce djeca vristati, plakati, cupati i sebe i vas prvih nekoliko dana, sedmica, mjeseci. Ne preuvelicavam nimalo, mom sinu je trebalo sigurno 3 mjeseca da se navikne i da bez urlikanja uopste napusti stan, a kamoli da udje u vrtic. Kcerka je imala histericne napade, lupanje glavom od sta stigne i promuklost jedno pola godine. Ja nisam imala puno izbora, pa smo to sve izgurali, nismo odustali od vrtica. Mnogi roditelji ne mogu da podnesu takvo plakanje djeteta i onda jednostavno ispisu djecu iz vrtica. Meni to nije bila opcija. Ja bih djecu ostavila tako u suzama, a onda se sunjala do prozora da vidim koliko dugo takav plac traje. To obicno ne bi dugo potrajalo i oni bi nastavili kao da se nista nije desilo. Sin je krenuo sa 14 mjeseci, a kcerka 2 godine. Kad su bili stariji, nisu htjeli ici iz vrtica... Sretno svima i naoruzajte se strpljenjem

To mi svi kazu, ali meni je vec muka. Problem je sto ja imam izbor, ne radim i zato me strah da ce me proganjati misao sta radim djetetu, a ja u kuci. A, znam da ce kasnije jedva cekati u vrtic da se druzi sa djecicom

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 919
27.8.2013 9:05:11   
bebaa
ja lično nemam ama baš nikakvog izbora...svi naši bliži i dalji su na različitim krejevima države....tetu nebi ni u ludilu tako da smo se pomirili sa činjenicom da će biti možda malo teško u startu....mi prihvatili i šta sad....tamo mu može biti samo dobro,proći će i krizni period,naučiće da se igra s drugima,da sam jede,da poštuje autoritet......neće ga sigurno ničim lošim naučiti........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 920
27.8.2013 9:06:56   
ninuska
shvacam ja tebe, sve je to ok,, normalnoali ja kazem za sebe jer imam izbor

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 921
27.8.2013 9:07:35   
zumbulcica

sve je to individualno,od djeteta do djeteta-od roditelja do roditelja.....moja prijateljica je malu odvela sa 12 mj. i ostavila....dijete nikad suze nije pustilo,mama jeste.....

Kad su manji, nisu ni svjesni sta ih je snaslouser posted image .A nama roditeljima je u s svakom slucaju tesko.Moja djevojcica se prvi put susrela sa vrticem kad je imala godinu i pol, isla je kratko i mogu reci da se brzo privikla.E problem je sto vec duze vrijeme ne ide u vrtic, sad je stariaj,bezobraznija...i mislim da ce nam ovaj polazak u vrtic mnogo teze pasti.

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 922
27.8.2013 9:10:56   
bebaa
moj će krenuti sa 11 mj. nema pojma ni šta se dešava......grdna rano.....a ja se tješim da sam ko stijena...e bum vidjeli.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 923
27.8.2013 9:14:18   
bebaa
eh da da vas pitam....juče pričala s jednom tetom koja radi u jaslicama ali ne našim nažalost....ona traži npr. da se sve dječije stvari obilježe imenom,čak i na pelenama napisati na svaku pojedinačno ime.......na flašicu dole na dnu staviti lakom za nokte ime i prvo slovo prezimena.....komplet dječija presvlaka,cuca za svaki slučaj mada ona mom nije predmet interesovanja.....user posted image ....pape....cijelo paklo vlažnih maramica,krema.......
da li vi poznajete ta pravila i jesu li svugdje ista.....

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 924
27.8.2013 9:16:54   
ninuska
i kod nas se mora nositi rezervna odjeca, a to sa inicijale nije losa ideja, cisto da ne pomijdaju stvari obzirom da ima puno djece.
Cucu ti ne bih savjetovala ako bas ne moras da je nosis zbog bolestina, jer ce je druga djeca uizimati

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *