|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
3.1.2009 11:35:43   
Anoniman
Hvala vam, bas sam nekako sretna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nesanica)
  Neposredna veza do poruke: 276
3.1.2009 13:19:24   
jasmina_mm
cestitke i od mene malom Davudu

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 277
3.1.2009 14:50:02   
mišur
Ja sam svom Luki jutros napipala prvi zubićuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zadnjih par dana se budio često po noći, nije palako, nego se prevrtao po sto puta, nikako da se namjesti...
I ja jutros stavim prst da opipam, kad ono moj prvi zubić...
Baš sam sretna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 278
3.1.2009 15:09:15   
Mimi22

user posted image
sretno i tako lako i sa drugim zubicima

David sonceto na mama

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 279
3.1.2009 15:17:50   
Romali
Čestitke i Luki user posted image user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Mimi22)
Neposredna veza do poruke: 280
4.1.2009 7:18:33   
mamyca
Cestitke Luki.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 281
4.1.2009 10:20:18   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image  Bravo Lukauser posted image user posted image user posted image
Da ostali bezbolno niknu.....

(odgovor članu mamyca)
  Neposredna veza do poruke: 282
4.1.2009 10:25:34   
andji
Bravo za Luku i njegove prve zubićeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 283
4.1.2009 10:56:30   
mišur
Hvala, drage moje...

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 284
4.1.2009 11:40:00   
Anoniman
cestitam malim zubatima... Moja djevojcica ima malo vise od cetiri mjeseca i posljednjih dana joj tece iz usta kao iz cesme, trpa unutra i sto treba i sto ne treba, nervozna je, oduzima se kad joj glodalicom trljamo desni.
Mozda umisljam, ali kao da joj se bijeli pod povrsinom desni.user posted image Nekako mi rano, ali sinoc sam cak i sanjala da su joj se pojavila donja dva zubica.user posted image

(odgovor članu mišur)
  Neposredna veza do poruke: 285
4.1.2009 11:44:46   
Romali
Shee, nije rano, vjeruj mi. Mom bembi su prva dva nikla baš kad je imao koliko i tvoja bembolinauser posted image user posted image . To je nešto do kilaže user posted image user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 286
4.1.2009 12:22:03   
Anoniman
cestitke Luki i Davudu user posted image user posted image user posted image a i mamama naravno user posted image user posted image

shee.. i moja bali vec odavno, stalno je brisem oko usta, ruke su joj uvijek mokre od pljuvacke, non stop prsce s ustima, trpa sve, ama bas sve sta joj pod ruke dodje... i ovako vec mjesec i vise.. a od zubica jos nista user posted image
umisaljala sam i ja sebi tako, reko eno se bijeli nesto, sad ce to user posted image kad ono nista user posted image
moguce je da se pojave, to je tacno, samo se nemoj razocarati ako budes cekala malo duze.. sve je to normalno user posted image

(odgovor članu Romali)
  Neposredna veza do poruke: 287
4.1.2009 12:24:10   
Anoniman
Ne mora da znaci. Davud je poceo pljuvat u trecem mjesecu i tek sad zubic. To je individualno.
A sad da je rano, ne mora da znaci jer ima djece koja dobiju zubic u 3. i 4. mjesecu. Moja kcerka je dobila zubic kad je napunila 8 a eto davud sa nepunih 7 mjeseci.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 288
4.1.2009 12:28:24   
Anoniman
jao romali, moze biti!:)
a dino, sinoc sam joj tri majce promijenila...
Ma nema veze ako budem cekala, samo me brine ona, kako ce se muciti... Ako  potraje ova nervoza, preci ce joj u naviku.user posted image
A cak ima i rijetku stolicu, ali ne znam je li od toga ili jos uvijek izbacuje slajm od kasljanja koje imala prije desetak dana.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 289
4.1.2009 21:34:12   
mamina princeza
mi vec puna 2 mjeseca dzelilu ne mozemo ostaviti bez siperka i to onog sa najlonom s donke strane. toliko bali...a tokom dana promjenim milion siperaka. zube trazim vec dva mjeseca...hihi jos ih nema ...tako da to uopste nije siguran znak tako se to moze oduuuziti...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 290
4.1.2009 21:38:40   
aammina
ja deveram sad sa zubima,prva donja dva nismo osjetili zato smo sad za novu godinu,dever dunjaluk imali,nikli nam gornji,vide se i jedinice i dvice user posted image user posted image user posted image
ali se pravo isplakalauser posted image user posted image user posted image a nemozemo joj pomoci

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 291
4.1.2009 22:02:31   
mamyca
Bravo za malu curicu i da joj ostali zubici niknu sto bezbolnijeuser posted image user posted image .

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu aammina)
Neposredna veza do poruke: 292
4.1.2009 22:13:50   
aammina
hvala,hvala tvoj sin je samo malo prije rodjen,moja esma je 23.4 2008

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 293
4.1.2009 22:23:26   
anitaMO
aammina ista stvar i kod nas.ispati mi se dijete.glodje sta stigne.sad je na komodu presla.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu aammina)
Neposredna veza do poruke: 294
4.1.2009 22:25:40   
aammina
moja u hodalici pa kad zalozi sto,u visini joj pa joj pase,sve otiske ostavlja.svoje prve otiske zubicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 295
4.1.2009 22:28:46   
anitaMO
jao nam djece,ja se valjam svojoj od smijeha sta ona radi.ladice otvara pa sjedne u nju.a da vidis kako plese.vidilo dijete na pinku.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu aammina)
Neposredna veza do poruke: 296
4.1.2009 22:38:25   
aammina
ma slatkica,ona je velika cura,sutra joj godina jel da .nek je zdrava i ziva svojoj majciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sutra idu cestitke

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 297
4.1.2009 22:44:07   
mamyca

IZVORNA PORUKA: aammina

moja u hodalici pa kad zalozi sto,u visini joj pa joj pase,sve otiske ostavlja.svoje prve otiske zubicauser posted image user posted image user posted image

Tako i moj radiuser posted image user posted image a najvise se otisci zuba vide na meniuser posted image user posted image .

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu aammina)
Neposredna veza do poruke: 298
6.1.2009 21:30:57   
mivica
E hB, konacno smo dobili prvi zubic, ali i dalje je mala nervoza, izgleda da ce brzo i drugi, zabijelilo mu se bas kraj tog jednog zubica user posted image !!!

Bakir, 21.06.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 299
6.1.2009 21:39:26   
mamina cura
user posted image user posted image user posted image  Cestitam na prvom zubicu.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *