Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.8.2013 10:13:04
Emmy
Molim drage forumašiče koje se razumiju i koje imaju iskustva za malu pomoć.
Dijete je primljeno u vrtić pri JU Djeca Sarajeva (ime objavljeno na spisku).
Kada sam nazvala da provjerim šta mi je potrebno za potpisivanje ugovora (lične karte roditelja na uvid i ljekarsko uvjerenje ne starije od mjesec dana) rečeno mi je da je potpisivanje ugovora predviđeno u periodu od12.-23.08. (upravo period kada smo na godišnjem odmoru) po nalogu direktorice. Kada sam pitala da li mogu ranije, rekli su da ne može, ali navodno ne bi trebao biti problem ni u zadnjoj sedmici augusta. Ja sam planirala otići odmah 26.08 (do tada bih završla ljekarsko), međutim bojim se da ne izgubimo mjesto. Ne bih voljela da mi se odmor pretvori u neizvjesnost, a nemam mogućnost pomjeranja, jer smo odmor planirali početkom godine, nisam pretpostavila da ću se pored svih morati i administraciji prilagođavati. Ima li neko iskustva s njima, koliko su susretljivi, fleksibilni, itd.? Hvala...........
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.8.2013 12:28:43
Emmy
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
pa jesu fleksibilni, mozda nazovi u vrtic gdje ces potpisivati i najavi, i onda kad se vratis reci najavila sam, mislim da nece biti problema
Hvala ti majo, ma zvala sam upravo njih, jer ugovor potpisujem u vrtiću koji je administrativno sjedište za taj naš, ali kako sam shvatila neće da se obavezuju tipa da zapišu ime i sl., rekli su mislimo da ne bi trebao biti problem, ali kako sam control freak, ovo mislimo me zabrinulo. U svakom slučaju ću riskirati, zakasniti taj jedan dan, jer nemam druge opcije, nešto se kontam kako druga djeca kad se upisuju tokom cijele godine, valjda neću biti izolovan slučaj....
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.8.2013 12:34:04
chuci
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Pa koji su to vrtici u okviru JU?
mi nismo mogli upasti sredinom godine niti na dobrinji niti na mojmilu u državni. još nam ona tamo teta rekla ako imate koga ... ali dobrinja ima doista mnogo djece i velika je gužva
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.8.2013 12:43:17
hanabanana
IZVORNA PORUKA: chuci
mi nismo mogli upasti sredinom godine niti na dobrinji niti na mojmilu u državni. još nam ona tamo teta rekla ako imate koga ... ali dobrinja ima doista mnogo djece i velika je gužva
Ako je na Dobrinji onaj što se nalazi u nekadašnjim poslovnim prostorima, bolje što niste upali. Što se tiče Mojmila, da li je to onaj vrtić " Dječiji grad " ili tako nekako?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.8.2013 15:07:50
bebaa
Ako je na Dobrinji onaj što se nalazi u nekadašnjim poslovnim prostorima, bolje što niste upali. Što se tiče Mojmila, da li je to onaj vrtić " Dječiji grad " ili tako nekako?
kažu da je u ovom velika vlaga...tako sam čula.....
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 8.8.2013 0:25:45
selebriti
Ako je na Dobrinji onaj što se nalazi u nekadašnjim poslovnim prostorima, bolje što niste upali.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 19.8.2013 15:02:56
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi
da upitam trebali sutra ici vaditi bris za vrtic al cura ko nesto kise i slini ima li to ikakve veze
Jos bolje, ako ima kakva baja bris ce pokazati i primit ce terapiju i rijesiti se Ali ne mora znaciti, L je jednom radila bris poslije prehlade i upalce grla, slinila je i bris je bio uredan...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 19.8.2013 15:50:03
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi
e super ma bili smo na odmoru pa nismo mogli ranije ovako nam je knap jel frka ako zakasnimo koji dan s upisom
Bris ti ne treba za obnovu ugovora, tako nemoj ga ni cekati...jer je rok do petka Samo potvrdu o izmirenim obavezama i LK... Ljekarsko moras imati 01.09. ili ce vratiti curicu kuci