|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
15.8.2013 10:39:03   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Hannica

Sweety ti si bas visoka,tebi je i 60 kg malo.user posted image

Ja sam 170cm i sa 60kg sam k'o stapic... 63-65 je meni idealno...ali sa ovih 7x (biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip cenzurisano zbog radi djece user posted image ) kg samo k'o tenk user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6076
15.8.2013 10:41:23   
Hannica
Ah,zaboravila sam napomenuti da sam pocela piti limun s toplom vodom na taste,a pijem i mnogo vode u toku dana,min 2 l,skinula sam aplikaciju na mob-u pa pratim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6077
15.8.2013 10:42:19   
MicoTico
Ma kontam je (djelomično) sweet insanity. Nismo svi iste građe pa da nam na istu visinu iste kile odgovaraju, ali meni baš , baš malo zvuči 57 kg na 176 cm visineuser posted image (ako sam dobro skontala ona bi do te kilaže mršala)

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6078
15.8.2013 10:43:28   
MicoTico

Ah,zaboravila sam napomenuti da sam pocela piti limun s toplom vodom na taste,a pijem i mnogo vode u toku dana,min 2 l,skinula sam aplikaciju na mob-u pa pratim.user posted image

Ja pijem svako jutro 2 čaše mlake vode i riješila sam problem sa probavom tj sa stolicom (inače baš muku mučim sa tim). 

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6079
   [Obrisana poruka]
15.8.2013 10:44:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6080
15.8.2013 10:46:48   
sweet insanity

Kada bi me vidjela ne bi mislila takouser posted image Nije to do kompleksa nego jednostavno visina i tezina po meni nisu jedini faktori. Gradja je jako bitna. I 60 kg na moju građu je celulit, ogromna guza, slauf kad obucem farmerke, a sike narasle tek toliko da se vidi da sam zenskouser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6081
15.8.2013 10:47:44   
anidla
zdravo zene....

ja sam skinula 5 kg, imam jos 5 :)

od septembra cu opet na zumbu, a do tada vozim biciklo na posao i nazad (10 kilometara dnevno), izbacila sam veceru i slatkise a i kruh...ostalo sve njopam....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6082
15.8.2013 11:06:24   
veki_aki
anidla mislim da radis idealnu dijetuuser posted image brzo ce to dole
A sto se tice kila i gradje..to je sve individualno...nije svima to sve isto rasporedjeno niti su svima kosti iste, a ako cemo iskreno nemamo svi ni isti ukus, ja zelim smrsati, al isto tako zelim i guzu i sike, i ne zelim bas misice neke, a dosta cura boluje za plocicama na stomaku, meni to nije zenstveno i tako...prije trudnoca kilaza mi se kretala52-53, sad mislim da je skroz ok da dodjem do 58, ni kilu dole.A i mm ne voli zgoljavice, tako da ni ne urim previseuser posted image
Vama svima sretno u mrsanju i smrsajte onoliko koliko vi zeliteuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 6083
15.8.2013 11:10:01   
Hannica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma kontam je (djelomično) sweet insanity. Nismo svi iste građe pa da nam na istu visinu iste kile odgovaraju, ali meni baš , baš malo zvuči 57 kg na 176 cm visineuser posted image (ako sam dobro skontala ona bi do te kilaže mršala)

Ja sam sk gradje kao i sweety,imam sitne kosti i sa 60 kg bad imsm puno sala,sva sam mecava.user posted image Mozda se to ne vidi na prvi pogled ali ja vidim,sve kipi iz hlaca,kod mene guza nije problem,kad imam visks kg bude taman,ali stomak mi iskoci,i oko struka salo se nakupi,a meni je to nesto najruznije kad vidim. Ja sam visoka 170 -172 kako ko izmjeri,a zelim da mrsam do 55-56 kg,to je moja idealna tezina.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6084
15.8.2013 11:12:48   
MicoTico
Ma i meni je ova moja sad što sam dostigla idealna, iako bih trebala još koju kilu da se udebljam po "tamo nekim pravilima".
I ja sam sitnije građe. Samo meni stomak nije problematičan nikad bio, meni zadnjica vazda povelika. Evo i sad nije za zanemaritiuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6085
15.8.2013 11:13:54   
Hannica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Kada bi me vidjela ne bi mislila takouser posted image Nije to do kompleksa nego jednostavno visina i tezina po meni nisu jedini faktori. Gradja je jako bitna. I 60 kg na moju građu je celulit, ogromna guza, slauf kad obucem farmerke, a sike narasle tek toliko da se vidi da sam zenskouser posted image

Vidjela sam na fb.user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6086
15.8.2013 11:18:23   
Hannica

Ma i meni je ova moja sad što sam dostigla idealna, iako bih trebala još koju kilu da se udebljam po "tamo nekim pravilima".
I ja sam sitnije građe. Samo meni stomak nije problematičan nikad bio, meni zadnjica vazda povelika. Evo i sad nije za zanemaritiuser posted image

Hajd ti nama otkrij koliko imas kg,bas me zanima.user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6087
15.8.2013 11:20:53   
Ninushka
Jao žene plačem! Pa ovdje uopšte nema ''debelih'' a sve mršateuser posted image Sve ste k''o avion user posted image Dobro, šalim se, znam da svako zna s koliko se kg najbolje osjeća. Ja ću vam se pridružiti tek dok dojenjem istopim njoš nekoliko kg da ne prijavljjem veliku cifru, pa ću krenuti lagano, onako, po svom user posted image

Visoka oko 165, idealna, ali i nemoguća misija je 60kg, pa bar do 63, 64 bi bilo super.

< Poruku je uredio Ninushka -- 15.8.2013 11:21:33 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6088
15.8.2013 11:23:35   
MicoTico

Ma ne krijem ja,čak štaviše , drago mi što je tako.
Jutros se vagala 54,1 kg, 168 cm visine.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6089
   [Obrisana poruka]
15.8.2013 11:24:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ninushka)
  Neposredna veza do poruke: 6090
15.8.2013 11:31:23   
Ninushka

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Jao žene plačem! Pa ovdje uopšte nema ''debelih'' a sve mršateuser posted image Sve ste k''o avion user posted image Dobro, šalim se, znam da svako zna s koliko se kg najbolje osjeća. Ja ću vam se pridružiti tek dok dojenjem istopim njoš nekoliko kg da ne prijavljjem veliku cifru, pa ću krenuti lagano, onako, po svom user posted image

Visoka oko 165, idealna, ali i nemoguća misija je 60kg, pa bar do 63, 64 bi bilo super.

I ja kontam....ja ovdje ko burek u svemiru...sve oko mene mršavo user posted image

Daj ne zezaj, i ti spadaš u ove mršavice. Ženo pa na tebi se uopšte ne vidi ovih 68. (je l' ono ti reče 68?) Ja se porodila i opet imam tačno onoliko kg koliko sam imala kad sam sa Srđanom otišla na porod user posted image Al' sam opet k'o med user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6091
   [Obrisana poruka]
15.8.2013 11:34:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ninushka)
  Neposredna veza do poruke: 6092
15.8.2013 11:37:59   
Ninushka

Jašta si...sad će to Dunja popapatiuser posted image

Ma laganini...izbaci sve od čega mlijeko ionako nema koristi...tipa slatkiši, kruh...i pij vodu umjesto soka i mlijeka.
A Dunja će se pobrinuti za ostalo.

Ja zbog kičme moram na mršanje...a i na pilates uskoro.user posted image

Uh ženo rado bih ja da mogu. Sokove i ne pijem, hljeb isto slabo, ali mene ubiše slatkiši. Mada moraću uvesti stroge rezove pa kud puklo da puklo... Samo sad idu babine, kolači i co... aja da ne pojedem min 2 ne bih bila ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 6093
15.8.2013 11:38:53   
Ninushka
A ovo za mlijeko, pa zar i lijeko da izbjegavamuser posted image

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 6094
   [Obrisana poruka]
15.8.2013 11:45:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ninushka)
  Neposredna veza do poruke: 6095
15.8.2013 11:50:15   
Ninushka
Pijem ga uz Divku i uz musli nikako drugačije. Znam da može nasmetati, ali pila sam tako u malim količinama i dok sam S. dojila. Doduše imao je grčeve ali... A Divku ne mogu bez mlijeka, a pijem je jer je dobra za dojilje...

Neposredna veza do poruke: 6096
15.8.2013 11:52:26   
Lady26

Mlijeko izbjegavaj svakako jer moze Dunji nasmetati...laktoza je jaka za njihov trbuščić.

Stvarno?Da prenesem prijateljici...curicu bas muce grcici...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6097
   [Obrisana poruka]
15.8.2013 11:56:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6098
15.8.2013 11:58:01   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

Mlijeko izbjegavaj svakako jer moze Dunji nasmetati...laktoza je jaka za njihov trbuščić.

Stvarno?Da prenesem prijateljici...curicu bas muce grcici...

Da, kravlje mlijeko može uzrokovati grčiće.
Ja ga pijem samo u kahvi...i to vrlo-vrlo malo...ono samo da zabijeli user posted image

Ja ga inace slabo pijem, sto rece samo u kafi, eventualno nekad uz dorucak malu solju....Pa tako i dok sam dojila, ali nisam znala da moze naskoditi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6099
15.8.2013 11:59:10   
ada_

Ma ne krijem ja,čak štaviše , drago mi što je tako.
Jutros se vagala 54,1 kg, 168 cm visine.

isto sam visoka a kad sam imala (nekad davnooo)ovu kilazu bila sam ko stapic i ne bih vise nikad isla do te mjere...
ja se ubih od ovih kila ne znam ni sto svratih na ovu temu samo nabijam komplekse user posted image svoje kile ne smijem ni spomenuti izgledam ko slon user posted image

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *