|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
13.8.2013 13:45:52   
new mama
Nije mi prosla poruka nesto,uglavnom trebao bi mi kontakt za Gradac ili Drvenike,ako neko ima da mi poslje na PP,apartman me interesuje...user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 4401
13.8.2013 13:48:56   
mamina princeza
gdje im ataj veci konzum ... metkovic? ili gdje na putu za makrsku . i gdje ako je u metkovicu .?ja samo tamo znam merkator jel tu ili negdje drugo :) da se pripremim na vrijeme. mi idemo ako Bog da 1. septembra.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 4402
13.8.2013 13:51:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje im ataj veci konzum ... metkovic? ili gdje na putu za makrsku . i gdje ako je u metkovicu .?ja samo tamo znam merkator jel tu ili negdje drugo :) da se pripremim na vrijeme. mi idemo ako Bog da 1. septembra.

konzum u metkoviću odmah preko puta pijace...prođeš merkator ...i gledaš istu stranu gdje i on

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4403
13.8.2013 13:53:38   
teacher75

bolje ti je svrati u lidl, on je jetiniji a isto je u metkovicima. imas putokaze i usput je

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 4404
13.8.2013 14:02:50   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

konzum u metkoviću odmah preko puta pijace...prođeš merkator ...i gledaš istu stranu gdje i on

kad bi znala gdje pijaca al hajde ako je na glavnoj ulici naci cu ...a lidl je isto tu negdje ...jo jmi budemo uviejk nekako najnervoznije u metkovicu ne znam sto valjda cekas na granici djeca se probude ako su spavala i tu pocinje nervoza :) zato uvijek sve planove koj eimam s metkovicem promjenim hehe ... hajd valjda cu pronaci... ako je jeftinije onda s evala i ispalti malo istrpiti nervozu :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4405
13.8.2013 14:05:59   
Hanady RR

kad bi znala gdje pijaca al hajde ako je na glavnoj ulici naci cu ...a lidl je isto tu negdje ...jo jmi budemo uviejk nekako najnervoznije u metkovicu ne znam sto valjda cekas na granici djeca se probude ako su spavala i tu pocinje nervoza :) zato uvijek sve planove koj eimam s metkovicem promjenim hehe ... hajd valjda cu pronaci... ako je jeftinije onda s evala i ispalti malo istrpiti nervozu :)

pređeš granicu ideš glavnom cestom...kad porđeš merkator gledaj na lijevu stranu malo nakon njega je konzum...ima ulaz ulica siđe se dole...a preko puta je ulaz u pijacu vdijet ćeš stolove i ostalo...

moje sikutvo u ovom smislu je iz 6 mjeseca ove godine i konzum je bio jeftiniji do lid-a
imao veći izbor namjernica nama potrebnih...
K* proizvodi su jako povoljni i ima ih baš dosta dole po super povoljnim cjenama...
a povrat poreza s anjima nije mi bio poblematičan

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4406
13.8.2013 14:40:46   
teacher75
nisam ulazila u njihov konzum al mi je drugarica koja ima kucu na moru i stalno ide tamo rekla da oni kupuju u lidlu i da je tamo najjeftinijeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 4407
13.8.2013 14:53:40   
mamina princeza
hanady sto se tice povrata poreza imal nesto posebno kako to ide? posto cu sigurno dole potrositi 100 KM na namirnice i dodatne gluposti koje uz to idu ako vec udjem onda mi nije za baciti njihov PDV jel tako? :) i gdje se vrsi povrat ...mozda si pisala ranije al hajd ponovi molim te :9

< Poruku je uredio mamina princeza -- 13.8.2013 14:56:39 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4408
13.8.2013 17:40:12   
teacher75

hanady sto se tice povrata poreza imal nesto posebno kako to ide? posto cu sigurno dole potrositi 100 KM na namirnice i dodatne gluposti koje uz to idu ako vec udjem onda mi nije za baciti njihov PDV jel tako? :) i gdje se vrsi povrat ...mozda si pisala ranije al hajd ponovi molim te :9

ja za boravila na taj povrat a potrosili smo oko 100 kmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4409
13.8.2013 21:31:27   
magbi
ima li iko broj apartmana u zadru zaton mjestasce

Neposredna veza do poruke: 4410
13.8.2013 23:29:18   
salmy

IZVORNA PORUKA: teacher75

nisam ulazila u njihov konzum al mi je drugarica koja ima kucu na moru i stalno ide tamo rekla da oni kupuju u lidlu i da je tamo najjeftinijeuser posted image

Lidl je puno jeftiniji..i Getro...uglavnom tu kupimo sta nam fali

Neposredna veza do poruke: 4411
13.8.2013 23:31:34   
salmy

Povrat poreza mozes uzeti,s tim da u toj prodavnici potrosis odmah oko 250 KM...mi pitali prosli put

Neposredna veza do poruke: 4412
13.8.2013 23:31:41   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja za boravila na taj povrat a potrosili smo oko 100 kmuser posted image

najamanje 740 KN mora se potrošiti to je 200 Km...

ja obišla i lidl i konzum sa digitronom...
znači namjernice koje sma ja kupovala jeftinije bile u konzumu tada...

princezo pitaš na kasi, daju ti popunjen formular i sve objasne

< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.8.2013 23:32:15 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4413
14.8.2013 14:17:23   
niki83
Ima li neko provjeren kontakt u Neumu, negdje sa privatnom plazom i sl.?

N&N

Neposredna veza do poruke: 4414
14.8.2013 14:20:50   
minja_
Treba li pOnemoc mm ako sa kcerkom prelazim granicu, ona ima pasos.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 4415
14.8.2013 14:23:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: minja_

da...opštinska

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 4416
14.8.2013 14:28:06   
minja_
Bi se zeznuleeeee, hvala ti puno!!!

Neposredna veza do poruke: 4417
15.8.2013 1:59:44   
milenium

gdje im ataj veci konzum ...gdje na putu za makrsku .

na samom ulazu u makarsku,par metara prije prvih semafora,nemožeš promašit nikako,veličine kao 10 naših konzumauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4418
15.8.2013 8:00:29   
ElmaB

IZVORNA PORUKA: niki83

Ima li neko provjeren kontakt u Neumu, negdje sa privatnom plazom i sl.?

Imam ja, mi smo se vratili iz Neuma prije par dana i bilo nam je super, samo u Neumu su ogromne gužve i kapacietti skoro popunjeni, ali ipak provjeri. Vila Surdup, na bazi polupansiona cijena po osobi 60 Km, djeca do 6 godina gratis. Vila "Surdup" Neum

Primorska 140/1
NEUM , Bosna i Hercegovina 88390
Phone: 036/884 372
Fax: 033/233-500
E-Mail: hotelsaraj@hotelsaraj.com

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 4419
15.8.2013 8:04:36   
niki83
Elma hvala ti user posted image

N&N

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 4420
15.8.2013 9:20:12   
Skvo RR

da...opštinska

mm je isao prosli vikend, nista mu nisu trazili..isao je sa Umcetom...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 4421
15.8.2013 9:53:47   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

da...opštinska

mm je isao prosli vikend, nista mu nisu trazili..isao je sa Umcetom...user posted image

ona je pitala treba li...punomoć neminovno treba ...
a sada dali će je nekome tražiti ili ne to je već drugo pitanje...
u svakom slučaju bolje je imati ako zatraže, naravno

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 4422
15.8.2013 10:09:03   
pocahontas
Ma svasta nesto treba imati, ali samo vi udrite na druge granice prelaze tipa Crveni grm i Donji Vinjani i nemaš brige user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 4423
15.8.2013 10:51:24   
esmina i bebina mam
Gdje cete vi mjenjati novac.Ja nešto razmišljala da ponesem KM kažu da je dole povoljniji kurs.Ovi naši tapkaroši navodno uzeli fursati user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4424
15.8.2013 10:55:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Gdje cete vi mjenjati novac.Ja nešto razmišljala da ponesem KM kažu da je dole povoljniji kurs.Ovi naši tapkaroši navodno uzeli fursati user posted image

Nama je žena u unicredit banci banci u šestom mjesecu na šalteru rekla da je bolje da dole dignemo na bankomatu ...
tako smo mi na bankomatu pred meraktorom u metkovićima podigli kuna po super kursu tada i boljem nego da smo kod nas na šaletru to uradili

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 4425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *