elmaL
|
Mi smo evo vec drugu sedmicu u vrticu, super je, navikava se dobro, sad samo place ujutro kad ga ostavljam, poslije se smiri, ponekad ga kazu na momente uzme da zaplace malo, ali dobar je. Vidimo i mi kad dolazimo po njega da je bolja situacija, danas nas recimo nije ni primjetio, igrao se nesto, i teta mu govori ko ti je dosao i on nas ugleda i njoj daje ruke da ga vodi, a do sad bi znao cim me vidi poceti plakati. ALi, i dalje imamo jedan problem, a to je da on dok je u vrticu ( do sad nije bio vise od 2ipo sata, svaki dan mu produzujemo) ne zeli nista jesti niti piti. Ja mu ujutro dam da doruckuje kuci, kontam dok se jos malo navikne, pa cu prestati, i ne pije nista, ponesem mu caj, oni ga nude cesto jer sam im to rekla, medjutim kazu gutljaj dva i nece vise, a recimo mi dodjemo po njega, udjemo u auto, popije odjednom pola boce danas mu je teta probala dati banane, jer je duze bio, medjutim kaze samo je mahao glavom nije htio. On inace i kuci samo hoce da ga ja hranim, jutros mu je muz davao dorucak, u pocetku vriska, pa ja dosla obajsnila mu i nekako krenu jesti, valjda bio gladan, a rucak mu uvijek ja dajem, i valjda mu je to ostalo od dojenja, da mu ja samo dajem hranu kako da ga odviknem, trebao bi u vrticu ostajati i na rucku, a od iduceg mjeseca ide na cjelodnevni boravak, pa bih htjela da ga nekako pripemim da krene uzimati i od drugih ljudi hranu