Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
04.10. Nedi 05.10. pjenica mala 06.10. mimi_2in1 07.10. elma_87 07.10. Almuccia 08.10. mama i ja 09.10. macka i mis 10.10. lilitu 15.10. Snovolovka 16.10. deset__a 17.10. Emri 17.10. milocamia 20.10. ellene 25.10. Dadana0201 28.10. tratinčicaa
Samo ti utefteri sa apetitom a meni se cini da u ovoj generaciji ima vise djecaka nego djevojcica pa cemo snahe morati ganjati malo sirokometnije
< Poruku je uredio Leva -- 1.7.2013 15:19:15 >
ev da se i ja upisem na ovu listu i nadam se bebici. naime nakon 2 spontana, mrtvorodenog djeteta.. sada nosim opet malu mrvu u sebi i nadam se da cemo nakon svega da je dobjemo .... pa et gabrijel-gabrijela cekamo te.. pusa
ev da se i ja upisem na ovu listu i nadam se bebici. naime nakon 2 spontana, mrtvorodenog djeteta.. sada nosim opet malu mrvu u sebi i nadam se da cemo nakon svega da je dobjemo .... pa et gabrijel-gabrijela cekamo te.. pusa
čestitam mila, želim ti najljepših mjeseci i da na svijet doneses zivu i zdravu bebicu!!! samo napisi kad ti je termin pa da te ubacimo na listu?
pozdrav svima....da se javim prije nisam imala vremena a prije tri dana sam izasla iz bolnice....RODILA SAM DJECAKA 4 KG TESKOG,56 CM DUGACKOG....VOLIMO SE NAJVISE NA SVIJETU.... SVIMA ZELIM OD SRCA SVE NAJBOLJE....VIDIMO SE NA TR.LISTI ZA NAJANJE DV GODINE,,
Cure moje Cao! Ja sam nova Trudnica, al na forumu sam neko vrijeme. Ne zivim vise u BiH i ovdje je malo drugaciji sistem doktora pa sam htjela da vas upitam - kako se racuna u kojoj si sedmici? Da li po zadnjoj menstruaciji (ja sam je imala 2 jula) ili od O? - Nemam neke izrazene simptome trudnoce; malo me glava boli podmuklo, i imala sam spoting prosle sedmice mada je prestao (koristim utrogestan, koji sam i pre trudnoce trebala ali kao za inat ja nisam stavljala juli mjesec) Ali uglavnom prestalo je. I jutros sam imala proliv. Da li je ok imati proliv u ranoj trudnoci? Nije mi muka ali jedino to sto sam imala, i samo 1. Stolica i dalje ok.
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Seks u braku LELA 77
Inspirisana anketom da li pristajete na seks pre braka ili ne, pitam vas sledeće:Ako nam je Svevišnji dao polne organe radi produženja vrste da li mislite da je seks u braku, a bez namere da se prave deca, greh sa moralne i verske tačke gledišta?
Jeste greh (30%)
Nije greh (62%)
Nešto treće, napisati to (9%)
Broj svih glasova: 185
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!