|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
23.7.2013 8:12:17   
veki_aki
jutro...69user posted image bas sam razocarana bila sam ubjedjena da ce biti 68, al eto valjkda se puno brljalo a malo sam manje aktivna bila, ne znam...jest da sam se vagala popodne i prije wc-auser posted image (sto je mnogo vazno), pa se nadam da je bar 500gr -...uglavnom pisite mi 69user posted image sljedece sedmice idem na more i danas se bas nesto osjecam bebelo...
E tiki da me hoce na jedno dan-dva uhvatiti onaj tvoj belaj pa da smrsam koju kiluuser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 5926
23.7.2013 11:33:41   
bebaa
ja sam razocarana i uvredjena.....user posted image user posted image user posted image +400gr......čemu ovo pripisati...ima da se roknem ako u petak ne budem imala onako kako sam napisala u prošli.....odoh zalijepiti selotep i to super ljepkom preko ovih malih usta......user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5927
23.7.2013 17:07:48   
Daliyah92

1. Kinder suprise ………...*165cm* |67,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

2. Daliyah92................*152cm* |51,6kg|51,6kg|51,6kg|51,2kg|

3. Maya_K..................*170cm* |88,2kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

4. Raja_ringe...............*169cm* |66,7kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

5. bebaa………………….....*162cm* |67,3kg|66,7kg|66,0kg|65,9kg|

6. tinkivinki……………......*173cm* |75,0kg|-- --kg|74,0kg|73,0kg|

7. kaktuscic……...........*160cm* |65,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

8. veki_aki………………....*158cm* |70,0kg|69,0kg|-- --kg|69,0kg|

9. Misty_mama……….....*165cm* |60,5kg|-- --kg|59,3kg|-- --kg|

10. jodi………………..……..*173cm* |83,5kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

11.Lady26……………………*170cm* |77,7kg|77,0kg|77,5kg|-- --kg|

12.Sultanija…………………*172cm* |65,3kg|

Navijacice:

canim MicoTico reallove

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5928
24.7.2013 23:29:34   
MicoTico
Daliyah, bravo za tabelu!

Danas sam vozikala s.bicikl(40 min + još koji minut, pomalo povećavam svaki dan), 100 ponavljanja na leg magicu i 50 trbušnjaka. Bila sam ko čep mokra.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5929
25.7.2013 0:11:11   
Hanka
Kako ste mi vrijedne. Evo da se i ja priključim.... ja više ne znam šta da radim... tako mi je dosadilo vrtiti se u krug. Uspijem ja smršati kada budem na dijeti, onda opet vratim i stalno tako. Čini mi se da svaki mjesec idem 3-4 kg dole, pa opet gore. Jednostavno nikako da stane. Kaže mi muž da kada se saberu svi kg koja sam izgubila na dijetama, zbir je više nego što imam... što će reći da me nema :).... Vidim da vi vježbate, pa i ja odlučih kupiti sobni bicikl. Eto, pozzz od mene.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5930
25.7.2013 0:17:32   
bebaa
eee draga hanko ovdje sam MT vježba...mi ostale zabušavamo i nadamo se da do sledećeg petka neće biti plusa...inače ako želiš možeš staviti visinu i kilažu početnu u petak pa se vagati svaki petak što daje veliki poticaj...sama se sa sobom takmičiš.....user posted image

(odgovor članu Hanka)
Neposredna veza do poruke: 5931
25.7.2013 9:07:19   
MicoTico
Hanka, uz tradicionalni pozdrav: dobro došla i mršava otišlauser posted image
Pusti ti bebu, nisam ja jedina vježbačica, ima i palačinka, veki_aki i još dosta žena.
Samo ti piči na tom svom bicikliću, biće rezultata.
Moja preporuka: česti manji obroci, dosta vode, obavezno odmah poslije treninga (vježbanja) , a prije tuširanja neki manji proteinski obrok da nahraniš mišiće, nema da fulaš.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5932
25.7.2013 11:01:37   
veeseelaa
http://www.cafe.ba/lifestyle/113877_SRECNA-VOZNJA-Vibrator-sjediste-za-bicikl.html

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5933
25.7.2013 11:15:31   
idana_85
Zivo me zanimalo otkud vesela na ovoj temi user posted image

Pa gdje si ovaj clanak izrovila user posted image user posted image user posted image

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 5934
25.7.2013 11:18:57   
Crnkica
Navijacice:

canim MicoTico reallove džejla2012

evo da se dogovorimo,biću ja vama navijačica za mršanje,a vi meni za debljanje.user posted image user posted image
Poslije poroda sam gadno smršala i ne uspjevam da se vratim.... visina 1,75 cm
Moje stanje prije trudnoće 67 kg,
pred porod 78 kg,
a sada imam 59..

Ja inače dosta pijem vodu i ujutro čim ustanem popijem čašu,jedem malo ali često,jednostavno nemogu da se prejedem...

SRETNO !

Neposredna veza do poruke: 5935
25.7.2013 11:29:39   
Hannica
Upisite i mene na spisak debelih
170 cm 60, 3 kg , cilj 56 kg.user posted image
Stvarnomi nije jasno kako sam sebi dozvolila ovoliki visak, a prije 2-3 mjeseca sam imala 56 kg. Bas me krenulo.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 5936
25.7.2013 11:32:31   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

http://www.cafe.ba/lifestyle/113877_SRECNA-VOZNJA-Vibrator-sjediste-za-bicikl.html

user posted image
i postade mi jasno otkud ona na ovoj temiuser posted image

< Poruku je uredio MicoTico -- 25.7.2013 11:33:20 >

Neposredna veza do poruke: 5937
25.7.2013 11:42:34   
visnjica1
da se i ja prijavim 1.60cm visoka a teska 73kg prije poroda imala 60kg a na porod otisla sa 82 ja se ziva zguliii da ih skinem user posted image mojoj A.danas 8 mjeseci a mama je sletila samo user posted image 9 kg

Moje Sunce 25.11.2012

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5938
25.7.2013 15:28:03   
veki_aki
samo da vam mahnem i pozelim dobrodoslicu novim drugaricama u mrsanjuuser posted image , mada ako ja skontah dobro tu i nema nekog velikog viska.
Ja da se pohvalim evo par dana redovno radim vjezbe jos sam se irolala vise, al nekako vise i brljam pa eto to ti ga dodje na isto na krajuuser posted image Ja se spremam na more next sedmice pa sta ude, valjda necu biti bas najdeblja na plazi, trazizit cu kakvu plazu gdje penzioneri iduuser posted image
Pozdravic!

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 5939
25.7.2013 17:25:03   
MicoTico
Mi se na poslu stalno zezamo na fazon: odeš na plažu, pikiraš dvije najdeblje,najstarije i najružnije osobe i staviš peškirić između njih. Bićeš najzgodnija, najmlađa, a sigurno i najljepšauser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5940
25.7.2013 20:34:25   
Daliyah92
Veki, ti onda hajd na neku brzu dijetu user posted image Za 7 dana 5kg user posted image

Ja svaki dan brljam jer je Ramazan, pa bome zazelim se hrane u toku dana user posted image ali aBd nakon ramazana idem ponovo na svoju prijasnju dijetu da skinem i ovaj mali visak. Uskoro aBd idemo kod mm familije u posjetu u drugu drzavu, pa eto, valja mi se doĆerati malo user posted image da se svekrva hali samnom user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5941
26.7.2013 0:27:31   
Hanka
Hvala MicoTico i Bebaa. Nije teško smršati koliko je teško ostati na jednoj težini.... da mi se k'o insan najesti :).

Neposredna veza do poruke: 5942
26.7.2013 8:45:00   
bebaa
user posted image user posted image user posted image jutros 66,6 kg...... no comment......
pa ja hoću ja da jedem topu i kad postim in kad ne postim.......

(odgovor članu Hanka)
Neposredna veza do poruke: 5943
26.7.2013 11:34:41   
veki_aki
Zene moje danic!Ja moram da vam prijavim jucer sam se vagala i 68user posted image i tako me i upisite.
E Daly ja na more planiram u pon tako da nemam kad vise mrsat samo da ne naberm koju kilu i do taduser posted image
MicoTico ja cu poslusati tvoj savjet i bas izmedju 2 najdeblje cu da se parkiramuser posted image
Pozdrav od mene pa se cujemo pred Bajram!

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5944
28.7.2013 17:17:35   
Daliyah92
Ja se vagala juce, tacno 51 kg user posted image znaci mali minus i ja zadovoljna user posted image

Hajmo, brojke na sunce user posted image

I zaboravih, dobro dosle nove clanice user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5945
28.7.2013 17:50:37   
reallove
Pozdrav za moje mrsavice....nadam se da vam dobro ide mrsanje...Citam vas ponekad,kad stignem...Ja se jos nisam udebljalauser posted image ,stetauser posted image ..danas ulazim u 3 mjesecuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 5946
28.7.2013 17:52:04   
bebaa

IZVORNA PORUKA: reallove

Pozdrav za moje mrsavice....nadam se da vam dobro ide mrsanje...Citam vas ponekad,kad stignem...Ja se jos nisam udebljalauser posted image ,stetauser posted image ..danas ulazim u 3 mjesecuser posted image

user posted image user posted image user posted image mašala.......polako saće ono krenuti napredovat.......nadmad se da je sve ok.....pusica user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5947
28.7.2013 18:13:54   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Svaka cast, ja se udebljala 2 kg od Ramazana, a pitam se koliko ce jos biti nakon Bajrama user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5948
28.7.2013 18:21:03   
reallove
Joj Canim,kraljica siuser posted image ...ma nemam se sta udebljati,jos je beba mrvicauser posted image ..i u prvoj sam trudnoci ovako,samo sto sam u prvoj trudnoci,na pocetku imala 66 kguser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5949
28.7.2013 18:33:37   
canim
Ma mene Ramazan uvijek udeblja iako ne jedem puno kolicinski ali valjda sto jedem navece pa mi uspori metabolizam , tako da nakon Ramazana opet cu morati malo pripaziti user posted image

Kako brzo tudja trudnoca prolazi, ti vec 3 mjesec, dok se okrenemo ti ces se poroditi aBd.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *