idana_85
|
IZVORNA PORUKA: idana_85 IZVORNA PORUKA: Hocu bebu joj sad se sjeti jednog bisera iz srednje skole, izveli jednu moju ah vala nikad mi nije bila drugarica, i pita nju profa '' Ko zivi u Indiji? '' a ona ce ti, sva vazna '' Indijanci'' Pita prof historije druga iz razreda koja zemlja je zadnja izasla iz II sv. rata...on ne zna, ona mu pomaze "Jedna otocka zemlja...", a Ado ko iz topa "Albanija"..... Pita prof bosanskog kolegicu reci jednu konkretnu imenicu, a ja iza sapcem "sto,sto...",i kaze ona, kaze on reci sad jednu apstraktnu ,a ona ce "stolica"....mi popadali, kaze hajd opet, a ona ce "kontretna...." i kako ne zna, kaze prof "npr. odijelo, a apstraktna" a ona ce "haljina"..... ja sam svog muza pitala Ima li lav rogove....ne znam sta mi bi A da, neki dan sam ga pitala gdje je taj Barž, ja mislila to neki grad gdje ce se igrati kvalifikacije za sp.... Pitam mm neki dan Hani, stigli lavovi u pionirsku, kad ces voditi zenicu da ih vidi, kaze on: Kad razjasnimo ima li rogove ili ne, strah me da se ne sokiras kad ga vidis Evo jos jedna moja provala, ne znam jesam li je pisala U trudnoci sa R imala iscjedak i dr mi propisao neke vaginalete. I sad naredna kontrola, kaze dr "Vaginalete smo propisali" i ja pozurila rekoh "Jesmo,jesmo, ispila sam ja sve to kako ste mi rekli". Doktor ublijedio, usta otvorio ne moze da progovori. Sreca mm bio samnom i kaze Nisi bona ispila, vec si ih stavljala. I ja se odvalim smijati, a dr odahnuo